Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kanters kārtējo reizi pauž nepatiku par savu lomu "Knicks" komandā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kanters kārtējo reizi pauž nepatiku par savu lomu "Knicks" komandā
Eness Kanters. Foto: AFP/Scanpix

LETA. Turku basketbolists Eness Kanters kārtējo reizi šosezon pauda nepatiku par savu lomu latvieša Kristapa Porziņģa pārstāvētajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Ņujorkas "Knicks" un drīzumā varētu to atstāt.

Šobrīd "Knicks" ir viena no vājākajām komandām līgā, turklāt tā ir piedzīvojusi jau astoņus zaudējumus pēc kārtas. Savainotā Porziņģa atgriešanās laukumā tuvākajā laikā nav gaidāma, turklāt tā netiek steidzināta, jo klubs pašlaik ir pārbūves procesā, spēlējot ar gados jauniem basketbolistiem.

Otrdien zaudējumā pret Denveras "Nuggets" šī brīža "Knicks" modeļa līderis Kanters jau trešo reizi pēc kārtas spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa. Līdzīgi bijis jau iepriekš šosezon, un centrs nav slēpis savu neapmierinātību. Vecgada vakarā Kanters esot ticies ar "Knicks" ģenerālmenedžeri Skotu Periju, lai pārrunātu esošo situāciju, taču aizmainīšanu basketbolists neesot pieprasījis.

"Nē, neprasīju, lai mani aizmaina. Man Ņujorkā ļoti patīk, tomēr jāsaprot, ka pāri tam visam stāv sports un sāncensība. Spēlētājiem patīk sacensties un uzvarēt. Man šeit ļoti patīk, taču gribu uzvarēt. Vēlos ar šo komandu kādu dienu sasniegt izslēgšanas turnīru. Sacensties un uzvarēt ir manās asinīs, nevaru tur neko darīt," laikraksts "The New York Post" citē Kantera teikto. Pēdējo 14 maču laikā "Knicks" piedzīvojusi 13 zaudējumus.

"Sākt spēli no rezervistu soliņa vai sākumsastāvā nav pat tik ļoti svarīgi, ja gūsti uzvaras. Ja uzvaram, mani apmierinās arī dziļa rezervista loma. Tomēr ir ļoti grūti no malas noskatīties, kā tavi komandas biedri cīnās, bet tik un tā piedzīvo zaudējumus," atzina Kanters. "Saprotu, ka cenšamies attīstīt jaunos spēlētājus, tomēr es ienīstu zaudēt."

NBA apskatnieki norāda, ka Kanters būtu vērtīgs ieguvums kādai no komandām, kas cīnās par vietu izslēgšanas turnīrā, tomēr slogu uzliek viņa 18 miljonus dolāru (15 miljonus eiro) lielā alga. Turku basketbolistam šobrīd jāpieņem lēmums, vai pieņemt līguma izpirkumu un par krietni mazāku naudu pievienoties vienībai, kas cīnās par "play-off".

Tikmēr Perijs sarunā ar Kanteru ieteicis basketbolistam pieņemt pašreizējo lomu un vienkārši būt labam komandas biedram. 26 gadus vecais Kanters šosezon 38 spēlēs vidēji izcēlies ar 14,4 punktiem un 10,6 atlēkušajām bumbām. Savukārt "Knicks" 38 spēlēs guvusi tikai deviņas uzvaras, kas ir dalīta otra sliktākā bilance līgā.

  -1 [+] [-]

, 2019-01-02 15:38, pirms 5 gadiem
Warriors meklē centrus, domāju, šamais ir pelnījis gredzenu.

  +2 [+] [-]

, 2019-01-02 15:49, pirms 5 gadiem
Bluzmanis rakstīja: Warriors meklē centrus, domāju, šamais ir pelnījis gredzenu.
Warriors nevajag vēl vienu punktu mednieku.
kā viņam ar aizsardzību?

