Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Celtics" un Rondo vienojas par piecu gadu līgumu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Celtics" un Rondo vienojas par piecu gadu līgumu
Reižons Rondo
Foto: AP

Aizpagājušas sezonas Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) čempionvienība Bostonas ''Celtics'' panākusi vienošanos ar jauno aizsargu Reižonu Rondo par jaunu piecu gadu līgumu.

Pirms dažām dienām Rondo ar aģenta starpniecību izplatīja informāciju, ka negrasās pagarināt līgumu ar Bostonas klubu. Ja vienošanās par jaunu līgumu netika panākta līdz šodienai, tad pēc šīs sezonas beigām 23 gadus vecais aizsargs kļūtu par ierobežoti brīvo aģentu.

Tomēr abas puses radušas kompromisu, un ''Celtics'' izteikusi vienam no jaunās paaudzes labākajiem saspēles vadītājiem piecu gada kontrakta piedāvājumu, kas tiek lēsts 55 miljonu ASV dolāru apmērā, un basketbolists to akceptējis. Rondo šī ir ceturtā sezona NBA. Karjeras laikā Rondo vidēji spēlē gubis 9,8 punktus un atdevis 5,6 piespēles, 2007./2008. sezonā palīdzot ''Celtics'' izcīnīt NBA čempionu titulu.

Izmantotie resursi:
FOX Sports

  -2 [+] [-]

, 2009-11-02 17:02, pirms 14 gadiem
spuer duper! ideāli! tieši šodien domāju, kas notiktu ar ķeltiem, ja RR aizietu prom, bet par laimi paliek! jēee

  -1 [+] [-]

, 2009-11-02 17:02, pirms 14 gadiem
Pelnīti.

     [+] [-]

, 2009-11-02 17:02, pirms 14 gadiem
Nu, labi ka palika Celtics.
Slēpts komentārs: Holmz

  -5 [+] [-]

, 2009-11-02 17:11, pirms 14 gadiem
cobs_barants#24 rakstīja: spuer duper! ideāli! tieši šodien domāju, kas notiktu ar ķeltiem, ja RR aizietu prom, bet par laimi paliek! jēee
Komandas populārāko spēlētāju (un tas ir tieši Rondo, nevis Alens, Pīrss vai Kilograms) nepaturēt komandā vai vasarā iesaistīties iespējamā vairāksolīšanā ar citām komandām būtu visai neizdevīgs gājiens ne tikai sportiskā, bet arī finansiālā ziņā.

Īsāk sakot, Bostona pieņēma vienīgo pareizo lēmumu.

  +8 [+] [-]

, 2009-11-02 17:27, pirms 14 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Komandas populārāko spēlētāju (un tas ir tieši Rondo, nevis Alens, Pīrss vai Kilograms) nepaturēt komandā vai vasarā iesaistīties iespējamā vairāksolīšanā ar citām komandām būtu visai neizdevīgs gājiens ne tikai sportiskā, bet arī finansiālā ziņā.

Īsāk sakot, Bostona pieņēma vienīgo pareizo lēmumu.
domā, ka kāda cita komanda pēc šīs sezonas piedāvātu Rondo kko krietni labāku?! ok, daudzie Rondo fani mani nories, bet es tomēr uzskatu, ka šie te vidējie 11miljoni sezonā ir maksimums priekš viņa, it īpaši tagad, kad neviens ar naudu nemētājas + arī tas, ka nākamā vasara solas būt visai karsta!

  -2 [+] [-]

, 2009-11-02 17:34, pirms 14 gadiem
Ideāli! Rondo komandas motors!

  +1 [+] [-]

, 2009-11-02 17:34, pirms 14 gadiem
Emilio rakstīja: domā, ka kāda cita komanda pēc šīs sezonas piedāvātu Rondo kko krietni labāku?! ok, daudzie Rondo fani mani nories, bet es tomēr uzskatu, ka šie te vidējie 11miljoni sezonā ir maksimums priekš viņa, it īpaši tagad, kad neviens ar naudu nemētājas + arī tas, ka nākamā vasara solas būt visai karsta!
Moš piedāvātu, moš nē, taču tieši tāpēc, ka pašlaik "neviens ar naudu nemētājas" neļauj atļauties Bostonai riskēt un gaidīt vasaru.

