Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Arenass joprojām spiests izlaist sezonas sākumu

Arenass joprojām spiests izlaist sezonas sākumu
Gilberts Arenass
Foto:AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" aizsargs Gilberts Arenass joprojām nav paspējis aizvadīt pirmo jaunās regulārās sezonas spēli, jo vēl nav atlabis no potītes savainojuma.

Šonakt pirmo mājas spēli šosezon aizvadīs Vašingtonas "Wizards" līdz ar to arī pirmā nopietnā atrādīšanās vietējiem faniem būs šīgada NBA drafta pirmajam numuram Džonam Volam. Pirms spēles bija runas, ka Vols to varētu izlaist, jo iepriekšējā spēlē pret Atlantas "Hawks" iedzīvojās labās potītes sastiepumā, taču izskatās, ka 20 gadus vecais saspēles vadītājs izies laukumā.

Pašreiz izskatās, ka visi spēlētāji nebūs pieejami Flipa Sondersa rīcībā. "Wizards" joprojām nāksies iztikt Gilberta Arenasa, kurš vēl nav aizvadījis nevienu spēli jaunajā sezonā. Pirmdien Arenass aizvadīja vieglu treniņu, kam sekoja atkārtotas medicīniskās pārbaudes, lai noskaidrotu kādā stāvoklī ir sastieptā labās potītes cīpsla. Tomēr Flips Sonderss gan nerēķinās ar Arenasa spēlēšanu šonakt, piebilstot: "Par to zināsiet desmit minūtes pirms spēles."

Aizvadītajās divās spēlēs pagaidām Vašingtonas "Wizards" ir divi zaudējumi, bet šonakt Verizon Center lieliska iespēja tikt pie pirmās uzvaras spēlē pret Filadelfijas "76ers".

Izmantotie resursi:
Washington Post - Politics, National, World &...

 +15 [+] [-]

, 2010-11-02 16:23, pirms 13 gadiem
Atkal Wizards ielaidīs un būs grūti pec tam par play-off cīnīties..

  +9 [+] [-]

, 2010-11-02 16:41, pirms 13 gadiem
samoseckis rakstīja: Atkal Wizards ielaidīs un būs grūti pec tam par play-off cīnīties..
Grūti, bet ne neiespējami .!!
GO WAS

     [+] [-]

, 2010-11-03 09:42, pirms 13 gadiem
J.Wall shoreiz izglaabs!