Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Janoss

Deiviss vienojas ar "Pelicans" par NBA rekordlīgumu, Lenards paliek "Spurs"

Deiviss vienojas ar "Pelicans" par NBA rekordlīgumu, Lenards paliek "Spurs"
Entonijs Deiviss
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Mirkli pēc brīvo aģentu tirgus atvēršanās ''New Orleans Pelicans'' paziņoja par jauna līguma noslēgšanu ar komandas zvaigzni Entoniju Deivisu. Līgums noslēgts uz pieciem gadiem par maksimālo kontrakta summu 145 miljoniem ASV dolāru (130 miljoni eiro). Kā ziņo "Yahoo Sports", Sanantonio "Spurs" jaunā zvaigzne Kavai Lenards vienojies ar klubu par jaunu, piecus gadus ilgu kontraktu, savukārt Bruklinas "Nets" vienību arī turpmāk pārstāvēs Bruks Lopezs un Tadeuss Jangs

Par to, ka Deiviss paliks Ņūorleānā nebija šaubu, tāpēc šis līgums, kas tika parakstīts minūti pēc brīvo aģentu tirgus atvēršanās, ir tikai loģisks. Abas puses bija ieinteresētas ilgtermiņa līgumā, jo ''Pelicans'' tas dod iespēju vismaz līdz 2020. gadam noturēt komandā vienu no šī brīža lielākajām NBA zvaigznēm, bet Deivisam tas sniedza maksimālo iespējamo algu uz nākošajiem pieciem gadiem.

Ņemot vērā to, ka 2016.-2017. gada sezonā algu griesti tiks pacelti par aptuveni 30 miljoniem, tad šis līgums bija ļoti izdevīgs abām pusēm.

Entoniju Deivisu 2012. gada jauno spēlētāju aizrunāšanā izvēlējās ''New Orleans Hornets'' (pēc nosaukuma maiņas ''New Orleans Pelicans'') ar kopējo pirmo numuru. 22 gadu vecumā līgas uzlecošā zvaigzne ir piedalījies divās līgas visu zvaigžņu spēlēs, kā arī 2013.-2014. un 2014.-2015. gada sezonās bija līgas labākais metienu bloķētājs. ASV izlases sastāvā Deiviss ir ticis pie zelta medaļām 2012. gada olimpiskajās spēlēs Londonā un 2014. gadā pasaules čempionātā Spānijā. Aizvadītajā sezonā Deiviss izcēlās ar 24.4 punktiem, 10.2 atlēkušajām bumbām, 2.9 blokiem vidēji spēlē.

201 centimetru garais Kavai Lenards visu līdzšinējo profesionāļa karjeru pavadījis "Spurs" komandā, četru sezonu laikā kļūstot gan par NBA čempionu, gan par finālsērijas MVP, kā arī šogad basketbolists tika atzīts par sezonas labāko aizsardzības spēlētāju. "Yahoo Sports" ziņo, ka Sanantonio klubs un basketbolists vienojušies par jaunu piecus gadus ilgu kontraktu. Darījuma detaļas gan vēl tiks precizētas, bet līguma kopējā vērtība varētu sasniegt līdz 90 miljonus ASV dolārus (~81 miljons eiro).

"Nav nekādu šaubu, ka parakstīšu līgumu ar "Spurs". Ir dažas kontrakta detaļas, kas vēl jāprecizē ar klubu, taču esmu pārliecināts, ka tas tiks paveikts," atzina pats Lenards.

Divi no aizvadītās sezonas Bruklinas "Nets" līderiem Bruks Lopezs un Tadeuss Jangs arī turpmāk pārstāvēs Ņujorkas klubu. Abi basketbolisti neilgi pirms brīvo aģentu tirgus atvēršanās izmantoja savos kontraktos iekļauto spēlētāju opciju attiekties no pēdējā līguma gada un kļūt par brīvajiem aģentiem. Šajā statusā basketbolisti gan ilgi nebija, jo tiek ziņots, ka abi 27 gadus vecie spēlētāji arī turpmāk būs "Nets" vienībā.