     [+] [-]

, 2009-11-02 17:45, pirms 14 gadiem
Rondo tak pats teica ka nevelaas pagarinat ligumu
bet re kaa tomer piekrita...

  +8 [+] [-]

, 2009-11-02 17:45, pirms 14 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Moš piedāvātu, moš nē, taču tieši tāpēc, ka pašlaik "neviens ar naudu nemētājas" neļauj atļauties Bostonai riskēt un gaidīt vasaru.
Nesaku, ka ir, bet vai Garnets nav populārāks ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-02 18:03, pirms 14 gadiem
KrishO rakstīja: Nesaku, ka ir, bet vai Garnets nav populārāks ?
Kā rakstīju iepriekš - nav gan.
Rondo pašlaik ir Bostonas "seja" - tieši viņš ir visvairāk "rādītais" spēlētājs uz reklāmas plakātiem (Bostonas pilsētā), arī viņa krekls ir starp TOP pārdotajiem pagājušajā sezonā (Bostonas pilsētā [un ne tikai "Celtics" komandas]), tieši viņam ir visvairāk "draugu" facebook.

Arī pilsētā strādājošie lielie uzņēmumi (Latvijā zināmākais no visiem - Red Bull) savās reklāmas kampaņās izvēlas tieši Rondo tēlu... .

Gārnets, pagājušās sezonas savainojuma dēļ vairs nav tik aktuāls.

     [+] [-]

, 2009-11-02 18:53, pirms 14 gadiem
Buuuulshits- Pierce - lai arī nepatīk viņšpārāk. Ir vienozīmigs Ķelts, tas, ka šobrīd Rondo ir vairāk marketingā iekšā that's all fox. Pajautāsi kurš ir viss īstakais ķelts - atbilde būs Skalibrine dēļ matiem un svaru, bet nopietnāk Pierce. Visu cieņu NHL ekspertam, bet nu kļūda, kļūda...

  +3 [+] [-]

, 2009-11-02 18:58, pirms 14 gadiem
RiekstinsG rakstīja: Buuuulshits- Pierce - lai arī nepatīk viņšpārāk. Ir vienozīmigs Ķelts, tas, ka šobrīd Rondo ir vairāk marketingā iekšā that's all fox. Pajautāsi kurš ir viss īstakais ķelts - atbilde būs Skalibrine dēļ matiem un svaru, bet nopietnāk Pierce. Visu cieņu NHL ekspertam, bet nu kļūda, kļūda...
Nav runa par to kurš ir "īstāks" ķelts, bet par to, kurš populārāks.

Mārketinga pirmais noteikums ir labi pārdod preci. Un ar "neejošu" reklāmas seju nekas prātīgs nesanāks, līdz ar to Rondo tiek "pirkts" -> viņš ir populārākais.

  +1 [+] [-]

, 2009-11-02 19:14, pirms 14 gadiem
Tas ir dēļ to, ka viņš ir ātrs atraktivs, tādi spēletāji vienmēr iet marketingā. Bet par to kurš ir starp Bostoniešiem domāju vienalga tas joprojām ir Pierc. Spurs - Dankans vienmēr milulis u.t.t. Bet reklāmas viņu reti ņēma dēļ savas nosvertības un tā teikt pareizības. Tas k ogribēju teikt nevajag mest viena maisa reklāams seju kuru izvēlās marketinga cilvēki - ar tiem kas iet un skatās spēli. Vobšime katram sava taisnība

     [+] [-]

, 2009-11-02 19:38, pirms 14 gadiem
RiekstinsG rakstīja: Tas ir dēļ to, ka viņš ir ātrs atraktivs, tādi spēletāji vienmēr iet marketingā. Bet par to kurš ir starp Bostoniešiem domāju vienalga tas joprojām ir Pierc. Spurs - Dankans vienmēr milulis u.t.t. Bet reklāmas viņu reti ņēma dēļ savas nosvertības un tā teikt pareizības. Tas k ogribēju teikt nevajag mest viena maisa reklāams seju kuru izvēlās marketinga cilvēki - ar tiem kas iet un skatās spēli. Vobšime katram sava taisnība
Protams, popularitāte un spēles kvalitāte nav viens un tas pats. Bet pašlaik (vismaz es) runāju par popularitāti un "Celtics" veiksmīgo gājienu tīri uz PR un ieņēmumiem.

