Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Denvera rēķinās ar Covid-19 saķērušo Jokiču, "Lakers" cer uz Hovarda spēlēšanu

Agris Suveizda

Denvera rēķinās ar Covid-19 saķērušo Jokiču, "Lakers" cer uz Hovarda spēlēšanu
Nikola Jokičs. Foto: Reuters / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komandas Denveras "Nuggets" galvenais treneris Maikls Melouns sarunā ar žurnālistiem paziņoja, ka vienības līderis Nikola Jokičs jūtas lieliski un ka par spīti saslimšanai ar Covid-19 viņam vajadzētu būt ierindā uz sezonas atsākšanu.

"Nikola Jokičs jūtas lieliski, un strādājam pie tā, lai viņš varētu atgriezties," teica Melouns. "Nākamajā otrdienā dosimies uz Orlando. Cerības un gaidas ir tādas, ka Jokičs tajā lidmašīnā būs kopā ar mums. Ņemot vērā visu, ko esmu dzirdējis un ko viņš teica man, viņa pašsajūta ir lieliska – viņš nevar sagaidīt, kad varēs atgriezties." Serbu centrs šajā sezonā ir izcēlies ar vidēji 20,2 punktiem, 10,2 atlēkušajām bumbām un 6,9 rezultatīvām piespēlēm.

Losandželosas "Lakers" tikmēr cer uz rezerves centra Dvaita Hovarda ierašanos un negrasās parakstīt īstermiņa līgumu ar citu spēlētāju. 34 gadus vecais Hovards iepriekš pauda, ka pašlaik nav pareizais brīdis basketbola spēlēšanai un ka sabiedrības prioritātēm šobrīd būtu jābūt citām. "Visu šo laiku ar atbalstošu telefona zvanu un īsziņu palīdzību esam sazinājušies ar Dvaitu. Pagaidām vēl nezinām, cik ļoti viņš varēs iesaistīties, bet viņš grib spēlēt. Ceram, ka viņš varēs mums pievienoties," sacīja "Lakers" galvenais treneris Frenks Vogls.

Tikmēr ESPN ziņo, ka no sezonas turpināšanas atteicies Hjūstonas "Rockets" uzbrucējs Tabo Sefološa. 36 gadus vecais veterāns šosezon 41 spēlē, visās ejot uz maiņu, aizvadīja vidēji 10,6 minūtes, guva 2,2 punktus un izcīnīja 2,3 atlēkušās bumbas. Uzbrucēja pozīcijā pie lielāka spēles laika vajadzētu tikt Džefam Grīnam un Demāri Kerolam, kuri "Rockets" pievienojās sezonas laikā, bet šveicieša atbrīvotā vieta pieteikumā tiks aizpildīta ar kamerūniešu veterānu Liku Mbā a Mutē, kurš "Rockets" jau pārstāvēja 2017./18. g. sezonā, taču iepriekšējos gados cīnījies ar veselības problēmām.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id... https://www.espn.com/nba/story/_/id/29395573/sources-houston-rockets-thabo-sefolosha-opts-nba-orlando-restart
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-07-02 18:19, pirms 4 gadiem
Nekur Hovards neliksies un spēlēs, Lebrons pierunās