Ar 213 centimetrus garo Lopezu panākta vienošanos par trīs gadus ilgu un 60 miljonus ASV dolārus (~54 miljoni eiro) vērtu līgumu. Kontrakts paredz dažādus klubam labvēlīgus nosacījumus, ja basketbolists iedzīvojas hroniskajā pēdas problēmās, kas pēdējo četru sezonu laikā likušas Lopezam izlaist 160 spēles, kā arī pēc līguma otrā gada spēlētājam ir opcija atkal kļūt par brīvo aģentu. Kopumā septiņu sezonu laikā (visas Ņūdžersijas/Bruklinas "Nets" rindās) Bruks aizvadījis 414 spēles, vidēji katrā no tām gūstot 17,9 punktus, izcīnot 7,3 atlēkušās bumbas, kā arī bloķējot 1,8 metienus.

203 centimetrus garais Jangs, kurš "Nets" pievienojās aizvadītajā sezonā maiņas darījumā no "Timberwolves", lielāko karjeras daļu (septiņas sezonas) pavadījis Filadelfijas "76ers" klubā. Ar basketbolistu panākta vienošanās par 50 miljonus ASV dolārus (~45 miljoni eiro) vērta un četrus gadus ilga līguma noslēgšanu. Šogad Jangs Bruklinas kluba rindās laukumā izgāja 28 spēlēs, guva 13,8 punktus, kā arī izcīnīja 5,9 atlēkušās bumbas.

Pirmais basketbolists, kurš šajā starpsezonā nomainīs savu iepriekšējo komandu, būs Al-Faruks Aminu. Amerikā dzimušais Nigērijas izlases spēlētājs pagājušajā sezonā spēlēja Dalasas "Mavericks" vienība, taču jauno sezonu uzsāks Portlendas "Trail Blazers", ziņo "Yahoo Sports". Ar 24 gadus veco Aminu panākta vienošanās par 30 miljonus ASV dolārus (~27 miljoni eiro) vērta un četrus gadus ilga līguma noslēgšanu.

Atlētiskais uzbrucējs savā "Twitter" kontā ierakstījis: "Kopā ar manu draugu Nilu Olšiju ("Clippers" ģenerālmenedžeris, kad klubs izvēlējās Aminu 2010. gada NBA draftā; pašreizējais "Blazers" ģenerālmenedžeris, aut.), kurš ticēja manām spējām jau no pirmās dienas. Daudz mīlestības. Portlenda, es nāku!"

Izmantotie resursi:
Anthony Davis and Pelicans agree to five-year,...
Kawhi Leonard, Spurs Agree on New Contract:...
Report: Nets reach deals to re-sign Brook Lopez...
https://sports.yahoo.com/news/sourc...


