Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Kurucs: "Daudz strādāju svaru zālē, esmu pielicis aptuveni trīs kilogramus"

Kurucs: "Daudz strādāju svaru zālē, esmu pielicis aptuveni trīs kilogramus"
Rodions Kurucs, Foto: AFP / Scanpix

"Eiropā jaunajiem spēlētājiem lielajās komandās ir grūti kļūt labākiem. Šeit visi dzen uz priekšu, palīdz kļūt labākam," sarunā ar medijiem sacīja Latvijas basketbolists Rodions Kurucs, kurš Bruklinas "Nets" sastāvā gatavojas savai debijas sezonai Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA).

"Es noteikti izmantotu šādu iespēju. Es nepavisam neesmu pret to, es par," Kurucs norādīja, ka viņam nebūtu iebildumu gūt spēļu praksi Bruklinas fārmklubā Longailendas "Nets", kas spēlē NBA Attīstības līgā. "Zinu, kā tā būs lieliska pieredze. Tā būs iespēja pierādīt, izmēģināt jaunas lietas, ko iemācos treniņos, un strādāt. Tā man būs ļoti laba iespēja." 20 gadus vecais Kurucs piekrīt, ka šī būs viņa attīstības sezona: "Bet kas zina, varbūt kaut ko parādīšu. Varbūt būšu pārsteigums."

"Treneri strādā pie manas spēles kopumā. Eiropā tiek spēlēts citādāks basketbols. Šeit man māca pamatus, mazās lietas - kā spēlēt aizsardzībā viens pret vienu un tamlīdzīgas lietas," atklāja basketbolists. "Daudz esmu strādājis svaru zālē. Man tas patīk. Redzu, kā mans ķermenis attīstījies jau nedaudz vairāk." Kurucs norādījis, ka kļuvis par aptuveni trim kilogramiem smagāks.

Rodions atklājis, ka viņam ļoti labpatīk "Nets" treneru uzstādījums - mest pa grozu drīkst pie katras labas iespējas. "Visi man saka, lai esmu gatavs mest pa grozu. Tas ir lieliski, jo man patīk mest pa grozu. Eiropā bija citādāk. Tur es biju jaunais spēlētājs, nevarēju vienkārši mest, kad uzskatu par vajadzīgu. Jāciena pieredzējušie spēlētāji. Šeit visi dzen uz priekšu, palīdz kļūt labākam. Eiropā jaunajiem spēlētājiem lielajās komandās ir grūti kļūt labākiem."

Kurucs atzina, ka ir ļoti priecīgs par nonākšanu tieši Bruklinas kluba rindās: "Šis ir lielisks klubs jaunajiem spēlētājiem, jo ar tiem šeit tiek strādāts. Klubs grib, lai spēlētāji progresē. Tas man ir pats svarīgākais. Aģents teica, ka šī man būs laba vieta, lai attīstītu savu meistarību, es šeit labi iederēšos."

"Nets" pirmo pārbaudes spēli aizvadīs naktī uz piektdienu, mājās tiekoties ar otru Ņujorkas komandu "Knicks", kas gan būs spiesta iztikt bez Kristapa Porziņģa palīdzības. Kopumā pirmssezonā "Nets" aizvadīs četras spēles, divreiz spēlējot pret "Knicks" un pa reizei tiekoties ar "Pistons" un "Raptors". Pirmo regulārās sezonas spēli Bruklinas komanda aizvadīs naktī uz 19. oktobri, viesojoties pie "Pistons".

Attīstības līgā spēlējošajai Longailendas "Nets" pirmā sezonas spēle nolikta naktī uz 4. novembri, savā laukumā tiekoties ar Ņujorkas "Knicks" fārmklubu Vestčesteras "Knicks".

Izmantotie resursi:
https://www.netsdaily.com/


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Gatis
Slēpts komentārs: Edison
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-10-02 16:43, pirms 6 gadiem
Viņam tas Bruklinas krekls tīri labi izskatās
, 2018-10-02 17:08, pirms 6 gadiem
7 komentāri un no tiem 6 ir idiotiski. Lieliski!