Ja Rondo salīdzina ar Pīrsu, tad, manuprāt, pietiekoši objektīvs (lai arī ne absolūti), ir facebook "draugi", t.i., tas cik spēlētājs ir populārs tieši fanu vidū (cik cilvēki šamo grib redzēt savos draugos), bez starpnieka (reklāmas aģentūras, plakāta utt.).

Tad nu vot, Rondo "draugu" ir divreiz vairāk nekā Pīrsam.

     [+] [-]

, 2009-11-02 20:25, pirms 14 gadiem
good

     [+] [-]

, 2009-11-02 23:10, pirms 14 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Protams, popularitāte un spēles kvalitāte nav viens un tas pats. Bet pašlaik (vismaz es) runāju par popularitāti un "Celtics" veiksmīgo gājienu tīri uz PR un ieņēmumiem.

Ja Rondo salīdzina ar Pīrsu, tad, manuprāt, pietiekoši objektīvs (lai arī ne absolūti), ir facebook "draugi", t.i., tas cik spēlētājs ir populārs tieši fanu vidū (cik cilvēki šamo grib redzēt savos draugos), bez starpnieka (reklāmas aģentūras, plakāta utt.).

Tad nu vot, Rondo "draugu" ir divreiz vairāk nekā Pīrsam.
Lai kā būtu, Pīrss ir Celtics asinis. Un nevajag huiņu dzīt par facebook, diemžēl tas nav rādītājs. Tik pat labi, twitterī Bošs un Vilanueva sacentās, kurš vairāk dabūs draugus un tie viņiem tagad ir laikam pie 100k, kamēr citi spēlētāji "nekačāja draugus" un viņiem viņi ir mazāk. Tas viss ir atkarīgs no spēlētāja paša, cik pats viņš reklamē sevi netā un apstiprina draugus. Tik pat labi tie Rondo draugi puse ir no Ķīnas.. Pīrss spēlē Celtics pāri 10 gadiem un viņš tāpat vēl pāris gadus būs pirmais, kas šausies prātā, kad būs runa par mūsdienu Celtics. Un nevis Rondo.. Un pa tiem krekliem... Pilnīgs bezsakars, visa arēna vienmēr ir pilna ar #34 un nevajag dirst...

     [+] [-]

, 2009-11-02 23:16, pirms 14 gadiem
musli

1. Iemācies tulkot.
2. Feisbūki un tviteri utt., skaties kā gribi, bet ir tās vietas, kur var veikt dažādus eksperimentus/novērojumus, tai skaitā arī novērtēt cik ejošs vai neejošs ir tas vai cits produkts (un jebkurš NBA spēlētājs pirmkārt ir produkts). Un kā katram produktam vajag reklāmu, tā arī spēlētājiem. Tie kuri šo reklāmu "kačā" ir tikai ieguvēji, jo gūst popularitāti. Par apstiprināšanu, jāsaka, ka tā ir paša spēlētāja (atklāti sakot - komandas, kas uztur to lapu) interesēs, jo ja, teiksim Markusu no Losandželosas Rondo neapstiprina, šim fanam jau ir kkāda nepatika pret spēlētāju, tb tā viņš kaitē savam tēlam.

Par pirmo kas ienāk prātā... Čikāgas "Bulls" (tagadējais, iepriekšējais, nākotnes, jebkāds)... kas nāk prātā? Džordans, Pipens, Rodmens. Un Rouzs tikai, labākajā gadījumā, pēc viņiem.

