Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeksonam viena mača diskvalifikācija

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Džeksonam viena mača diskvalifikācija
Stīvens Džeksons
Foto: AFP/Scanpix.

Nacionālā Basketbola asociācija (NBA) par pārlieku aktīvu apelēšanu pie tiesnešiem un nevēlēšanos atstāt laukumu pēc diskvalificējošās piezīmes saņemšanas sodījusi Šarlotes ''Bobcats'' uzbrūkošo aizsargu Stīvenu Džeksonu, kuram piespriesta vienas spēles diskvalifikācija.

Viens no ''Bobcats'' līderiem diskvalificējošo piezīmi saņēma svētdienas mačā pret Milvoki ''Bucks'' [''Bobcats'' piedzīvoja neveiksmi ar 101:104 - E.B.], kad nospēlētas bija tikai piecas minūtes. Spēlējot uzbrukumā, pret Džeksonu, viņaprāt, tika pārkāpti noteikumi, taču tiesnesis notikušo atstāja bez ievērības, izsaucot uguni uz sevi. Bijušais Goldensteitas ''Warriors'' spēlētājs nekavējoties steidza pierādīt savu taisnību mača soģim, kurš savukārt iekarsušo basketbolistu atvēsināja ar divām tehniskajām piezīmēm un ceļazīmi uz ģērbtuvēm.

Džeksons un Šarlotes ''Bobcats'' galvenais treneris Lerijs Brauns bija ļoti pārsteigti par tiesneša lēmumu, tāpēc Džeksonam pat prātā nenāca pamest laukumu pieklājīgā veidā [basketbolists sev raksturīgajā manierē turpināja diskusijas ar tiesnešiem un pameta laukumu vien pēc apsardzes dienesta lūguma - E.B.]. Pārlieku ilgā diskutēšana nepatikusi NBA priekšsēžiem, kuri sodījuši Džeksonu ar vienas spēles diskvalifikāciju. Nākamo spēli ''Bobcats'' aizvadīs naktī no 2. uz 3. decembri, izbraukumā tiekoties ar veiksmīgi spēlējušo Ņūorleānas ''Hornets'' vienību.

''Cilvēkiem nepatīk, ka tu atklāti paud savu viedokli. Ir indivīdi, kuriem piemīt vara, kuri var mani sodīt un to arī dara. Man nekas cits neatliek, kā vien sadzīvot ar to. Bet es noteikti turpināšu runāt bez aplinkiem arī turpmāk,'' teic Džeksons, kurš šosezon devies laukumā 17 spēlēs, vidēji gūstot 18,1 punktu, izcīnot 4,2 bumbas zem groziem un izpildot 3,9 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
The Canadian Press

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-12-01 00:19, pirms 13 gadiem
To spēli redzēju, tiesnesis vnk auns, un nafig divas tehniskās uzreiz ir jāiedod...

  +3 [+] [-]

, 2010-12-01 00:21, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: Bobkatiem ar tādu spēli nespīd PO, pat ar MJ padomiem neiet vairāk par 6-11, vai jau tagad ir 6-12?
A tu tabulu esi apskatījies? 8 vietai ir 7-9 tad piecām komandām ir 6-11, un spēlē viņi tā kā viņi to vienmēr dara, agresīvi...

  -1 [+] [-]

, 2010-12-01 00:21, pirms 13 gadiem
Nekad neesmu sapratis NBA, visas ir kā labas komandas, apgrožas miljoni, netrūkst kūsājošās enerģijas, bet kādēļ citas nenormāli nevarīgas komandas, kā, piemēram, Bobkati?

  +6 [+] [-]

, 2010-12-01 00:24, pirms 13 gadiem
Onass rakstīja: Nekad neesmu sapratis NBA, visas ir kā labas komandas, apgrožas miljoni, netrūkst kūsājošās enerģijas, bet kādēļ citas nenormāli nevarīgas komandas, kā, piemēram, Bobkati?
Nevarīga? Tu no mēness nokāpis esi? Par nevarīgu komandu pagājušajā sezonā varēja saukt GSW un NJN
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-12-01 00:51, pirms 13 gadiem
Man liekas, ka līga ar šiem jaunajiem noteikumiem tikai parāda, ka basketbola ( NBA ) tiesneši ir mīkstie... Hokejā Futbolā un citos sporta veidos notiek pastāvīgas diskusijas ar tiesnešiem, bet šeit nē nabadziņi jūtas apraudēti... MĒS skatamies NBA, lai redzētu Džeksonu, nevis kā kaut kāds mīkstais tiesnesis sabijies par to, ka viņam kaut ko sliktu pateiks noraidīs viņu no laukuma...

  -1 [+] [-]

, 2010-12-01 01:15, pirms 13 gadiem
Vai ir kas jauns? rakstīja: Redz, rietumos šogad ir 9 komandas uz 8 vietām, a Austrumos reāli atkritēji ir 2 (+5-6 stabilas PO komandas) - Filadelfija un Toronto. Pārēji jau šobrīd kapājas par PO. Gandrīz visas tās savstarpējās spēles ir ārkārtīgi interesantas, līdz kaulam močās.
nuu es nu toronto galigi nenorakstiitu viniem lai arii nav taa pati specigakaa kopejaa statistika, tomer viniem ir zobi un var kost jebkuram, taa istenibaa ir ar visam rietumu konferences lejas komandam ar kuraam dorsvien lielaka skaidriba bus tikai sezonas viduu. Tik pat labi arii filadelfija ar veseliem visiem speletajiem varees sakat paradit uz ko spejigi un tas pats arii ar wizards. un kurs zin, aiz stripas beigas miami (lab tas tika taa joks, bet pec 1/4 no sezonas vel nu neko nevar pateikt), jautajums kura komanda pirmaa tikai padosies, bet kura jutisies spejiga sasniegt PO.

tik traki arii vele nav ar austrumiem arii, jo Clipperiem tagad sastavaa tgrieziisies keimans un barons un spele tikai saksies. uzskatu ka tur arii par 8. vietu beigas ciniesies kadas 4 vai 5as komandas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-01 02:11, pirms 13 gadiem
Es tā palasu, jūs te normāli kožat NBA, neba jūs esat no tālā krasta?