Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Nelsons: "Biedriņu un Turiafu varēs novērtēt mēneša beigās"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Nelsons: "Biedriņu un Turiafu varēs novērtēt mēneša beigās"
Dons Nelsons
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas kluba Goldensteitas ''Warriors'' galvenais treneris Dons Nelsons atklājis, ka abu komandas pirmās izvēles centru - Andra Biedriņa un Ronija Turiafa - sniegumu varēs novērtēt tikai mēneša beigās, jo pašreizi viņi nevarot spēlēt ar pilnu atdevi.

''Warriors'' (9-22) rīt agrā rītā (pēc Latvijas laika plkst. 5:30) viesosies Portlendā, kur spēkosies ar vietējo ''Trail Blazers'' (21-13). Pēdējās astoņās šo komandu savstarpējās spēlēs (neskaitot pārbaudes mačus) uzvarējusi mājas komanda. Pēdējo reizi viesiem izdevās uzvarēt 2007. gada aprīlī, kad tas izdevās ''Warriors''. Goldensteita savās mājās Portlendu šosezon uzvarējusi ar 108:94. Tas notika 20. novembrī.

Kopš tā laika komandu izskats krasi mainījies. ''Warriors'' sāk atgūties, bet ''Blazers'' tieši otrādi - zaudē arvien vairāk spēlētāju. Nupat no sastāv izkritis aizsargs Stīvs Bleiks, bet Lamarkusa Aldridža piedalīšanās šajā spēlē ir zem jautājuma zīmes.

''Warriors'' gavenais treneris Dons Nelsons gan neiespaidojas no pretinieka sastāva problēmām: ''Portlenda ir ''dziļa'' komanda. Mani it nemaz nepārsteidz tas, ka viņiem ir veči, kas var palīdzēt no soliņa. ''Blazers'' ir daudz traumu, bet tāpat komandai ir daudz talantīgu basketbolistu.''

Portlendas līdera Brendona Roja (vismaz 23 punkti pēdējās 14 spēlēs) segšana atkal tiks uzticēta Montam Elisam, kurš Roju noturēja uz 17 punktiem 20. novembra mačā.

Šonedēļ ''Warriors'' sastāvā atgriezās abi garie - Andris Biedriņš un Ronijs Turiafs. Latvijas centrs uzskata, ka komandas sekmes turpmāk uzlabosies: ''Es domāju, ka ar katru nākamo maču spēlēsim arvien labāk.'' Nelsons uzskata, ka abus centrus varēs novērtēt tikai ap mēneša beigām: ''Pašreiz abi garie vēl nevar spēlēt tik daudz minūšu, cik es vēlētos, bet pēc nospēlētām divām nedēļām viņi to varēs.''

Izmantotie resursi:
sfgate.com

Slēpts komentārs: cabans

  +4 [+] [-]

, 2010-01-02 11:08, pirms 14 gadiem
Pēc vina teikta liekas ka viņi šaja komanda nemaz nav spelejusi
Slēpts komentārs: PēterisP

 +23 [+] [-]

, 2010-01-02 11:35, pirms 14 gadiem
PēterisP rakstīja: jā, jaunie un pespektīvie Andžo un Ronyy pēc mēneša rādīs tādu sniegumu ka pat PAOK un Kalev apsvērs iespēju viņus draftēt !
';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-01-02 15:40, pirms 14 gadiem
Andris ar savu VARENO atnāks un parādīs !!!

     [+] [-]

, 2010-01-02 16:15, pirms 14 gadiem
Kāds var lūdzu pateikt ,kur var skatīties spēli internetaaa .!?!?!??!?!?!!!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-02 20:41, pirms 14 gadiem
vai nevajadzētu novērtēt Nelsona spējas un pēc iespējas ātrāk?