P.S. Veiksmi Rodionam debijas sezonā!
Slēpts komentārs: Real Rebel
, 2018-10-02 17:33, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Īss raksta kopsavilkums - Eiropā slikti, neļāva mest pie katras iespējas. Eiropā nestrādā pie sīkumiem un defa viens uz viens (tas man lika pasmaidīt). Patīk cilāt svarus. Īsāk sakot eiropā visi slikti
Varbūt tā arī bija. Tev tik ieheitot, mazdēliņ.
, 2018-10-02 17:33, pirms 6 gadiem
FUNS 2 rakstīja: pzdec TADS SASNIEGUMS +3 KG AUGOSHAM ORGANISMAM, NU VINSH I MUDAX
Augošam organismam tas nav daudz, taču PRO līmeņa sportistam, kurš faktiski jau ir izaudzis un kuram dien dienā ir pa vairākiem treniņiem, 3 kg trijos mēnešos ir maksimāli labs rezultāts. Protams, ja mēs runājam par kvalitatīvu 3 kg pieaugumu, nevis trīs kg speķa.
, 2018-10-02 17:38, pirms 6 gadiem
VoldinshGB rakstīja: Smiekligi sitie jefini. Pieliek 3kg un platas. No rita uz poda neaizejot vai apedot 3 makdonalda burgerus, bus klat tie pasi 3kg
IR tomēr atšķirība starp 3kg svara un 3kg muskuļu masas.
, 2018-10-02 17:59, pirms 6 gadiem
Kad iedomājies, ka vēlēt ies arī tādi atsaldeņi kā komentāru augšpusē, tad sāc raizēties par Latvijas nākotni.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-10-02 19:22, pirms 6 gadiem
Numurs, iespējams, atspoguļo viņa potenciālu... cerams, ka nebūs apkaunojums mūsējiem NBA!? Redzot viņa "izaugsmi" no tā EČ, kurā jauniešu izlasē plosījās, bail domāt, kas tur tagad no viņa ir!? Īpaši zinot to, kādās auzās amerikāņi ar baltajiem eiropiešiem agrāk ir iebraukuši!
, 2018-10-02 20:11, pirms 6 gadiem
sabikas rakstīja: Kad iedomājies, ka vēlēt ies arī tādi atsaldeņi kā komentāru augšpusē, tad sāc raizēties par Latvijas nākotni.
KPV atbalstītāji...
, 2018-10-02 20:34, pirms 6 gadiem
bimbis27 rakstīja: KPV atbalstītāji...
Es tieši to pašu padomāju. Un arī to ko sabikas.
, 2018-10-02 20:39, pirms 6 gadiem
familyguy rakstīja: Varbūt tā arī bija. Tev tik ieheitot, mazdēliņ.
Pirmkārt, neesmu tik jauns un otrkārt, tas nav heits, tikai loģiska skepse un realitāte rāda pretējo un loģiski, ka šeit neļaus spēlēt strītbolu, kā viņš vēlas. Bet nu tie teksti attaino viņu, kā cilvēku, kurš neciena to, kas viņu pacēla augšā. Ja viņš vēlas kaut ko sasniegt, tad bez pazemības to izdarīt ir praktiski neiespējami, jo vienmēr būs kāds, kurš būs labāks par tevi. Un jautājums tev, normāli ir vainot Eiropu tajā, ka tev nav vēlmes komandas basketbolu spēlēt?
, 2018-10-02 20:43, pirms 6 gadiem
Esmu par katru mūsējo kam ir kaut visniecīgākš iespēja...
, 2018-10-02 21:21, pirms 6 gadiem
Kautcik saprātīgi domājošs cilvēks balsos par KPV-citas partijas nav. ir vēl progresīvie,bet tā būtu nelietderīgi izmantota balss,jo pie lielas veiksmes savāks 5%. ir tikai viena cerība,ka KPV savāks vismaz 30% un tad jau varēs sākt kautko pildīt no sava plāna. visas pārējās partijas ir veco mūdžu pārstāvētas. nedaudz var pieciest Attīstībai/Par. Tas arī viss.
, 2018-10-02 21:33, pirms 6 gadiem
kaspars_mucenieks_1064567990343043 rakstīja: Kautcik saprātīgi domājošs cilvēks balsos par KPV-citas partijas nav. ir vēl progresīvie,bet tā būtu nelietderīgi izmantota balss,jo pie lielas veiksmes savāks 5%. ir tikai viena cerība,ka KPV savāks vismaz 30% un tad jau varēs sākt kautko pildīt no sava plāna. visas pārējās partijas ir veco mūdžu pārstāvētas. nedaudz var pieciest Attīstībai/Par. Tas arī viss.
es ceru, ka Tevi tiešām nesauc Kaspars Mucenieks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-10-02 21:59, pirms 6 gadiem
Nevar saprast, kas sūdīgs - tulkojums vai Rodiona angļu valodas frāzes, bet salīdzinot ar Kristapa tekstiem, ir bišķi šķērmīgi.

