Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Celtics" prezidentu Eindžu izbraukumā Milvoki ķēra sirdstrieka

Rolands Eliņš

"Celtics" prezidentu Eindžu izbraukumā Milvoki ķēra sirdstrieka
Denijs Eindžs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Bostonas „Celtics” paziņojis, ka kluba prezidents Denijs Eindžs otrdien pārcieta sirdstrieku. Viņam uzreiz tika sniegta medicīniskā palīdzība, un viņa veselības stāvoklis tiek raksturots kā stabils, paredzot drīzu atgūšanos.

Bostonas „Celtics” izslēgšanas spēļu otro kārtu sāka Milvoki, cīnoties ar „Bucks” vienību, un kopā ar komandu bija arī tās prezidents Denijs Eindžs. 60 gadus vecais Eindžs spēles dienā cieta no sirdstriekas, kas tika raksturota kā ne pārāk spēcīga.

Eindžam uzreiz tika sniegta pirmā medicīniskā palīdzība, un „Celtics” ziņo, ka šobrīd ar Eindža veselību viss ir kārtībā, viņam tiek paredzēta drīza atgūšanās no nepatīkamā pārdzīvojuma, un drīz arī Eindžs varēs atgriezties Bostonā.

Eindžam šī ir otrā pieredzētā sirdstrieka – līdzīgas sirds problēmas viņu piemeklēja arī 2009. gadā. Eindžs ir Bostonas kluba vadītājs kopš 2003. gada.

Izmantotie resursi:
Celtics president Ainge suffers mild heart attack

     [+] [-]

, 2019-05-02 20:28, pirms 5 gadiem
Veselību!

  -1 [+] [-]

, 2019-05-03 08:54, pirms 5 gadiem
Ienācu tikai apskatīties, kurš tik bērnišķīgas uzbūves virsrakstu ir saveidojis. Tak "ķērusi", nevis "ķēra".