Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Durents: "Tie ir meli, ka esmu runājis ar Hārdenu par pievienošanos "Nets""

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Durents: "Tie ir meli, ka esmu runājis ar Hārdenu par pievienošanos "Nets""
Kevins Durents. Foto: FP/Scanpix

Rodiona Kuruca komandas biedrs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Bruklinas "Nets" Kevins Durents komentējis savu gatavību nākamajai sezonai, kā arī noraidījis baumas par to, ka viņš ir runājis ar Džeimsu Hārdenu par pievienošanos Ņujorkas klubam.

Kevins Durents laukumā nav devies pusotru gadu. 2018./19. gada sezonā viņš guva Ahileja cīpslas savainojumu un kopš tā laika laukumā nav devies. Jaunajā sezonā Durents debitēs Bruklinas "Nets" rindās. "Arī iepriekš biju pārcietis savainojumus un operācijas," Durents teica, "bet iepriekš garākā rehabilitācija bija trīs mēneši. Ahileja cīpslas plīsuma atlabšanas procesā trīs mēneši bija pirmais posms, kad tu nevari pastaigāt."

32 gadus vecais spēlētājs komentēja savu gatavību jaunajai sezonai: "Esmu strādājis tik smagi, cik vien iespējams. Līgā esmu 14 gadus, un, ja man nebūtu bijis smags savainojums, es tāpat nebūtu pilnībā gatavs, bet kopumā jūtos labi. Centīšos nedomāt par piedzīvoto savainojumu. Mēdz būt reizes, kad spēlētājs pārāk daudz domā par to, lai nesavainotos vēlreiz, bet tad vienkārši notiek ļaunākais. Tāpēc centīšos cik vien spēšu un vienkārši pieņemšu to, kas notiks."

Kevins Durents intervijā teica arī, ka komandas veidošanas jautājumus risina komandas vadība nevis viņš. "Šādus jautājumus risina komandas vadība," Durents komentēja runas, ka viņš vēlas piesaistīt komandai Džeimsu Hārdenu. "Nezinu no kurienes šīs baumas nākušas. Hārdens ir mans draugs, bet šādus jautājumus atstāju komandas vadībai. Protams, ka es dzirdēju, ka Hārdens vēlas mums pievienoties, dzirdēju, ka visi apkārt par to runā, bet jebkurš no mums var izdomāt stāstus, kas pievērš cilvēku uzmanību."

Izmantotie resursi:
https://www.cbssports.com/nba/news/...