Par krekliem. Nevajag lietot rupjus vārdu nevietā. Tie Pīrsa krekli ir pirkti arī pirms 5 gadiem (un senāk), Rondo krekli TOPā ir pašlaik (pagaidām gan nav tiešu datu nekur par apjomiem, bet tā tiek ziņots no "notikumu vietas"). Paies 10 gadi Rondo kā "Celtics" spēlētājam, tad varēs salīdzināt.

     [+] [-]

, 2009-11-02 23:48, pirms 14 gadiem
Juris Miņins rakstīja: musli

1. Iemācies tulkot.
2. Feisbūki un tviteri utt., skaties kā gribi, bet ir tās vietas, kur var veikt dažādus eksperimentus/novērojumus, tai skaitā arī novērtēt cik ejošs vai neejošs ir tas vai cits produkts (un jebkurš NBA spēlētājs pirmkārt ir produkts). Un kā katram produktam vajag reklāmu, tā arī spēlētājiem. Tie kuri šo reklāmu "kačā" ir tikai ieguvēji, jo gūst popularitāti. Par apstiprināšanu, jāsaka, ka tā ir paša spēlētāja (atklāti sakot - komandas, kas uztur to lapu) interesēs, jo ja, teiksim Markusu no Losandželosas Rondo neapstiprina, šim fanam jau ir kkāda nepatika pret spēlētāju, tb tā viņš kaitē savam tēlam.

Par pirmo kas ienāk prātā... Čikāgas "Bulls" (tagadējais, iepriekšējais, nākotnes, jebkāds)... kas nāk prātā? Džordans, Pipens, Rodmens. Un Rouzs tikai, labākajā gadījumā, pēc viņiem.

Par krekliem. Nevajag lietot rupjus vārdu nevietā. Tie Pīrsa krekli ir pirkti arī pirms 5 gadiem (un senāk), Rondo krekli TOPā ir pašlaik (pagaidām gan nav tiešu datu nekur par apjomiem, bet tā tiek ziņots no "notikumu vietas"). Paies 10 gadi Rondo kā "Celtics" spēlētājam, tad varēs salīdzināt.
Miņin, dabū dzīvi. Bet nu saprotu, Tev par NBA čaļu vārdu tulkošanu maksā... Man dzīvē ir svarīgākas lietas par vārdu tulkošanu, domāju tu saprati šā vai tā par ko runāju pirms tam (ceru).

Nu ok, Celtics.. Kas nāk prātā? (Bird, Russel un Pīrss!!!!) Nesen NBA TV arī bija runāja, ka Pīrss ir līderis un reklāmas seja priekš Celtics. Domāju, viņi labāk zin par Tevi, esporta žurnālist. Īstenībā Pols dara tā - visiem kuri pirms spēles atrodas autostāvietā un ir viņa kreklā tērpti, dod brīvbiļetes. Un tas vien veicina kreklu pirkšanu. Tātad krekli nav tikai pirms 5 gadiem pirkti... Gan jau ir čaļi, kas grib tikt uz spēlēm pa brīvu un nopērk.. Ā, kas bija Finals MVP un izšķirošu spēļu varonis????? Ā, jā. Viņš. Atkal reklāma, atkal nauda uz Pīrsa rēķina.

TIEŠI TĀ, PAIES 10 GADI, UN TU VARĒSI, IESPĒJAMS, TEIKT, KA RONDO IR REKLĀMAS SEJA CELTCIS!!!!!!

     [+] [-]

, 2009-11-03 08:38, pirms 14 gadiem
musli rakstīja: Miņin, dabū dzīvi. Bet nu saprotu, Tev par NBA čaļu vārdu tulkošanu maksā... Man dzīvē ir svarīgākas lietas par vārdu tulkošanu, domāju tu saprati šā vai tā par ko runāju pirms tam (ceru).

