Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Deiviss pēc zaudējuma Dalasai: "Mūsu aizsardzība bija briesmīga"

Deiviss pēc zaudējuma Dalasai: "Mūsu aizsardzība bija briesmīga"
Entonijs Deiviss pret Luku Dončiču. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Losandželosas "Lakers" ar rezultātu 114:100 aizvadītajā naktī piekāpās Dalasas "Mavericks" komandai, tādējādi pārtrūkstot līgas līdervienības desmit uzvaru sērijai. Pēc zaudējuma "Lakers" zvaigznes Entonijs Deiviss un Lebrons Džeims par iemesliem norādīja pretinieku ātrāku spēles tempu un tiesnešu svilpes, kas neesot bijušas labvēlīgas Losandželosas komandai.

Pēc zaudējuma savās mājās Dalasai, "Lakers" spēka uzbrucējs Entonijs Deiviss skaidroja neveiksmes iemeslus: "Trešajā ceturtdaļā viņi ("Mavericks") iznāca laukumā un spēlēja daudz ātrākā tempā nekā mēs. Viņi saņēma pāris tiesnešu svilpes sev par labu, bet mūsu aizsardzība bija briesmīga. Nespējām savākt atlēkušās bumbas un devām viņiem otrās uzbrukumu iespējas. Viņi lika mums par to samaksāt ar realizētiem trīs punktu metieniem. Zinām, kur kļūdījāmies - mums labāk jāvāc atlēkušās bumbas. "Mavericks" ir labākā uzbrukuma komanda līgā un zinājām, ka viņi spēlēs agresīvi. Pirmajā puslaikā ar to tikām galā, bet trešajā ceturtdaļā ielaidām 35 punktus, kamēr paši guvām tikai 18. Tā mēs uzvarēt nevaram."

"Luka tika pie punktiem pārejas uzbrukumos. Viņi ātri veda bumbu uz priekšu pēc mūsu garām aizmestajiem metieniem. Paši neatgriezāmies laicīgi aizsardzībā. Nepaspējām sadalīt savus spēlētājus aizsardzībā, kad Luka veica ātros uzbrukumus un tika pie metieniem," Deiviss skaidroja kādēļ "Lakers" nespēja otrajā puslaikā ierobežot Luku Dončiču.

Arī Lebrona Džeimsa skaidrojums par zaudējuma iemesliem bija līdzīgs: "Viņi spēlēja labākā tempā nekā mēs. Saņēmām vairākas tiesnešu svilpes, kas bija pret mums un mainīja spēles gaitu. Mēs varam spēlēt labāk. Zinām, ka "Mavericks" spēlē ļoti labi, īpaši izbraukumos. Viņi gribēja atspēlēties pēc tam, kad pieveicām viņus Dalasā. Tā komanda ir ļoti labi trenēta. Mums jāmācās no šīs spēles kļūdām un arī lietām, kuras darījām labi."

Uzvarētāju rindās 27 punktus guvušais Luka Dončičs: "Uzvaras atslēga bija trešajā ceturtdaļā. Uzņēmām lielisku ritmu un mūsu aizsardzība paveica darbu. Pirmo puslaiku priekš sevis nospēlēju drausmīgi. Otrajā puslaikā jutos labāk un turpināju uzbrukt. Esmu gandarīts, ka izcīnījām uzvaru."

Pēc Dončiča izcilā sezonas sākuma daudzi okeāna viņā pusē sākuši norādīt, ka Eiropas sistēma, spēlējot ar profesionāļiem, jaunajiem basketbolistiem esot labāka, nekā Amerikas studentu basketbola turnīrs. Tādēļ Dončičs Losandželosā saņēma jautājumu par savu viedokli saistībā ar Eirolīgu. Dončičs izteicās: "Eirolīgā iemācījos ļoti daudz labu lietu. Spēlēju pret apbrīnojamiem spēlētājiem. Arī manā komandā (Madrides "Real") bija pieci seši spēlētāji ar NBA pieredzi. Viņi ļāva man sagatavoties NBA līmenim."


, 2019-12-02 11:27, pirms 4 gadiem
Abas princeses atrada zaudējuma iemeslu,tiesnešus. Interesanti iepriekšējā spēlē pret Dalasu,kur tiesneši uzdāvināja uzvaru ezerniekiem šie abi arī teica,ka uzvarējam,jo tiesneši bija ar mums un atļāva mums uzvarēt?
, 2019-12-02 11:35, pirms 4 gadiem
Kas ta nu? Bez tiesnešiem nevar uzvarēt vairs?

Es gan nezinu, par kurām svilpēm runā LBJ, jo gandrīz visas 50/50 situācijas kā vienmēr tika svilptas par labu Lakers. Labi, ka vismaz AD to saprot.
, 2019-12-02 11:42, pirms 4 gadiem
paši vien vainīgi. masa uzaudzēta ir bet pret ātrajiem ar to netikt līdz
, 2019-12-02 11:53, pirms 4 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Kas ta nu? Bez tiesnešiem nevar uzvarēt vairs?

Es gan nezinu, par kurām svilpēm runā LBJ, jo gandrīz visas 50/50 situācijas kā vienmēr tika svilptas par labu Lakers. Labi, ka vismaz AD to saprot.
AD taču pēc katra aizmestā metiena garām vnk plivina rokas pa gaisu,un prasa piezīmes
Tiesnešiem droši apnika,un deva acīmredzamas
, 2019-12-02 13:21, pirms 4 gadiem
Pirmajā ceturtdaļā Lakers pārsvars izskatījās nereāls. Otro puslaiku visu laiku nepameta sajūta, ka Lakers atkal sāks spēlēt kā pirmajā un Mavs būs slikti. Šīs nakts uzvaru izšķīra Mavs beņķis, kas izskatījās izcils pat pret Lakers sākumsastāva piecinieku.
Un tas viss ar to, ka KP bija slikta (pasīva) spēle un THJ bija vakar pazudis. Baigi uz sapņiem neceru, bet Mavs izslēgšanas spēles ir pilnībā reālas un pirmajā kārtā viņi arī var ieķerties, ja Kristaps būs atpakaļ savā pārliecībā uz to laiku.
, 2019-12-02 13:43, pirms 4 gadiem
''Arī Lebrona Džimsa skaidrojums par zaudējuma iemesliem bija līdzīgs:''
Džimsis ?!
';
, 2019-12-02 15:19, pirms 4 gadiem
Labi Klebers nenobijās un precīzi iestājās ceļā Lebronam. Tas bija viens no aplaizieniem ko dabūja leikers zvaigzne.
, 2019-12-02 15:56, pirms 4 gadiem
cava rakstīja: Labi Klebers nenobijās un precīzi iestājās ceļā Lebronam. Tas bija viens no aplaizieniem ko dabūja leikers zvaigzne.
Es brīnījos vispār,ka tur iedeva uzbrukuma piezīme,jo tas taču Džeims
, 2019-12-02 17:40, pirms 4 gadiem
Dončičs un Co jūs izvālēja kā mazos...😁😁😁
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
6

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.
Kavai Lenards. Foto. USA Sports Today. Scanpix
9

Par ASV basketbola superizlases pēdējo dalībnieku kļūst Lenards

Amerikas Savienotās Valstis nosaukušas vīriešu basketbola izlases sastāvu dalībai Parīzes olimpiskajās spēlēs. Iepriekš bija zināmi 11 dalībnieki, bet pēdējā vagonā ielēcis Kavai Lenards no Losandželosas "Clippers".