Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Dienu trenējies fārmklubā, Dāvis Bertāns izsaukts atpakaļ uz Sanantonio "Spurs"

Dienu trenējies fārmklubā, Dāvis Bertāns izsaukts atpakaļ uz Sanantonio "Spurs"
Dāvis Bertāns pret Badiju Hīldu
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Sanantonio "Spurs" paziņojusi, ka no sava fārmkluba Ostinas "Spurs" atsaukusi atpakaļ latviešu uzbrucēju Dāvi Bertānu un amerikāņu aizsargu Deriku Vaitu, kuri uz G līgas vienību tika nosūtīti pirms vienas dienas.

Dāvis Bertāns no "Spurs" septiņām spēlēm sezonas ievadā piedalījies tikai četrās, turklāt pārsvarā izejot laukumā nesvarīgās situācijās, kad uzvarētājs jau bijis noskaidrots. Vidēji 7.8 minūtēs viņš guvis 2.3 punktus, pagaidām trāpījis tikai vienu no septiņiem tālmetieniem un savācis 1.3 atlēkušās bumbas. Bertāns pārsvarā netiek izmantots "Spurs" aktuālajā spēlētāju rotācijā, kurā jau tā iztrūkst traumēto Kavai Lenarda, Tonija Pārkera un rezerves centra Žofrē Loverņa.

Ostinas "Spurs" šobrīd aizvada savu pirmssezonas treniņnometni, kurā piedalījās arī Pārkers, kurš to izmantoja fiziskās kondīcijas atgūšanai. Jauno sezonu Ostinas komanda uzsāks naktī uz 4. novembri, savukārt Sanantonio "Spurs" attiecīgi naktī uz 3. un 4. novembri spēlēs pret Goldensteitas "Warriors" un Šārlotas "Hornets".

Sanantonio "Spurs" sezonu sāka ar četrām uzvarām pēc kārtas – 107:99 pret Minesotas "Timberwolves", 87:77 pret Čikāgas "Bulls", 101:97 pret Toronto "Raptors" un 117:100 pret Maiami "Heat" -, taču tagad zaudējusi trīs spēlēs pēc kārtas. Pirmā neveiksme tika piedzīvota pret Orlando "Magic" (87:114), bet pēc tam tika zaudēts arī Indianas "Pacers" (94:97) un Bostonas "Celtics" (94:108).

Izmantotie resursi:
SAN ANTONIO RECALLS DAVIS BERTANS AND DERRICK...


, 2017-11-01 18:53, pirms 6 gadiem
es tak teicu ka izsauks atpakaļ
, 2017-11-01 19:51, pirms 6 gadiem
comon88 rakstīja: es tak teicu ka izsauks atpakaļ
Nopietni? Šitā pateici. Nu tu esi zvērā experts! Respect.
, 2017-11-01 20:35, pirms 6 gadiem
Kāda jēga aizsūtīt trenēties uz G-līgu? Saprastu, ka spēle būtu bijusi kāda....
, 2017-11-01 21:17, pirms 6 gadiem
Nav saprotama Popa rīcība. Ja viņš ar Bertānu nerēķinās tad labāk, lai aizmaina un beidz mocīt spēlētāju.
, 2017-11-01 21:43, pirms 6 gadiem
Iespējams, ka Pops cerēja, ka kāds piedāvās treidu.. Tas tāpat kā NHL - aizsūta uz fārmu, tjipa atteikuma drafts, un tad gaida kādu zvanu . Ja šis zvans nav, tad sauc atpakaļ un sēdi uz soliņa. Lai gan, SAS ir trīs zaudējumi, un gribētos cerēt, ka Pops kaut ko mainīs sastāvā un iespēlēs Dāvi
, 2017-11-01 21:44, pirms 6 gadiem
erty rakstīja: Nav saprotama Popa rīcība. Ja viņš ar Bertānu nerēķinās tad labāk, lai aizmaina un beidz mocīt spēlētāju.
Nav jēga aizmainīt miljona spēlētāju, kuru pa laikam izmanto.

Pret ko tad mainīs? Pret citu miljonieku, ko neizmantot?

Tu jau vairāk domā par Bertānu nevis Spurs. No Bertāna viedokļa varbūt var aizmainīties. Bet no Spurs? Pasaki, kaut vienu iemeslu.
, 2017-11-01 22:25, pirms 6 gadiem
aizsūtīja uz fārmklubu izzondēt kā tur viss notiekas
, 2017-11-01 23:35, pirms 6 gadiem
Varbūt psiholoģisks gājiens no Spurs puses, lai sapurinātu Dāvi. Citu loģiskāku izskaidrojumu grūti iedomāties nosūtīšanai uz vienu treniņu fārmā..
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
30

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.