Nu ok, Celtics.. Kas nāk prātā? (Bird, Russel un Pīrss!!!!) Nesen NBA TV arī bija runāja, ka Pīrss ir līderis un reklāmas seja priekš Celtics. Domāju, viņi labāk zin par Tevi, esporta žurnālist. Īstenībā Pols dara tā - visiem kuri pirms spēles atrodas autostāvietā un ir viņa kreklā tērpti, dod brīvbiļetes. Un tas vien veicina kreklu pirkšanu. Tātad krekli nav tikai pirms 5 gadiem pirkti... Gan jau ir čaļi, kas grib tikt uz spēlēm pa brīvu un nopērk.. Ā, kas bija Finals MVP un izšķirošu spēļu varonis????? Ā, jā. Viņš. Atkal reklāma, atkal nauda uz Pīrsa rēķina.

TIEŠI TĀ, PAIES 10 GADI, UN TU VARĒSI, IESPĒJAMS, TEIKT, KA RONDO IR REKLĀMAS SEJA CELTCIS!!!!!!
Par mani, zini, neuztraucies.

NBA TV... Tikpat labi ESPN teiks savādāk, TSN - savādāk. Nevajag visu ko saka onkuļi "no televizora" uztvert kā aboslūtu taisnību un vienīgo patiesību.

Bez tam viņi runāja par popularitāti + spēli + ietekmi uz komandu.
Brīvbiļetes utt., protams ir labi, bet tā kā Pīrss Bostonā ir jau 12. sezonu, tb arī viņa krekli tiek pirkti 12 gadus (un nedomāju, ka Pīrss prasa čeku, ka krekls ir pirkts nesen, un tikai tad dod biļetes).

Panākumi, protams, taču tagad runa ir nevis par panākumiem (pie tam pusotru gadu veciem), bet situāciju pašlaik. Un pašlaik Rondo ir tēls ar kuru "Celtics" reklamē (ļoti aktīvi) "jauno komandu".

Ja jau tā nenormāli patīk Ziemeļamerikas "runājošo onkuļu" spriedumi, vari mēģināt palasīt ESPN žurnālu (ir pieejams arī digitālā firmātā), tur kā reiz ir par šo ir visai gari un plaši rakstīts.

     [+] [-]

, 2009-11-03 15:37, pirms 14 gadiem
vins jau teica, ka neparakstiis..

     [+] [-]

, 2009-11-03 15:51, pirms 14 gadiem
Miņin, tici man, tu tiešām mani neuztrauc
Tad man klausīt tevi labāk? Diez vaj

Man ļoti patīk Rondo. Es par viņu jau zināju Kentucky laikos, kā arī skatījos Pre-Season spēles viņa debijas gadā, kad runāja par viņu lielo potenciālu aizsardzībā. Un šaubos vai kāds no šejienes zināja par Rondo un viņa skilu, viņa debijas gadā, kad par Celtics neviens nerunāja. (Es jutu līdzi Celtics arī tad, kad viņiem nebija ne KG, ne Rejs). Vārdu sakot, man nekas nav pret Rondo, bet viņš spēlē tikai pāris gadus un nevar par viņu apgalvot, ka nu viņš bus nākotnes seja. Tik pat labi viņam var būt Volkera, Q-Ričardsona, Mārberija, K. Martina, Makdaisa utt liktenis, tas būtu - "Agrāk spēlēju ahujenna, tagad vai nu nespēlēju vai arī sliktāk spēlēju"

Bet padomā - ja ir tāda figņa, ka var tikt par brīvu, tad gan jau cilvēki, kuriem nebija Pierce krekls, tomēr nopirka viņu... Protams, tiem kuriem bija, bija..

Jā, ar gadiem viņi varētu likt uzsavaru uz Rondo, bet vēl viņš nespēlē tik ilgi vai arī tik stabili lai to darītu, kā jau minēju, viņš var būt kā iepriekšminētie spēlētāji, toties Pīrss ir pārbaudīta vērtība un spēlēs stabili vēl kādu laiku, piemēram, nesen viņš sameta 27, un to jau viņš dara 12 gadu, kas nemaz tik daudziem nesanāk.