, 2015-07-01 09:21, pirms 9 gadiem
Cipari - slimi!
, 2015-07-01 09:25, pirms 9 gadiem
145M uz 5 gadiem= vidēji 29M sezonā...
, 2015-07-01 09:29, pirms 9 gadiem
Tas nav uz labu,tik strauji algas ceļ,līgumi monstruāli,kur tādu kāpostu tie amīši ņem! Līdz brīdim,kad atkal klubu īpašnieki sapratīs,ka nevar pavilkt.
, 2015-07-01 09:31, pirms 9 gadiem
Cipari var būt slimi, bet viņš drīz būs vērtīgākais un universālākais spēlētājs visā līga, bija jādod max!
, 2015-07-01 09:32, pirms 9 gadiem
martins.kreslins rakstīja: Tas nav uz labu,tik strauji algas ceļ,līgumi monstruāli,kur tādu kāpostu tie amīši ņem! Līdz brīdim,kad atkal klubu īpašnieki sapratīs,ka nevar pavilkt.
Kad būs vaļā reklāmu līgumi ar klubiem pēc pāris gadiem, tad vispār šie cipari būs daudz lielāki
, 2015-07-01 09:33, pirms 9 gadiem
Jauno spēlētāju aizrunāšana... Nebiju dzirdējis ka tā latviski dēvē to
, 2015-07-01 09:37, pirms 9 gadiem
Lenardsa ar pa max aizgājis... Tam gan tikai vecums biki iegriezis, tas vairāk pa 90M uz pieciem gadiem nedrīkst saņemt Nosprēgāja, izlēkājās un tāpat palika Spurs...
, 2015-07-01 09:41, pirms 9 gadiem
Raitcha rakstīja: Jauno spēlētāju aizrunāšana... Nebiju dzirdējis ka tā latviski dēvē to
Patiesībā diezgan labs latviskojums.
, 2015-07-01 09:51, pirms 9 gadiem
Un ellē ratā, kāda velna pēc Batleram Čikāga dod Max? Par ko? Par vienu sezonu labā līmenī?
, 2015-07-01 10:01, pirms 9 gadiem
, 2015-07-01 10:07, pirms 9 gadiem
padibenis rakstīja: Cipari var būt slimi, bet viņš drīz būs vērtīgākais un universālākais spēlētājs visā līga, bija jādod max!
Taisnība, bet jālasa apkārt arī kaut kas savādāk viņš viens pats tos pelikānus velk
, 2015-07-01 10:08, pirms 9 gadiem
Raitcha rakstīja: Un ellē ratā, kāda velna pēc Batleram Čikāga dod Max? Par ko? Par vienu sezonu labā līmenī?
piekrītu! Deiviss - līgas superzvaigzne - ir pelnījis max. Lenards - nu, diskutabli. labākais līgas aizsargs ar potenciālu uzbrukumā - ok, arī max 90M. bet Batlers?! njaa... NBA atkal iet uz lokautu, ja visādiem Batleriem sāk dot tādus līgumus...
, 2015-07-01 10:22, pirms 9 gadiem
Nav tak nekadas oficialas informacijas par Butleru.Piedavat var daudz,bet vins nenems.Vins tak pats gribot 1-2 gadu ligumu jaunas naudas del.
, 2015-07-01 10:29, pirms 9 gadiem
Emilio rakstīja: piekrītu! Deiviss - līgas superzvaigzne - ir pelnījis max. Lenards - nu, diskutabli. labākais līgas aizsargs ar potenciālu uzbrukumā - ok, arī max 90M. bet Batlers?! njaa... NBA atkal iet uz lokautu, ja visādiem Batleriem sāk dot tādus līgumus...
Batlers ir top. 3 SG līgā šobrīd, var samest 20 Pts uzbrukumā un aizsardzībā nosegt pretinieku līderus, ņemot vērā, kā caps ies uz augšu tad nav tik traki, bet tikpat labi viņš var paņem qualifying offer kà Monro un būs UFA nākošsezon.
, 2015-07-01 10:41, pirms 9 gadiem
Assasinss' rakstīja: Batlers ir top. 3 SG līgā šobrīd, var samest 20 Pts uzbrukumā un aizsardzībā nosegt pretinieku līderus, ņemot vērā, kā caps ies uz augšu tad nav tik traki, bet tikpat labi viņš var paņem qualifying offer kà Monro un būs UFA nākošsezon.
Pārstāju lasīt pēc TOP 3 SG.... Vienu sezonu čalis izšauj un pēkšņi ceļam debesīs? Delladova ar 2 spēles finālos labi nospēlēja, moš šim ar iedodam max līgumu?
, 2015-07-01 10:44, pirms 9 gadiem
jocker rakstīja: Pārstāju lasīt pēc TOP 3 SG.... Vienu sezonu čalis izšauj un pēkšņi ceļam debesīs? Delladova ar 2 spēles finālos labi nospēlēja, moš šim ar iedodam max līgumu?
Pasaki kurš ir labāks šobrīd viņa pozīcijā, viņam priekšā ir tikai Tompsons un Hārdens, vēlreiz uzsveru uz doto brīdī, un ja esi top 3 tu dabū līgumus tuvu Max. Iepriekšējā sezonā likās, kā Tompsons būs nežēlīgi pārmaksāts, bet beigās nekas tur šausmīgs no tā līguma nav.
, 2015-07-01 10:58, pirms 9 gadiem
Assasinss' rakstīja: Pasaki kurš ir labāks šobrīd viņa pozīcijā, viņam priekšā ir tikai Tompsons un Hārdens, vēlreiz uzsveru uz doto brīdī, un ja esi top 3 tu dabū līgumus tuvu Max. Iepriekšējā sezonā likās, kā Tompsons būs nežēlīgi pārmaksāts, bet beigās nekas tur šausmīgs no tā līguma nav.
nesaku, ka Batlers būtu slikts spēlētājs, taču nekādā ziņā ne TOP3 līgā! lai viņš vēl 2 sezonas nospēlē šādā pat līmenī - tad varēs arī runāt!
kurš ir labāks? kaut vai sākot ar tiem pašiem all star veterāniem - Kobi un Veidu un beidzot ar, piemēram, tik banālu piemēru kā Kortnijs Lee no Memfisas.
, 2015-07-01 11:12, pirms 9 gadiem
Emilio rakstīja: nesaku, ka Batlers būtu slikts spēlētājs, taču nekādā ziņā ne TOP3 līgā! lai viņš vēl 2 sezonas nospēlē šādā pat līmenī - tad varēs arī runāt!
kurš ir labāks? kaut vai sākot ar tiem pašiem all star veterāniem - Kobi un Veidu un beidzot ar, piemēram, tik banālu piemēru kā Kortnijs Lee no Memfisas.
Batlers ir labāks par šī brīža Kobi un Veidu, Lee tiešām varēji nepieminēt jo viņš spēlē Memfisā kur nav īstu scoreru backcourtā.
Ja viņš būtu viendimensionāls spēlētājs tad vēl jā bet viņš jau ienākot līgā bija viens no labākajiem lockdown defenderiem, un tagad ir progresējis uzbrukumā līdz All-Star līmenim, viņa līgums ir max vai tuvu tam, zinot cap space pieaugumu.
Es varu nosaukt 2 piemērus Heivārds un Pārsona abiem lieli līgumi, es neteiktu kā abi ir labāki par viņu, drīzāk otrādi.
, 2015-07-01 11:14, pirms 9 gadiem
padibenis rakstīja: Kad būs vaļā reklāmu līgumi ar klubiem pēc pāris gadiem, tad vispār šie cipari būs daudz lielāki
tas nozīmē, ka uz 'jersey' tagad varēs likt reklāmas?

