Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bledso pagarinās līgumu ar "Bucks" un tiks pie vēl 70 miljoniem četros gados

Andrejs Siliņš

Bledso pagarinās līgumu ar "Bucks" un tiks pie vēl 70 miljoniem četros gados
Eriks Bledso. Foto: AP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Milvoki "Bucks" vadība vienojusies ar aizsargu Eriku Bledso par jauna līguma noslēgšanu, kas paredz par darbu nākamo četru sezonu garumā saņemt 70 miljonus dolāru.

29 gadus vecais Bledso, kurš šosezon pelna 15 miljonus dolāru, Milvoki labā šajā sezonā vidēji 29 minūtēs guvis 15,9 punktus, atdevis 5,5 rezultatīvas piespēles, izcīnījis 4,7 atlēkušās bumbas un pārtvēris 1,4 bumbas. Karjeras laikā Bledso vidēji guvis 14 punktus, atdevis 4,8 piespēles, izcīnījis 3,9 bumbas un pārtvēris 1,5 bumbas.

Šī ir pēdējā sezona Bledso iepriekšējā līgumā, ko spēlētājs 2014. gada rudenī noslēdza ar Fīniksas "Suns", garantējot sev 70 miljonus piecu sezonu laikā. Tagad Bledso garantējis vēl 70 miljonu lielus ienākumus, taču šoreiz - četru sezonu laikā.

185 centimetrus garais un 93 kilogramus smagais Bledso līgā ienāca 2010. gadā, kad viņu ar 18. kārtas numuru draftēja "Thunder" un vēlāk aizmainīja uz "Clippers". Savā pirmajā sezonā Bledso nopelnīja vietu sezonas labāko debitantu otrajā simboliskajā pieciniekā. 2013. gada vasarā Bledso tika aizmainīts uz "Suns", kur pavadīja četras sezonas, līdz 2017. gada novembrī tika aizmainīts uz "Bucks".

Pirms tam Bledso paspēja negatīvi izcelties, savā "Twitter" kontā publiski paziņojot, ka nevēlas vairs atrasties Fīniksā, kas jau tad bija viena no līgas sliktākajām komandām.

"Bucks" šobrīd ar 48 uzvarām un 14 zaudējumiem ir labākā bilance visā līgā un pagājušajā naktī izcīnītais panākums ļāvis kā pirmajai garantēt dalību izslēgšanas turnīrā.

Izmantotie resursi:
ESPN