Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rojs: "Nākamsezon būsim labāki"

Rojs: "Nākamsezon būsim labāki"
Brendons Rojs un Lamarkuss Aldridžs
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas kluba Portlendas "Trail Blazers" aizsargs Brendons Rojs paudis pārliecību, ka nākamsezon viņa komanda būs labāka. Tāpat arī Rojs uzskata, ka Portlendai jau ir laba komanda un pastiprinājums sastāvā varbūt noderētu garajā galā.

Portlendas "Trail Blazers" sezona ir beigusies pēc zaudējuma izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā Hjūstonas "Rockets". Tāpēc Portlendas līderim Brendonam Rojam tika jautāts, ar kādas pozīcijas spēlētāju vajadzētu pastiprināt komandu. "Daudz mums nevajag. Varbūt kādu spēka uzbrucēju, kas var pagrūstīties, savākt atlēkušās bumbas un aizstāt Lamarkusu (Aldridžu)," tā Rojs. "Mums jau ir patiešām labi spēlētāji. Skaidrs ir tas, ka nākamsezon būsim krietni labāka komanda," sacīja Rojs.

"Trail Blazers" ir līgumi uz nākamo sezonu ar visiem vadošajiem spēlētājiem, kas nozīmē to, ka komandas kodols tiks saglabāts. Protams, iespējamas kādas izmaiņas, ja kluba vadība nolems veikt spēlētāju maiņu. Šosezon Portlenda aizvadīja vienu no pēdējo gadu veiksmīgākajām sezonām, regulārajā sezonā izcīnot 54 uzvaras un iekļūstot pirmo reizi "play-off" spēlēs kopš 2003. gada.

Izmantotie resursi:
portlandtribune.com

     [+] [-]

, 2009-05-02 22:37, pirms 15 gadiem
Jā piekrītu tagad viņi būs uzkrājuši pieredzi un būs tikai specīgāki
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja