Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pasečņiks nav "76ers" sastāvā Jūtas Vasaras līgai

Rolands Eliņš

Pasečņiks nav "76ers" sastāvā Jūtas Vasaras līgai
Andžejs Pasečņiks
Foto: AP/Scanpix

Šovasar draftētais Anžejs Pasečņiks nav iekļauts NBA kluba “76ers” Jūtas Vasaras līgas sastāvā. “76ers” pēc tam piedalīsies arī Lasvegasas Vasaras līgā.

Anžeja Pasečņika aģents Artūrs Kalnītis pirms pāris dienām paziņoja, ka nesen draftētais spēlētājs vēl vienu sezonu paliks Spānijā, “Gran Canaria” komandā, lai turpinātu attīstīt savas prasmes, par prioritāti izvirzot spēļu praksi. Teorētiski šis lēmums netraucēja Pasečņikam piedalīties arī Vasaras līgā “76ers” sastāvā, bet šodien publicētajā komandas sastāvā viņa vārda nav.

“76ers” piedalīsies Jūtas Vasaras līgā, kur sacentīsies arī ar Dāvja Bertāna pārstāvēto “Spurs”. Bertāns, kurš pēc garas debijas sezonas NBA piekritis pārstāvēt Latvijas izlasei Eiropas čempionātā, arī iekļauts savas komandas Vasaras līgas sastāvā. Gan “Spurs”, gan “76ers” pēc tam paredzēta dalība arī Lasvegasas Vasaras līgā, kur sastāvs var būt pavisam cits.

“76ers” sastāvā spēlēm Jūtā toties ir iekļauts drafta pirmais numurs Markels Fulcs, kā arī ar 36. numuru draftētais Džonā Boldens no Austrālijas, kurš iepriekšējo sezonu pavadīja “Crvena Zvezda”. Filadelfijas mediji norāda, ka Boldens, lai arī sākotnēji netika draftēts ar tādu domu, varētu būt “76ers” sastāvā jau šosezon.

Bet Bertāns, gatavojoties Vasaras līgas sākumam, sarunā ar kluba preses pārstāvjiem izteicies, ka viņam tagad klājas daudz vieglāk nekā pirms gada, jo viņš jau iepazinis kluba sistēmu: “Svarīgi zināt, ko sagaida treneris Popovičs. Aktīva spēle aizsardzībā, saspēlēšanās uzbrukumā, sadarbība ar partneriem aizsardzībā un komunikācija laukumā. Tās visas liekas loģiskas lietas, bet tāpat.”

Bertāna un “Spurs” pirmā spēle Vasaras līgā paredzēta naktī uz ceturto jūliju pret Jūtu.

Izmantotie resursi:
Sixers Announce Utah Jazz Summer League Roster...

     [+] [-]

, 2017-07-01 22:50, pirms 7 gadiem
Vai tagad nebūtu vērtīgi Bagatskim pamainīt izlases pretendentu loku? Gribētu domāt ka Anžejs pats arī gribētu rauties uz šo izlasi!

     [+] [-]

, 2017-07-01 23:07, pirms 7 gadiem
P.S. Ne par tēmu, bet vai kāds kurš seko NBA līdzi it visam, nevarētu pateikt, kur palika ar Porziņģi draftā izraudzītais Džerians Grants ko paņēma Knicks?

     [+] [-]

, 2017-07-01 23:15, pirms 7 gadiem
Jā Jo nesen reāli 2 dienas atpakaļ redzēju Anžeju ar draudzeni atpūtās Liepājas Parkā

     [+] [-]

, 2017-07-01 23:15, pirms 7 gadiem
kinasstulbais rakstīja: P.S. Ne par tēmu, bet vai kāds kurš seko NBA līdzi it visam, nevarētu pateikt, kur palika ar Porziņģi draftā izraudzītais Džerians Grants ko paņēma Knicks?
aiztreidoja uz Bulls

     [+] [-]

, 2017-07-01 23:28, pirms 7 gadiem
kinasstulbais rakstīja: Vai tagad nebūtu vērtīgi Bagatskim pamainīt izlases pretendentu loku? Gribētu domāt ka Anžejs pats arī gribētu rauties uz šo izlasi!
viņš ir pretendentos