Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss: "Gazolam mājās ir mana gada labākā aizsardzības spēlētāja balva"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Džeimss: "Gazolam mājās ir mana gada labākā aizsardzības spēlētāja balva"
Lebrons Džeimss. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempione Losandželosas "Lakers" starpsezonā pamatīgi apbruņojās, lai jaunajā sezonā varētu aizstāvēt savu titulu. Komandas līderis Lebrons Džeimss raidījumā "RoadTrippinPodcast" slavēja jaunos komandas biedrus un arī nekautrējās pajokot par Marku Gazolu un Denisu Šrēderu.

"Esmu ļoti laimīgs, ka mūsu komandā spēlēs Marks Gazols," Lebrons Džeimss teica, viesojoties raidījumā "RoadTrippinPodcast". "Visi zina, ka viņu "Lakers" drafta dienā iemainīja pret brāli Pau Gazolu." Raidījuma vadītāji Džeimsu pārtrauca, uzdodot jautājumu, vai Pau Gazols varētu atgriezties "Lakers", uz ko Džeimss atbildēja smejoties: "Redzēsim!"

"Priecājamies, ka piesaistījām Marku – vēl vienu čempionu, kurš 2019. gadā ar Toronto izcīnīja titulu," "Lakers" zvaigzne turpināja. "Vienmēr paticis, kā viņš spēlē. Starp citu – Markam ir mana gada labākā aizsardzības spēlētāja balva. Es mīlu Tevi, Mark." Džeimss pajokoja par labākā aizsardzības spēlētāja balvu, kuru Marks Gazols izcīnīja 2013. gadā.

Komandai starpsezonā pievienojās arī Veslijs Metjūzs, Montrelzs Harels un Deniss Šrēders. Lebrons arī šiem jaunajiem komandas biedriem veltīja labus vārdus: "Metjūzs ir cīnītājs, un arī viņa tēvs kādreiz ir bijis "Lakers" sastāvā. Ieguvām arī Harelu, kurš ir aizvadītās sezonas gada labākais rezervists. Tāpat tikām arī pie Šrēdera, kurš bija otrs labākais aizvadītās sezonas rezervists. Viņš ir neatlaidīgs. Viņš ir līdzīgs Ričardam Džefersonam un Dreimondam Grīnam – ja viņš ir tavs komandas biedrs, tu esi laimīgs, ja viņš ir pretējā komandā, tad tu viņu nevari izturēt."

     [+] [-]

, 2020-12-01 07:37, pirms 3 gadiem
Atkal attausa atmiņā, kā viņš sevi pasludināja par GOAT

  -1 [+] [-]

, 2020-12-01 08:32, pirms 3 gadiem
Krabis44 rakstīja: Atkal attausa atmiņā, kā viņš sevi pasludināja par GOAT
Un kas tur slikts? It īpaši tā gada labākā aizsardzības spēlētāja balvai vajadzēja nokļūt pie Lebrona. Jautāsi kāpēc? Tāpēc ka Gazols ir vienīgais līgas vēsturē, kurš dabūja to balvu, bet netika NBA all-defence 1 komandā. Viņš tajā balsojumā STARP CENTRIEM jau vien bija 4. vietā. Pluss Gazolam nemaz nevajadzēja būt visas aizsardzības otrajā komandā, jo pirmajā bija divi centri (Noā un Čandlers), bet aizs svītras atstāja Sandersu, kuram bija vairāk iegūto punktu nekā Gazolam.
P.S. Tā jau nav Gazola vaina, bet balsotāju, mediju. Jo tie paši cilvēki, kuri iedeva Gazolam balvu, knapi, ar nelielu šmaukšanos, iekļāva all-defence otrajā komandā.

     [+] [-]

, 2020-12-01 10:29, pirms 3 gadiem
Krabis44 rakstīja: Atkal attausa atmiņā, kā viņš sevi pasludināja par GOAT
Šeit jau viņš visu caur humoru, jāsaprot taču. Lai arī ne tuvu neesmu Lakers un Lebrona fans, bet man patika viņa teiktais. Viņš pārliecināts par savu komandu un tā arī vajag būt. Kā savādāk!?