Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Aeroflot" neturpinās sponsorēt Prohorovam piederošo Bruklinas "Nets"

Andrejs Siliņš

"Aeroflot" neturpinās sponsorēt Prohorovam piederošo Bruklinas "Nets"
Mihails Prohorovs
Foto: AP/Scanpix

Krievijas aviokompānijas "Aeroflot" vadība nolēmusi neturpināt krievu miljardierim Mihailam Prohorovam piederošā Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Bruklinas "Nets" sponsorēšanu, to pamatojot ar nepietiekamo atdevi.

"Aeroflot" bijusi "Nets" sponsore pēdējos četrus gadus, taču kompānijas vadība nonākusi pie secinājuma, ka no sadarbības ieguvēja ir tikai viena puse. "Sadarbība ar Bruklinas "Nets" tika pārtraukta, jo vairs neredzējām lietderīgas mārketinga iespējas," sacīja kompānijas pārstāvis. "Šie nav tie labākie laiki, un mēs ietaupām šādos izdevumos. Viss ir kārtībā ar mūsu sadarbību ar "Manchester United" futbola klubu, tas dod kolosālu atdevi."

"Aeroflot" bijusi "Nets" sponsore kopš Prohorovs iegādājās klubu 2010. gadā par 200 miljoniem dolāru. Tieši pēc Prohorova iniciatīvas "Nets" pārcēlās no Ņūdžersijas un Bruklinu, kur ir liela krievu diaspora.

"The New York Daily News" atgādina, ka Prohorovs savulaik apsolījis "Nets" aizvest līdz NBA čempiontitulam 2015. gadā, pretējā gadījumā viņš sevi sodītu, stājoties laulībā.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-02 10:01, pirms 10 gadiem
Saprotama rīcība, jo ar to kompāniju amerikāņi tāpat nelidos. Līdz ar to vējā izmesta nauda.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-02 10:05, pirms 10 gadiem
Straka rakstīja: Saprotama rīcība, jo ar to kompāniju amerikāņi tāpat nelidos. Līdz ar to vējā izmesta nauda.
Kā ta nelido, un kā vel lido! Protams ka tas ir Valoģas Putina darbs, jo kādā jēga grūst naudu ASV ekonomikā?