Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Blazers" pirms spēles ar "Warriors" zaudē arī Bleiku

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Blazers" pirms spēles ar "Warriors" zaudē arī Bleiku
Stīvs Bleiks
Foto: EHE/Scanpix

Neveiksmes turpina vajāt Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) Rietumu koneferences klubu Portlendas ''Trail Blazers'', kam nenoteiktu laiku nāksies iztikt bez Stīva Bleika, kurš nogādāts slimnīcā ar plaušu karsoni.

''Blazers'' uz atlikušo sezonu jau zaudējis centru Gregu Odenu. Rezerves centrs Džoels Przibila arī ''izkritis'' no sastāva uz visu sezonu. Šķita, ka sliktāk ''Blazers'' nometnē vairs nevar būt, bet izrādās, ka tomēr var - ar plaušu karsoni slimnīcā nogādāts 29 gadus vecais aizsargs Stīvs Bleiks. Portlendas klubs informējis, ka Bleiks slimnīcā paliks ''vairākas dienas''. Šajā sezonā Bleiks vidēji mačā guvis 7,6 punktus, savācis 2,6 atlēkušās bumbas un atdevis 3,6 rezultatīvas piespēles.

Trešdienas mačā pret Losandželosas ''Clippers'' potītes savainojuma guva Lamarkuss Aldridžs, un viņa piedalīšanās šodienas mačā pret Goldensteitas ''Warriors'' ir zem jautājuma zīmes. Ņemot vērā daudzos savainojumus, līgas vadība ļāvusi ''Blazers'' papildināt sastāvu. Komandai jau pievienojušies uzbrucēji Antonijs Tolivers un Šavliks Rendolfs.

''Blazers'' ar 21-13 bilanci NBA Rietumu konferencē pašreiz ieņem 6. vietu. Nākamo maču Portlenda aizvadīs naktī uz svētdienu savā laukumā pret Andra Biedriņa Goldensteitas ''Warriors'' (9-22).

Izmantotie resursi:
AP

  +1 [+] [-]

, 2010-01-02 08:41, pirms 14 gadiem
Nu ko AB un warrioriem tadā qadījumā jaņem!

  +1 [+] [-]

, 2010-01-02 10:29, pirms 14 gadiem
Pirmkārt, Przibala ir ārā nevis uz nenoteiktu laiku, bet uz visu sezonu. Otrkārt, Tolivers jau ir atlaists pēc divu spēļu nospēlēšanas.

     [+] [-]

, 2010-01-02 10:34, pirms 14 gadiem
AlterB rakstīja: Pirmkārt, Przibala ir ārā nevis uz nenoteiktu laiku, bet uz visu sezonu. Otrkārt, Tolivers jau ir atlaists pēc divu spēļu nospēlēšanas.
Paldies, par Przibilu precizēju!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-02 11:00, pirms 14 gadiem
Nu Blazers škita ies loti augstu, bet no sākuma sastava jau divi ir ara.

     [+] [-]

, 2010-01-02 13:12, pirms 14 gadiem
aizmirsi pielikt veel Fernandesa kungu.. tas arii atpuushas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja