Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Bertānam desmit punkti un lielākais spēles laiks pirmajā pārbaudē

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās nakts pārbaudes spēlē Sanantonio "Spurs" savā laukumā pieveica Miami "Heat" - 104:100. Latviešu uzbrucējs Dāvis Bertāns bija mājinieku komandas trešais rezultatīvākais basketbolists - 10 punkti (1p. 1/2, 3p. 3/5). Mūsu spēlētāja krājumā arī piecas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, divi bloki un +/- rādītājs plus desmit. Sanantonio pirmajā pārbaudē latvieša 20:19 minūtes bija lielākais spēles laiks komandā.
Video: SRBMixChannel
...

, 2018-10-01 11:33, pirms 6 gadiem
Pēc highlightiem izskatās diezgan pārliecinoši un labā formā. Pārliecība arī augusi. Cerams spēlēs nozīmīgu lomu šajā sezonā.
, 2018-10-01 12:07, pirms 6 gadiem
jā, izskatās ļoti labi.
, 2018-10-02 18:12, pirms 6 gadiem
Jā, izskatījās pārliecinošs. Turklāt izskatās, ka ir pielicis piespēļu tehnikā, jo tas dažas piespēles bija lieliskas! It īpaši tā viena atpakaļ uz trīnīti.
, 2018-10-05 01:25, pirms 6 gadiem
Kaut kā liekas, ka Dāvis varētu būt ilglaicīgs Spurs pamata spēlētājs. Ar viņa attieksmi viņš varētu ilgi noturēties un balstīt citus Spurs stārus. Negribas gluži salīdzināt ar Džanobli, bet kaut kas līdzīgs varētu būt.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
11

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.
Kavai Lenards. Foto. USA Sports Today. Scanpix
10

Par ASV basketbola superizlases pēdējo dalībnieku kļūst Lenards

Amerikas Savienotās Valstis nosaukušas vīriešu basketbola izlases sastāvu dalībai Parīzes olimpiskajās spēlēs. Iepriekš bija zināmi 11 dalībnieki, bet pēdējā vagonā ielēcis Kavai Lenards no Losandželosas "Clippers".