Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kurucs bez punktiem, Bruklina apspēlē Hārdenu un Vestbruku

Rolands Eliņš

Kurucs bez punktiem, Bruklina apspēlē Hārdenu un Vestbruku
Džeimss Hārdens un Rodions Kurucs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas „Nets” ar 123:116 pārspēja Hjūstonas „Rockets”, kurai vairāk nekā pusi punktu guva Džeimss Hārdens un Rasels Vestbruks. Hjūstonas tas bija sezonas otrais zaudējums.

Rodions Kurucs šoreiz nospēlēja tikai deviņas minūtes, visas pirmajā puslaikā. Viņš vienā uzbrukumā izdarīja divus metienus pa grozu, abos kļūdoties un paliekot bez punktiem. Kurucs pēc sava neprecīzā metiena tika pie vienas atlēkušās bumbas uzbrukumā, pieļāva vienu kļūdu un saņēma divas piezīmes. Viņa +/- rādītājs šoreiz bija mīnus seši.

Bruklinai šī bija otrā uzvara sezonas piecās spēlēs, kamēr Hjūstonai – otrais zaudējums. „Rockets” iepriekš bija aizvadījusi ļoti rezultatīvu maču pret Dāvja Bertāna pārstāvēto „Wizards”, bet šonakt ar īpaši labu tālmetienu precizitāti nevarēja lepoties, aizmetot garām 36 no 48 trejačiem. Tikmēr Bruklina spēja realizēt tālmetienus ar iespaidīgu 59% precizitāti (19 no 32).

„Nets” sastāvā trīs spēlētāji guva vairāk nekā 20 punktus – Kairijs Ērvings guva 22 punktus un izdalīja desmit rezultatīvas piespēles, trāpot piecus tālmetienus, Keriss Leverts iemeta 25 punktus, bet par rezultatīvāko kļuva Torīns Prinss, šovasar no Atlantas iegūtais uzbrucējs, kurš trāpīja sešus tālmetienus un sakrāja 27 punktus. Viņam arī 12 atlēkušās bumbas.

Savukārt Hjūstonai Džeimss Hārdens tika pie 36 punktiem, taču trāpīja tikai divus no 16 tālmetieniem. Rasels Vestbruks pievienoja 27 punktus, un abi kopā sameta 63 punktus, vairāk nekā pusi no visas Hjūstonas komandas iespētā. Abiem arī katram pa astoņām rezultatīvām piespēlēm.

„Rockets” izdevās veiksmīgāks spēles sākums, pirmajā ceturtdaļā pēc rezervistu došanās laukumā panākot pārsvaru 33:24. Otrajā ceturtdaļā „Rockets” uz brīdi panāca arī +15, taču puslaika pēdējās četrās minūtēs iemeta tikai četrus punktus, un Leverta septiņi pēc kārtas gūtie punkti pasniedza vadību Bruklinai.

Otrajā puslaikā „Nets” turējās vadībā, taču īpaši tālu neatrāvās, un spēles beigās „Rockets” parūpējās par nelielu intrigu, pietuvojoties līdz 108:114. Hjūstonai neizdevās trāpīt brīvu tālmetienu, kas padarītu situāciju vēl interesantāku, un laukuma pretējā galā Ērvings ar precīzu tālmetienu praktiski nodrošināja „Nets” uzvaru.

„Nets” nākamo spēli aizvadīs jau rītnakt, viesojoties pie Detroitas „Pistons”.

Izmantotie resursi:
NBA.com: Promo

     [+] [-]

, 2019-11-02 04:54, pirms 4 gadiem
Šosezon "gribu vairāk minūtes" čalis nav tas pats, kurš pagājušā gadā. Pamodos uz Mavs spēli- īsts highlights šovs! Un pamatā ļoti laba bumbas izspēle. Pēc pirmā puslaika izskatās labi!

     [+] [-]

, 2019-11-02 06:26, pirms 4 gadiem
Kurucam viss galvā, skils un visas prasmes ir, tikai vajag savākties, jo ja nesavāksies, drīz vairs nedos iespēju

  -2 [+] [-]

, 2019-11-02 07:43, pirms 4 gadiem
Ja tā turpinās Kurucs, būs jāaizmirst spēlēšana NBA..

  +1 [+] [-]

, 2019-11-02 09:44, pirms 4 gadiem
Neliela analīze: Varbūt Īrvings ir kaut ko sapratis - šodien spēlēja uz komandu, pat pašās beigās iedeva piespēli Prinsam un tas atmaksājās. Ceru, ka viņš tā turpinās spēlēt un 10 rez. piespēles būs viņa mērķis/norma. Prinss pārliecinoši izkonkurē Kurucu un nu jau ne tikai uzbrukumā, bet arī lieliski vāc bumbas. Tas bija lielisks maiņas darījums šovasar ar Hawks. Īstenībā jau pagājušogad viņš spēlēja labi, un šo sezon vēl progresē. Vispār viss pirmais piecinieks + Templs nospēlēja lieliski, meta ar labu procentu. Tas nozīmē, ka Atkinsons varbūt mēģina dabūt atpakaļ to komandas spēli, kas bija pagājušogad. Par Rockets - ISO ķieģeļu metēji!

  +1 [+] [-]

, 2019-11-02 12:44, pirms 4 gadiem
Wastbriks ar Bārdu lielākie idioti, čalim 1/16 trini, pooooofig puļī tik āksti tiešām! Tāds tādu atrod, abiem kautkas kopīgs vismaz!

     [+] [-]

, 2019-11-02 13:53, pirms 4 gadiem
Pirmo reizi noskatījos pilnu Nets spēli šajā sezonā... nezinu, kā bija citās spēlēs, bet šajā spēlē Kurucs izskatījās kā pazudis - faktiski nekas nesanāca no tā, ko darīja, kaut gan daudz jau arī nevarēja izdarīt, jo komanda izskatījās kā aizmirsusi, ka viņš ir laukumā... vismaz pāris reizes Kurucs bija brīvās situācijās, lai uzbruktu grozam, bet tā arī nevienu piespēli nesagaidīja... pagājušajā sezonā šādās situācijās Rasels viņam bieži iespēlēja un tāpēc arī Rodis rādīja pavisam citu spēli...

     [+] [-]

, 2019-11-02 14:04, pirms 4 gadiem
ilgonix rakstīja: Ja tā turpinās Kurucs, būs jāaizmirst spēlēšana NBA..
Uz Eiropu!😜