jeb kā izpaudīsies tie jaunie reklāmu līgumi, kas ļaus tik drastiski celt algu griestus?
, 2015-07-01 11:18, pirms 9 gadiem
Ja Batleru diskutabli varam ierindot kā TOP3 SG(pēc 13/14 playoffiem un 14/15 sezonas), tad ko lai saka par Tristanu, uz kuru amīši gaida, ka tiks pie max?
, 2015-07-01 11:19, pirms 9 gadiem
Assasinss' rakstīja: Batlers ir top. 3 SG līgā šobrīd, var samest 20 Pts uzbrukumā un aizsardzībā nosegt pretinieku līderus, ņemot vērā, kā caps ies uz augšu tad nav tik traki, bet tikpat labi viņš var paņem qualifying offer kà Monro un būs UFA nākošsezon.
Viņš vienu sezonu ir tādā līmenī nospēlējis... tikai...
Kurš ir labāks? Tu tiešām jautā trīs labākus? Veids, Kobe, Hardens... Viņš pat starp Play-off komandām nez vai sanāk top3... kas tur mums bija? tas pats Hardens, Crauford, Elis
, 2015-07-01 11:20, pirms 9 gadiem
Raitcha rakstīja: Un ellē ratā, kāda velna pēc Batleram Čikāga dod Max? Par ko? Par vienu sezonu labā līmenī?
Cipars atbilstošs, tikai viņam dēļ tām traumām nesanāk vismaz 75 spēles sezonā. Šosezon pat 70 nebija. Pelicans pēc pāris sezonām būs stabila PO komanda.
, 2015-07-01 11:21, pirms 9 gadiem
alexey sonar rakstīja: tas nozīmē, ka uz 'jersey' tagad varēs likt reklāmas?

jeb kā izpaudīsies tie jaunie reklāmu līgumi, kas ļaus tik drastiski celt algu griestus?
Algas atļaus celt ESPN un TNT līgums par 400 miljardiem par TV tiesībām ar līgu...
Un tas, ka komandas algu ierobežojumi divu gadu laikā no 60 pacelsies uz 100M sezonā...
Par reklāmām uz formām runā tikai teorētiski... TAs nenotiks tik vienkārši... un tas nav tik vienkārīs dēļ spēlētāju individuālajiem līgumiem.
, 2015-07-01 11:24, pirms 9 gadiem
Raitcha rakstīja: Viņš vienu sezonu ir tādā līmenī nospēlējis... tikai...
Kurš ir labāks? Tu tiešām jautā trīs labākus? Veids, Kobe, Hardens... Viņš pat starp Play-off komandām nez vai sanāk top3... kas tur mums bija? tas pats Hardens, Crauford, Elis
Nedzīvo pagātnē, Kobe ar saviem 22 Pts un 40% shootng nav vairs top 3 , tāpat Veids ar saviem veiktajiem ceļiem vairs nav top3.
Eliss? Samest to pašu ko Batlers var, bet aizsardzībā atdos tikpat, Crawfords, lūdzu nesmidini viņam ir 35 un Clipperi cenšas tik vaļā no viņa lai dabūtu role playeru frontcourtā. Šobrīd top 3 ir Hārdens, Tompsons, Batlers.
, 2015-07-01 11:27, pirms 9 gadiem
Raitcha rakstīja: Viņš vienu sezonu ir tādā līmenī nospēlējis... tikai...
Kurš ir labāks? Tu tiešām jautā trīs labākus? Veids, Kobe, Hardens... Viņš pat starp Play-off komandām nez vai sanāk top3... kas tur mums bija? tas pats Hardens, Crauford, Elis
Veids, Braients pirms 3-4 gadiem?
, 2015-07-01 11:36, pirms 9 gadiem
Assasinss' rakstīja: Nedzīvo pagātnē, Kobe ar saviem 22 Pts un 40% shootng nav vairs top 3 , tāpat Veids ar saviem veiktajiem ceļiem vairs nav top3.
Eliss? Samest to pašu ko Batlers var, bet aizsardzībā atdos tikpat, Crawfords, lūdzu nesmidini viņam ir 35 un Clipperi cenšas tik vaļā no viņa lai dabūtu role playeru frontcourtā. Šobrīd top 3 ir Hārdens, Tompsons, Batlers.
Bledso un Derozans jau ar tur pat. Lai arī 82 spēlēs vērtīgāks ir Batlers, tad Po Veids ar Kobi uz pieredzes rēķina būtu vērtīgāki.
, 2015-07-01 11:42, pirms 9 gadiem
LA to LA!
, 2015-07-01 11:49, pirms 9 gadiem
Assasinss' rakstīja: Nedzīvo pagātnē, Kobe ar saviem 22 Pts un 40% shootng nav vairs top 3 , tāpat Veids ar saviem veiktajiem ceļiem vairs nav top3.
Eliss? Samest to pašu ko Batlers var, bet aizsardzībā atdos tikpat, Crawfords, lūdzu nesmidini viņam ir 35 un Clipperi cenšas tik vaļā no viņa lai dabūtu role playeru frontcourtā. Šobrīd top 3 ir Hārdens, Tompsons, Batlers.
Vienas sezonas statistika neparāda, ka Batlers ir labākais SG...
Davai daram tā...
Paskaties uz to reāli, nevis statistiski, kas patiesībā neparāda neko...
Vai ja tavā komandā ir Batlers, tu vari ap viņu novākt komandu? Viņš var būt vilcējs, ķīmijas veidotājs, skatītāju pievilinātājs, reklāmas seja?
Un tad pasaki, vai viņš ir pelnījis vai nav MAX līgumu. Pelnījis pelnīt vairāk par LBJ vai par Veidu un Kobi, par kuriem tu saki, ka viņš ir labāks...
Nepšauba jau to, ka viņš spēj samest punktus un cīnīties... Bet par to vien nevajadzētu mētāties ar Max līgumiem...
Šādā aspektā es pat Bīlu liktu agstāk par Batleru....
, 2015-07-01 11:53, pirms 9 gadiem
Batlers ir parasts kaplis, apmēram kā Šamperts ... Džeks kurš var savu vietu aizpildīt izcili labi, bet viņš pagaidām nav spēles veidotājs, vai mainītājs. Salīdzinot ar Hārdenu, tad Džeims bija tā harizma uz laukuma jau, un arī spējas izdarīt kko vienreizēju brīdi, kad to ļoti vajag. Batlers pagaidām ir vienkāršs spēlētājs. Max līgums uz šo brīdi? Nē. Bet rēķinot to, kādi būs algu griesti pēc pāris gadiem, tad varbūt nekas traģisks tas ar nav, ja vēl džeks progresē vairāk, tad tas būtu jau džekpots.
, 2015-07-01 12:10, pirms 9 gadiem
Es vēl spētu saprast, ja Batleram max piesolītu tur kaut kādi Kings, Hornets un tāda tipa komandas, bet ne jau Bulls, kuriem ir DR un vēl bariņš ļoti vērtīgu spēlētāju, kuriem arī ir vēlme kaut ko nopelnīt karjerā.