     [+] [-]

, 2009-11-03 21:21, pirms 14 gadiem
musli rakstīja: Miņin, tici man, tu tiešām mani neuztrauc
Tad man klausīt tevi labāk? Diez vaj

Man ļoti patīk Rondo. Es par viņu jau zināju Kentucky laikos, kā arī skatījos Pre-Season spēles viņa debijas gadā, kad runāja par viņu lielo potenciālu aizsardzībā. Un šaubos vai kāds no šejienes zināja par Rondo un viņa skilu, viņa debijas gadā, kad par Celtics neviens nerunāja. (Es jutu līdzi Celtics arī tad, kad viņiem nebija ne KG, ne Rejs). Vārdu sakot, man nekas nav pret Rondo, bet viņš spēlē tikai pāris gadus un nevar par viņu apgalvot, ka nu viņš bus nākotnes seja. Tik pat labi viņam var būt Volkera, Q-Ričardsona, Mārberija, K. Martina, Makdaisa utt liktenis, tas būtu - "Agrāk spēlēju ahujenna, tagad vai nu nespēlēju vai arī sliktāk spēlēju"

Bet padomā - ja ir tāda figņa, ka var tikt par brīvu, tad gan jau cilvēki, kuriem nebija Pierce krekls, tomēr nopirka viņu... Protams, tiem kuriem bija, bija..

Jā, ar gadiem viņi varētu likt uzsavaru uz Rondo, bet vēl viņš nespēlē tik ilgi vai arī tik stabili lai to darītu, kā jau minēju, viņš var būt kā iepriekšminētie spēlētāji, toties Pīrss ir pārbaudīta vērtība un spēlēs stabili vēl kādu laiku, piemēram, nesen viņš sameta 27, un to jau viņš dara 12 gadu, kas nemaz tik daudziem nesanāk.
Izvilkums no ESPN insaidera:

The Boston Celtics and point guard Rajon Rondo agreed to a five-year, $55 million extension yesterday. Bob Ryan of The Boston Globe believes the Celtics had to sign him because he is the most indispensable player on the team.

Ryan writes: "The Celtics had to sign Rondo long-term, didn't they? He's far too good to be allowed to slip away, and what was their alternative? They have nice backup guards, but no true backup point guard. If one of their veteran big men went down for a while, they could do some clever rotating and get by, at least during the regular season. But if Rondo were incapacitated, they would be in very serious trouble. He may not be their best player, but he's their most indispensable, which is simply a function of the way Danny Ainge has constructed his team."

     [+] [-]

, 2009-11-03 21:49, pirms 14 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Izvilkums no ESPN insaidera:

The Boston Celtics and point guard Rajon Rondo agreed to a five-year, $55 million extension yesterday. Bob Ryan of The Boston Globe believes the Celtics had to sign him because he is the most indispensable player on the team.

Ryan writes: "The Celtics had to sign Rondo long-term, didn't they? He's far too good to be allowed to slip away, and what was their alternative? They have nice backup guards, but no true backup point guard. If one of their veteran big men went down for a while, they could do some clever rotating and get by, at least during the regular season. But if Rondo were incapacitated, they would be in very serious trouble. He may not be their best player, but he's their most indispensable, which is simply a function of the way Danny Ainge has constructed his team."
Nu čali, kāp ārā. Ko tu ar šo tekstu parādīji? To ka viņiem nav neviens ausgtas klases PG bez Rondo? TO ES ZINU!

"They have nice backup guards, but no true backup point guard." Tektstā bija par viņa lomu kā PG šajā komandā, nevis par to cik viņš ir populārs...

     [+] [-]

, 2009-11-04 14:43, pirms 14 gadiem
musli rakstīja: Nu čali, kāp ārā. Ko tu ar šo tekstu parādīji? To ka viņiem nav neviens ausgtas klases PG bez Rondo? TO ES ZINU!

"They have nice backup guards, but no true backup point guard." Tektstā bija par viņa lomu kā PG šajā komandā, nevis par to cik viņš ir populārs...
Norādīts uz nozīmi komandā (ko visu laiku kā popularitātes argumentu mini tu).