     [+] [-]

, 2019-01-02 16:25, pirms 5 gadiem
Daniel rakstīja: Warriors nevajag vēl vienu punktu mednieku.
kā viņam ar aizsardzību?
Sliktākais centrs aizsardzībā visā līgā,un es pat nepārspīlēju

  +4 [+] [-]

, 2019-01-02 16:25, pirms 5 gadiem
Kanters ir full of shit.Viņš labi zināja,ka NYK būs drausmīga un tankos.Neviens viņam ar ieroci pie galvas nelika paņemt player option uz pēdējo gadu

     [+] [-]

, 2019-01-02 16:27, pirms 5 gadiem
Aizsardzībā viņš ir neiedomājami slikts. Nejau pa velti viņam nav vērtības un šaubos vai kādam viņu vajadzētu, jo liels cipars par pliku statistiku.

     [+] [-]

, 2019-01-02 16:47, pirms 5 gadiem
Ja jau NYK izpērk viņa līgumu un jaunai komandai jāmaksā tikai maza daļiņa, tad jau nav problēmu. Bet NYK jau nemaz negrib izpirkt.

Un par minimumu viņš var noderēt.

  +2 [+] [-]

, 2019-01-02 16:55, pirms 5 gadiem
Vai nu viņš atkal runā emocijās, vai nu viņš tiešām ir patups un nesaprot to, kāpēc viņa loma ir tāda, kāda tā ir t.i. max 20 min laukumā, kuru laikā savākts nevērtīgs dublis. Un te nav runa par Knicks, jo nevienā no savā iepriekšējām komandām - ne Jazz, ne Thunder, viņš nav spējis izkarot sev stabilu vietu pamatsastāvā un vērtīgas 30min, nekad! Domāju, šis fakts runā pats par sevi. Pat jauniņais Robinsons un, PAT Kornets aizsardzībā ir labāki un vērtīgāki par DD mašīnu Kanteru. Par ko gan te vispār var būt runa... Jā, izspieda sev lielu līgumu, taču, domājams, tie ir griezti - nākamais noteikti būs mazāks.
Ja runājam par Kanteru Warriors sakarā, tad tas ir smieklīgi - Warriors viņu ņemtu par minimumu - jā! Taču, vai Knicks būs gatavi iztērēt kārtējos miljonus par Kantera izpirkšanu?! Pietiek jau ir Noa ieberzienu. Ja Kanters turpinās tā sprēgāt, tad, ka tikai tiešām nenotiek viņa minētais scenārijs - mūžīgi dziļa rezerve un, vēl paveiksies, ja uzvarošā komandā.
Un vēl - lai paciešas šo sezonu - jo tieši nākamā Knicks solās būt izrāviena sezona ar PO - KP6 atpakaļ + piesaistīta 1 zvaigzne, + nobriedušāks Knox + augsts drafta numurs.

     [+] [-]

, 2019-01-02 17:03, pirms 5 gadiem
Kanters varētu uzsākt kautiņu ar Treneri!
(no pieredzes ar Noah)

  +1 [+] [-]

, 2019-01-02 17:11, pirms 5 gadiem
Emilio rakstīja: Vai nu viņš atkal runā emocijās, vai nu viņš tiešām ir patups un nesaprot to, kāpēc viņa loma ir tāda, kāda tā ir t.i. max 20 min laukumā, kuru laikā savākts nevērtīgs dublis. Un te nav runa par Knicks, jo nevienā no savā iepriekšējām komandām - ne Jazz, ne Thunder, viņš nav spējis izkarot sev stabilu vietu pamatsastāvā un vērtīgas 30min, nekad! Domāju, šis fakts runā pats par sevi. Pat jauniņais Robinsons un, PAT Kornets aizsardzībā ir labāki un vērtīgāki par DD mašīnu Kanteru. Par ko gan te vispār var būt runa... Jā, izspieda sev lielu līgumu, taču, domājams, tie ir griezti - nākamais noteikti būs mazāks.
Ja runājam par Kanteru Warriors sakarā, tad tas ir smieklīgi - Warriors viņu ņemtu par minimumu - jā! Taču, vai Knicks būs gatavi iztērēt kārtējos miljonus par Kantera izpirkšanu?! Pietiek jau ir Noa ieberzienu. Ja Kanters turpinās tā sprēgāt, tad, ka tikai tiešām nenotiek viņa minētais scenārijs - mūžīgi dziļa rezerve un, vēl paveiksies, ja uzvarošā komandā.
Un vēl - lai paciešas šo sezonu - jo tieši nākamā Knicks solās būt izrāviena sezona ar PO - KP6 atpakaļ + piesaistīta 1 zvaigzne, + nobriedušāks Knox + augsts drafta numurs.
Nu pareizi tu saki par to viņa lomu komandā. Un nevajag teikt, ka iekš OKC un NYK nepilda savu lomu. Viņa uzdevums ir uznākt laukumā, ar savu enerģiju otrai maiņai piedod punktus kamēr līderi atpūšas.