Pilnīgi piekrītu Raitcha iepriekšējam postam.
, 2015-07-01 13:02, pirms 9 gadiem
Raitcha rakstīja: Vienas sezonas statistika neparāda, ka Batlers ir labākais SG...
Davai daram tā...
Paskaties uz to reāli, nevis statistiski, kas patiesībā neparāda neko...
Vai ja tavā komandā ir Batlers, tu vari ap viņu novākt komandu? Viņš var būt vilcējs, ķīmijas veidotājs, skatītāju pievilinātājs, reklāmas seja?
Un tad pasaki, vai viņš ir pelnījis vai nav MAX līgumu. Pelnījis pelnīt vairāk par LBJ vai par Veidu un Kobi, par kuriem tu saki, ka viņš ir labāks...
Nepšauba jau to, ka viņš spēj samest punktus un cīnīties... Bet par to vien nevajadzētu mētāties ar Max līgumiem...
Šādā aspektā es pat Bīlu liktu agstāk par Batleru....
ļoti precīzi pateikts! kā tur bija skolā? - 8 balles, ja esi perfekti izpildījis uzdevumu, 9 un 10 balles, ja esi izpildījis kautko vairāk, labāk. lūk, tas arī ir Batlera stāsts - stabils 8, bet pagaidām ne 9 vai 10 balles t.i. max līgums.
p.s. un tomēr vēl par statistiku - nevaru nomierināties! neaizmirsīsim, ka Batlers vidēji mačā aizvada par 5-8 min vairāk kā citi savas pozīcijas spēlētāji. tas nav maz - tie ir kādi 3-4 punkti + kāda atlēkusī bumba, piespēle utt.
, 2015-07-01 13:24, pirms 9 gadiem
Raitcha rakstīja: Un ellē ratā, kāda velna pēc Batleram Čikāga dod Max? Par ko? Par vienu sezonu labā līmenī?
No saakuma jau chikaaga negribeeja dot vinjam max, lai notureetu vinju vinjiem bija jaadot vinjam max ligums savaadak kaadi leikeri buutu vinju savaakushi, kas 100 punkti vinjam solija max liigumu..
, 2015-07-01 14:09, pirms 9 gadiem
Emilio rakstīja: ļoti precīzi pateikts! kā tur bija skolā? - 8 balles, ja esi perfekti izpildījis uzdevumu, 9 un 10 balles, ja esi izpildījis kautko vairāk, labāk. lūk, tas arī ir Batlera stāsts - stabils 8, bet pagaidām ne 9 vai 10 balles t.i. max līgums.
p.s. un tomēr vēl par statistiku - nevaru nomierināties! neaizmirsīsim, ka Batlers vidēji mačā aizvada par 5-8 min vairāk kā citi savas pozīcijas spēlētāji. tas nav maz - tie ir kādi 3-4 punkti + kāda atlēkusī bumba, piespēle utt.
TO arī vairāk. Un izturība acīmredzot viņam ir labāka nekā pārējiem.
, 2015-07-01 14:14, pirms 9 gadiem
Assasinss' rakstīja: Batlers ir top. 3 SG līgā šobrīd, var samest 20 Pts uzbrukumā un aizsardzībā nosegt pretinieku līderus, ņemot vērā, kā caps ies uz augšu tad nav tik traki, bet tikpat labi viņš var paņem qualifying offer kà Monro un būs UFA nākošsezon.
Nu tā dunduk, nosaukšu tos kuri ir labāki un kuri ir +/- lídzvértígi batleram.
Hardens, tomsons,veids,kobe,ginobili, elis, kravfords(lac) , derozans, korvers,jr smits(ja paurii kkas neaizveras ciet), bíls un metjūzs(por). nu, vēl jo projām tik drošs par savu izteikumu?
, 2015-07-01 14:33, pirms 9 gadiem
Raitcha rakstīja: Vienas sezonas statistika neparāda, ka Batlers ir labākais SG...
Davai daram tā...
Paskaties uz to reāli, nevis statistiski, kas patiesībā neparāda neko...
Vai ja tavā komandā ir Batlers, tu vari ap viņu novākt komandu? Viņš var būt vilcējs, ķīmijas veidotājs, skatītāju pievilinātājs, reklāmas seja?
Un tad pasaki, vai viņš ir pelnījis vai nav MAX līgumu. Pelnījis pelnīt vairāk par LBJ vai par Veidu un Kobi, par kuriem tu saki, ka viņš ir labāks...
Nepšauba jau to, ka viņš spēj samest punktus un cīnīties... Bet par to vien nevajadzētu mētāties ar Max līgumiem...
Šādā aspektā es pat Bīlu liktu agstāk par Batleru....
1 kārt. Batleram max līgums nav Lebrona, Veida, Kobes līgums.ES domāju to tu zini. Paskaties kādiem spēlētājiem ir tādi līgumi Max vai tuvu Max - Heivārds, Pārsons, Middletons šogad dabūs 14 ļimonus gadā, kas ir tuvu Max, Dreimonds Grīns arī. Gribi teikt, ka Batlers ir sliktāks par šiem.
2. Kārt algu griestu pacēlums, šāds kontrakts iespējams būs stīls pēc 2 sezonām.
3. Kārt Batlers ir perfekts kā 2. Vijole, viņš ir ļoti labs aizsardzībā un var samest 20 Pts katru vakaru, un jebkurai championship komandai ir vairāk par 1 zvaigzni ar Max kontraktu, tā kā neredzu kāpēc viņam nevajadzētu būt tas ax vai tuvu Max līgumam.
Luka Dončičs un Pols Džordžs. Foto. AP. Scanpix
1

Dončičam 32+9 revanšā Losandželosā, Siakams lielisks uzvarā pār "Bucks"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadītas vairākas spēles. Vienā no tām Dalasas "Mavericks", pateicoties Lukas Dončiča 32 gūtajiem punktiem, viesos ar 96:93 pārspēja Losandželosas "Clippers". Indianas "Pacers" citā spēlē izdevās pārspēt bez Jaņņa Adetokunbo spēlējošo Milvoki "Bucks" un izlīdzināt rezultātu sērijā.
Dž. Dž. Rediks. Foto: GABRIELLA RICCIARDI / ESPN IMAGES
8

Rediks ir kandidāts uz Bertāna pārstāvētās "Hornets" galvenā trenera amatu

NBA klubs Šarlotas "Hornets", kurai ir līgums uz nākamo sezonu ar Dāvi Bertānu, meklē jaunu galveno treneri, un "Athletic" ziņo, ka kā kandidāts tiek izskatīts Dž. Dž. Rediks, bijušais NBA basketbolists, šobrīd TV personība un basketbola komentētājs.
Džeilens Bransons uzbrukumā. Foto. AFP. Scanpix
25

"Knicks" dramatiska uzvara, Marejs ar sirēnlauzi noslēdz atspēlēšanos pret "Lakers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pie otrajām uzvarām pirmās kārtas sērijās tikušas Ņujorkas "Knicks" un Klīvlendas "Cavaliers", kas uzvarēja attiecīgi Filadelfijas "76ers" (104:101) un Orlando "Magic" (96:86). Arī čempione Denveras "Nuggets" tikusi pie otrās uzvaras sērijā – tā atspēlējās no -20 un, pateicoties Džamala Mareja uzvaras metienam, līdz ar spēles beigu signālu nokārtoja čempiones uzvaru pret Losandželosas "Lakers" (101:99).