Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Medijs: trīspunktnieku konkursā piedalīsies arī Kuruca komandas biedrs Heriss

Andrejs Siliņš

Medijs: trīspunktnieku konkursā piedalīsies arī Kuruca komandas biedrs Heriss
Džerets Alens un Džo Heriss. Foto: AFP / Scanpix

Ņujorkas medijs "NY Post", atsaucoties uz avotiem līgā, ziņo, ka Rodiona Kuruca komandas biedrs Bruklinas "Nets" vienībā Džo Heriss piedalīsies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēles trīspunktu metienu konkursā.

Heriss šajā sezonā trāpījis 45,3% izdarīto trīspunktnieku jeb 115 no 254 metieniem. 27 gadus vecais basketbolists, kuram šī ir trešā sezona Bruklinas vienībā, tuvojas tam, lai kļūtu par otro spēlētāju "Nets" vēsturē, kurš līdz Visu zvaigžņu spēles pārtraukumam trāpījis vismaz 45% trīspunktnieku. Pagaidām vienīgais ir horvātu leģenda Dražens Petrovičs, kurš to paveica pēdējā sezonā pirms savas traģiskās bojāejas 1993. gadā - Petrovičs toreiz līdz Zvaigžņu spēles pārtraukumam trāpīja 47,2% tālmetienu.

Paredzams, ka NBA oficiāli izziņos visus trīspunktu metienu konkursa dalībniekus līdz otrdienai. Jau tagad zināms, ka "Nets" būs plaši pārstāvēta Šarlotē gaidāmajā Visu zvaigžņu spēlē. Uzlecošo zvaigžņu spēlē piedalīsies centrs, otrgadnieks Džerets Alens un debitants Rodions Kurucs, bet Zvaigžņu spēlē kā rezervists izvēlēts "Nets" līderis, aizsargs Diandželo Rasels.

Latvijā un Sanantonio lielākā uzmanība tiek vērsta uz Dāvja Bertāna potenciālo dalību trīspunktnieku konkursā. "Spurs" ir labākā tālmetienu realizētāja starp visām līgas komandām (40,8%), bet rūjienietis Bertāns pēc aizvadītās nakts spēlēm ir otrais labākais snaiperis līgā. Dāvis realizējis 47,1% trīspunktnieku, kamēr pirmo vietu šobrīd pārņēmis Stefena Karija brālis Sets, kurš "Kings" rindās realizējis 48,5% tālmetienu.

7. februārī norisināsies Zvaigžņu spēles drafts, kurā Austrumu un Rietumu konferenču balsojumā uzvarējušie Jannis Adetokunbo un Lebrons Džeimss kā komandu kapteiņi izvēlēsies sev komandas. Lai gan Īpašus uzaicinājumus dalībai Zvaigžņu spēlē saņēmuši divas līgas leģendas - Maiami "Heat" aizsargs Dveins Veids un Dalasas "Mavericks" uzbrucējs Dirks Novickis. Pirmais jau paziņojis, ka šī ir viņa pēdējā sezona karjerā, bet, ļoti iespējams, arī Novickim šī ir pēdējā sezona.

Visu zvaigžņu spēles nedēļas nogale sāksies 15. februārī, kad arī notiks Uzlecošo zvaigžņu mačs, sestdien cita starpā notiks arī trīspunktnieku konkurss, bet svētdien norisināsies pati Zvaigžņu spēle.

  -1 [+] [-]

, 2019-02-03 16:13, pirms 5 gadiem
tad jau aicinās arī Bertānu, bez stresa ...

     [+] [-]

, 2019-02-03 17:13, pirms 5 gadiem
Krasava.

     [+] [-]

, 2019-02-03 17:13, pirms 5 gadiem
Kaut Bertānu arī vēlos redzēt trīspunktniekos!

     [+] [-]

, 2019-02-03 18:18, pirms 5 gadiem
kā krievi teiktu - "a vot šas neponjal"

     [+] [-]

, 2019-02-03 19:09, pirms 5 gadiem
Daniel rakstīja: tad jau aicinās arī Bertānu, bez stresa ...
Kāpēc tev tā šķiet ? Es jau protams par, bet kur pierādijumi ?

     [+] [-]

, 2019-02-03 20:17, pirms 5 gadiem
WTF,fak juu NBA