Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Hawks" tuvākās nedēļas bez Džonsona

Edijs Cīrulis
Edijs Cīrulis

"Hawks" tuvākās nedēļas bez Džonsona
Džo Džonsons un Lerijs Drū
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubam Atlantas "Hawks" turpmākās četras līdz sešas nedēļas nāksies iztikt bez viena no komandas līderiem Džo Džonsona, kuram konstatēts labā elkoņa savainojums.

Atlantas "Hawks" trešdienas vakarā, pirms spēles ar Memfisas "Grizzlies", paziņojusi, ka komandas zvaigzne Džo Džonsons mačā nepiedalīsies, jo spēlētājam būs nepieciešama operācija, lai novērstu labā elkoņa traumu.

Trešdienas rītā Džonsons apmeklēja ortopēdu, kurš tuvāko dienu laikā veiks operāciju traumas novēršanai. Operācijas dēļ spēlētājam par basketbola spēlēšanu būs jaaizmirst turpmākās četras līdz sešas nedēļas.

Kā atzinis Atlantas vienības galvenais treneris Lerijs Drū, Džonsons otrdien neesot varējis iztaisnot roku, līdz ar to nācies veikt pārbaudes.

Džo Džonsons Atlantas "Hawks" sastāvā šajā sezonā aizvadījis 18 spēles visas uzsākot sākuma sastāvā. Džonsons ir labākais punktu guvējs komandā ar vidēji 17,1 punktu spēlē. Tā par aizsargs ir labākais piespēļu dalītājs vienībā ar vidēji 5,2 piespēlēm.

Izmantotie resursi:
NBA - National Basketball Association Teams,...

  +1 [+] [-]

, 2010-12-02 08:55, pirms 13 gadiem
loti lies zaudējums!
jācer ka citi komandas spēlētāji parādīs sevi no labākās puses!