Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bērds no "Pacers" sagaida rezultatīvāku spēli, Vogela nākotne neskaidra

Bērds no "Pacers" sagaida rezultatīvāku spēli, Vogela nākotne neskaidra
Lerijs Bērds
Foto: AFP/Scanpix

Pēc izstāšanās no šī gada Nacionālas basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra, septiņās spēlēs atzīstot Toronto "Raptors" pārākumu, neapmierinātību ar Indiānas "Pacers" sniegumu paudis kluba prezidents Lerijs Bērds.

Leģendārais Bostonas "Celtics" uzbrucējs un esošais Indiānas "Pacers" kluba prezidents Lerijs Bērds pēc komandas izstāšanās no šī gada izslēgšanas turnīra, pirmajā kārtā septiņās cīņās atzīstot Toronto "Raptors" pārākumu, sarunā ar "Indy Star" žurnālistu Gregu Dojelu atzina, ka turpmāk "Pacers" izpildījumā vēlētos redzēt daudz rezultatīvāku spēli: "Tas nav nekāds noslēpums - vēlos, lai mēs gūstam vairāk punktu." Vogelam līgums ar Indiānpolisā bāzēto komandu bija līdz šīs sezonas beigām, un galvenā trenera nākotne šobrīd ir neskaidra.

Trīskārtējais NBA čempions Bērds atzina, ka galīgais lēmums tiks pieņemts pēc viņa sarunas ar "Pacers" īpašnieku Herbu Saimonu: "Viņš ir ļoti aizņemts, tāpēc tas var būt nedēļas jautājums, varbūt tikpat labi viss būs skaidrs jau rīt, taču nevēlos, lai Frenkam būtu uz mums jāgaida, jo pēc viņa pakalpojumiem noteikti kāro arī citas komandas." Kā nākamā iespējamā Vogela darbavieta tiek minēta arī Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas "Knicks". Protams, nevienu nepārsteigtu arī 42 gadus vecā speciālista palikšana pie Indiānas stūres, tomēr Bērds savos izteikumos skaidri uzsvēris to, ka turpmāk cer no savas komandas sagaidīt efektīvu spēli uzbrukumā.

"Domāju, ka spēsim uzvarēt septītajā mačā, taču gūt 84 punktus un cerēt uz panākumu izslēgšanas turnīrā ir diezgan grūti. Neuzskatu, ka es zinu vislabāk un nevēlos, lai cilvēki domā, ka esmu gudrāks par citiem, taču esmu piedzīvojis līdzīgus scenārijus arī savā spēlētāja karjerā."

Izšķirošajā zaudējumā Bērds gan nevaino Vogelu: "Atbildība jāuzņemas spēlētājiem. Mūsu līderi Džordžs Hils, Montei Eliss un Pols Džordžs (pa visiem kopā gūti 60 punkti) padarīja savu darbiņu, bet kur bija pārējie? Mums ir jāgūst vairāk punktu, un, ja Frenks turpinās darbu šeit, mums būs jāmeklē veidi, kā uzlabot spēli pretinieku laukuma pusē."

Vogels, kurš iemantojis uz aizsardzību tendēta basketbola piekritēja reputāciju, par "Pacers" galveno treneri tika iecelts 2010. gadā. Nepilnu sešu sezonu laikā Frenks tikai reizi (2014./2015.) nav aizvedis komandu līdz "play-off", turklāt divus gadus pēc kārtas (2012.-2014.) Indiāna aizcīnījās līdz Austrumu konferences finālam.

Izmantotie resursi:
Larry Bird says he's undecided on Frank Vogel's...

     [+] [-]

, 2016-05-03 13:18, pirms 8 gadiem
vajag stretch 4. Tāds Raiens Andersons būtu ideāls.

     [+] [-]

, 2016-05-03 13:22, pirms 8 gadiem
Kādas muļķības te tiek rakstītas, Filam galvā ir tikai viens galvenais treneris Knicks un tas ir Rembo, varbūt Blats, bet ja viņš nepieņēma Tibodo, kurš gribēja uz Ņujorku kāda iespēja, kad Vogels būs ar Knicks haha

     [+] [-]

, 2016-05-03 14:59, pirms 8 gadiem
Pacers Groza apakšā jaunais Turner būs labs! Jāskatās ko vasarā darīs Mahinmi un Jordan Hill, jo abiem beidzas līgumi. Iesmējams, jāmēģina dabūt Beal vai batum kā SG un, lai Monta nāk no soliņa. Tas pastiprinātu uzbrukumu. Montam kopumā švaka sezona.

     [+] [-]

, 2016-05-03 17:38, pirms 8 gadiem
teemusalami rakstīja: vajag stretch 4. Tāds Raiens Andersons būtu ideāls.
Tērners būs labs un jau tagad defa ir labāks par Andersonu. No maiņas vajag kādu garo labu+ Eliss izskatās, ka vairs nevelk un vajag kaut ko labāku. Hill PG ir labs defs, bet uzbrukumā ir diezgan ierobežots tāpēc vajag stiprāku ārējo līniju un soliņu.

     [+] [-]

, 2016-05-03 18:10, pirms 8 gadiem
Jāpagarina līgums ar Vogelu - obligāti!!!
Tāpat arī ar Solomonu Hilu. Džordans Hils jālaiž FA, bet par Mahinmi nevajadzētu pārmaksāt - uzbrukumā ļoti limitēts. Groza apakšu ar vai bez Mahinmi vēl būs jāpastiprina, to parādīja Raptors, kuri ar nebūt ne grandu centriem savāca krietni vairāk bumbas zem groziem un vispār sagādāja lielas grūtības.

Tērners ar PG13 būs kodols vēl ilgi un ap viņiem jābūvē sastāvs.

Manuprāt jāmaina prom Ellis - bija švaks un neiederas Vogela sistēmā. Sevi izšāvis ir arī Džordžs Hils, bet viņš ir vietējais un labs defā - viņš kā backup PG būtu lielisks, bet Starting 5 vajag kādu ātrāku, dinamiskāku, kurš var aiziet caurgājienā (ne Lousonu, kurš bija useless). Sezonas laikā aprunātā maiņa Tīgs pret Hilu+picki ar šodienas acīm veroties būtu neslikts variants.

Rezervisti nav tik slikti kā liekas - PO bija briesmas un viņi mums maksāja otro kārtu, bet tur ir kadri, kuri ir izmantojami. Tas gan nenozīmē, ka nevajadzētu apgreidot.

Skaidrs, ka Bērdam būs darbiem pilnas rokas, bet nevajadzētu izdarīt idiotismu jau sākumā, palaižot Vogelu vaļā.