Un ar KP kopā laukumā viņš jau arī neizskatās slikti.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-02 17:24, pirms 5 gadiem
Kanters ir pavisam aizmirsis cik flegmātiskā organizācijās atrodas Noteikti Stīvs Mails ar Periju pārrunās, nomierinās šo un viss ies savu gaitu. NYK ir neiedomājami lēna, vispār trūkst jebkādas kustības treidu sakarā, manu prāt, ļoti sūdīga organizācija

  +5 [+] [-]

, 2019-01-02 17:31, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu pareizi tu saki par to viņa lomu komandā. Un nevajag teikt, ka iekš OKC un NYK nepilda savu lomu. Viņa uzdevums ir uznākt laukumā, ar savu enerģiju otrai maiņai piedod punktus kamēr līderi atpūšas.

Un ar KP kopā laukumā viņš jau arī neizskatās slikti.
Tieši kopā ar tik unikālu spēlētāju kā KP6, Kanters laukumā labi izskatās, jo viņi papildina viens otru. KP6 ir labs rim protector, labi nāk uz palīdzību un vispār labi bloķē metienus, kamēr nav tik labs un fizisks kapātājs par bumbām. Kanters, savukārt, ir slikts aizsardzībā, galīgi nav rim protector, slikti nāk uz palīdzību un apjūk pie pikenroliem, taču, "ar gaļu" iet pēc visām bumbām. Attiecīgi - ar KP6 laukumā viņa sliktā aizsardzība notušējas, jo ar KP6 laukumā groza apakša ir drošībā un lielāka slodze aizsardzībā ir uz ārējiem spēlētājiem, bet savas bumbas ar enerģiju un 2chance punktus viņš var vākt droši.

     [+] [-]

, 2019-01-02 17:34, pirms 5 gadiem
cobham rakstīja: Kanters ir pavisam aizmirsis cik flegmātiskā organizācijās atrodas Noteikti Stīvs Mails ar Periju pārrunās, nomierinās šo un viss ies savu gaitu. NYK ir neiedomājami lēna, vispār trūkst jebkādas kustības treidu sakarā, manu prāt, ļoti sūdīga organizācija
To, cik laba vai slikta organizācija ir Knicks, varēsi teikt nākamgad ap šo laiku. Pagaidām Mailzs ar Periju strebj laukā Fila savārīto putru, kas prasa zināmu laiku un enerģiju. Par to, kas ir un kas nav izdevies šim duo, varēs spriest tikai 2020. gadā.

     [+] [-]

, 2019-01-02 17:38, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Sliktākais centrs aizsardzībā visā līgā,un es pat nepārspīlēju
Itkā līgā ir baigi daudz centru ko segt + Ja patiesi nokļūst GSW, varu iedomāties to kopējo skatu, Kanters lieliski ņem OFF reb, tad nu reti aizmestie garām truļi bieži pārvērstos par 2 punktiem no apakšas Bet nespēju iedomāties, kā tas varētu notikt, nereals maiņas darijums

     [+] [-]

, 2019-01-02 17:58, pirms 5 gadiem
Robis rakstīja: Itkā līgā ir baigi daudz centru ko segt + Ja patiesi nokļūst GSW, varu iedomāties to kopējo skatu, Kanters lieliski ņem OFF reb, tad nu reti aizmestie garām truļi bieži pārvērstos par 2 punktiem no apakšas Bet nespēju iedomāties, kā tas varētu notikt, nereals maiņas darijums
Viņš ar visām daudzajām bumbām nekādu labumu nenes.Ar viņu laikumā komanda visu laiku ir -20.Vonleh izvelk Kanteru uz -2.Ar Kanteru malā komanda ir +