Nē, protams, liels malacis, ka izsities un ticis pie četru gadu līguma. Pat 50 spēļu pieraksts NBA ievērojami paceļ viņa cenu un uzticības kredītu gadījumā, ja būtu jāatgriežas Eiropā.

Neaizmirsīsim, ka Andža līdzīgā vecumā PLOSĪJĀS pa Latvijas līgu, bet Amerikā divus gadus sildīja beņķi. Lai Rodions pilda treneru uzdevumus, attīstās un apbružājas Amerikas vidē. Priekā!
, 2018-10-02 23:56, pirms 6 gadiem
asinsdesa rakstīja: Nevar saprast, kas sūdīgs - tulkojums vai Rodiona angļu valodas frāzes, bet salīdzinot ar Kristapa tekstiem, ir bišķi šķērmīgi.

Nē, protams, liels malacis, ka izsities un ticis pie četru gadu līguma. Pat 50 spēļu pieraksts NBA ievērojami paceļ viņa cenu un uzticības kredītu gadījumā, ja būtu jāatgriežas Eiropā.

Neaizmirsīsim, ka Andža līdzīgā vecumā PLOSĪJĀS pa Latvijas līgu, bet Amerikā divus gadus sildīja beņķi. Lai Rodions pilda treneru uzdevumus, attīstās un apbružājas Amerikas vidē. Priekā!
AB vina vecuma jau bija nospelejis daudzas speles NBA...
, 2018-10-03 16:44, pirms 6 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: AB vina vecuma jau bija nospelejis daudzas speles NBA...
ap 50 no tām sākumsastāvā
, 2018-10-03 16:53, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Pirmkārt, neesmu tik jauns un otrkārt, tas nav heits, tikai loģiska skepse un realitāte rāda pretējo un loģiski, ka šeit neļaus spēlēt strītbolu, kā viņš vēlas. Bet nu tie teksti attaino viņu, kā cilvēku, kurš neciena to, kas viņu pacēla augšā. Ja viņš vēlas kaut ko sasniegt, tad bez pazemības to izdarīt ir praktiski neiespējami, jo vienmēr būs kāds, kurš būs labāks par tevi. Un jautājums tev, normāli ir vainot Eiropu tajā, ka tev nav vēlmes komandas basketbolu spēlēt?
-nu zini -lielajās komandās tur ir daudz visādu zemūdens akmeņu
daudz dažādas politiskas nianses -dažkārt gadās ka aģents nespēj izspiest normālu kompromisu kas strādātu abu pušu interesēs
-kr4 lai džekam veicas -zaudēt nav ko -ja sevi pierādīs būs LV vēl viens top talants -pagaidām tā visa situācija protams rada pietiekami daudz jautājuma zīmes nākotnes ziņā
-taču ar piesaukto pazemību NBA karjeru točna neuztaisīsi -strādāt gan vajag daudz un vēl vairāk
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
11

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.