Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Filadelfija netiek galā aizsardzībā un zaudē sērijas pirmajā spēlē pret Bostonu

Rolands Eliņš

Filadelfija netiek galā aizsardzībā un zaudē sērijas pirmajā spēlē pret Bostonu
Džeisons Teitums uzbrukumā Filadelfijas grozam
Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā izslēgšanas spēļu otro kārtu sākušas Bostonas „Celtics” un Filadelfijas „76ers” komandas, kuru pirmajā spēlē ar 117:101 pārāki bija bostonieši, kuriem nācās iztikt bez pamatsastāva aizsarga Džeilena Brauna palīdzības.

„76ers” uzvaru sērijā pār „Heat” bija nokārtojusi jau vairākas dienas iepriekš, kamēr „Celtics” bija nepieciešamas maksimālās septiņas spēles, lai tiktu galā ar Milvoki. Bostona šajā sērijā uzvarēja visās četrās spēlēs savā laukumā un sagaidīja Markusa Smārta atgriešanos, taču traumu problēmas tāpat turpināja vajāt komandu – šonakt tomēr nevarēja spēlēt Džeilens Brauns, kurš guva kājas traumu sērijā pret Milvoki. Bostonas treneris Breds Stīvenss pirmsspēles intervijā pauda cerību, ka Brauns varētu būt gatavs piedalīties sērijas otrajā spēlē, kas būs naktī uz piektdienu.

Šodienas mačā abas komandas aizvadīja līdzvērtīgu pirmo ceturtdaļu (25:22 Bostonas labā), taču otrās ceturtdaļas vidū „Celtics” veica izrāvienu un krietni palielināja pārsvaru, iegūstot vadību lielāku par desmit punktiem. Bostonai teicami spēlēja Els Horfords, kurš izcēlās ar 26 punktiem, trāpot desmit no 12 metieniem no spēles. Nostrādāja arī Bostonas trenera Stīvensa taktika, daudz spēlējot ar garo sastāvu, kas ļāva Horfordam darboties kā ceturtajam numuram, un „76ers” tā īsti neatrada pretlīdzekli.

Bostonas pārsvars otrajā puslaikā tikai atsevišķos brīžos palika mazāks nekā desmit punkti, taču kopumā uzvara tika noturēta ļoti pārliecinoši. Pēdējā ceturtdaļā „Celtics” uz brīdi ieguva arī 19 punktu pārsvaru un tika pie drošas uzvaras 117:101.

117 punktus Filadelfija nebija ielaidusi kopš sestā aprīļa spēles pret Klīvlendu, bet kopumā pēdējos trīs mēnešos Filadelfijai bijušas tikai divas ar tik daudz ielaistiem punktiem. „76ers” basketbolisti pēc spēles atzina, ka bijuši nedaudz „ierūsējuši” un vairāku dienu pārtraukums pēc uzvaras sērijā pār „Heat” radījis traucējumus.

Bostona tikmēr turpina pārspēt uz sevi liktās prognozes un, neskatoties uz Kairija Ērvinga nespēlēšanu traumas dēļ, izvirzījusies vadībā otrās kārtas sērijā. Lai cik veiksmīgi šodien arī nebūtu nospēlēja Horfords, viņš bija tikai trešais rezultatīvākais spēlētājs komandā – debitants Džeisons Teitums iemeta 28 punktus, kamēr Terijs Rozīrs savāca 29 punktus, kā arī ieradās uz spēli bijušā NFL spēlētāja Drū Bledso kreklā, veltot vēl vienu dzēlienu „Bucks” aizsargam Erikam Bledso, kurš pavisam nesen publiski apgalvoja, ka nezinot, kā sauc Rozīru.

Bostona trāpīja 17 tālmetienus no 35, un Rozīrs bija atbildīgs par septiņiem no tiem. Filadelfijai tikmēr tikai pieci precīzi tālmetieni, un uz šī rādītāja fona arī „pazuda” Filadelfijas krietnais pārsvars atlēkušajās bumbās (45:36). „76ers” rindās Džoelam Embīdam 31 punkts un 13 atlēkušās bumbas, kamēr Benam Simonsam 18 punkti, septiņas atlēkušās bumbas un sešas piespēles, ieskaitot vienu ļoti oriģinālu piespēli, kad viņš padeva bumbu sev starp kājām. Simonsam gan arī septiņas kļūdas, vairāk nekā puse no visas komandas pieļautajām.

NBA izslēgšanas spēļu otrā kārta

AustrumiRez.RietumiRez.
Raptors - Cavaliers-Warriors-Pelicans1-0
Celtics-76ers1-0Rockets-Jazz1-0

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA | NBA.com

1 2 38 komentāri

     [+] [-]

, 2018-05-01 08:00, pirms 6 gadiem
Roziers turpina spridzināt.
Šonakt Stīvens noteikti bija labāks par Braunu treneru duelī..Diezgan mistiski lēmumi tieši kurš kuru segs laukumā..Rediks sedz Tatum,un tas katru reizi gāja garām.Principā visa Phili komanda spēlēja defā aizmigusi.

  -1 [+] [-]

, 2018-05-01 08:07, pirms 6 gadiem
Rozier un Tatum ir vnk sezonas pārsteigums. Bostona iet uz finālu.

     [+] [-]

, 2018-05-01 08:19, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: Rozier un Tatum ir vnk sezonas pārsteigums. Bostona iet uz finālu.
Lai gan nefanoju par Lebi, vairāk esmu tieši par underdogiem, kas šajā gadījumā būtu Celtics un 76ers.
Bet nu Celtics nav nekādu izredžu diemžēl pret Cavs. Bez Hejvorda un Īrvinga ir bezcers.
ja būtu šie divi ierindā, tad es pat teiktu ka stabili iet uz titulu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-05-01 08:35, pirms 6 gadiem
BayernM rakstīja: Lai gan nefanoju par Lebi, vairāk esmu tieši par underdogiem, kas šajā gadījumā būtu Celtics un 76ers.
Bet nu Celtics nav nekādu izredžu diemžēl pret Cavs. Bez Hejvorda un Īrvinga ir bezcers.
ja būtu šie divi ierindā, tad es pat teiktu ka stabili iet uz titulu...
Pret Cavs nav variantu?Please..Redzot,kā Cavs spēlē visu PO,tad es tiešām neredzu tavu-Bostonas bezcerību..Cavs sastāvs pagaidām joprojām neko nerāda bez Lebrona,un viņiem vēl jātiek garām Raptors.Ja pat viņiem Lowry un DD atkal iesūkas,tad viņiem šogad ir labākais līgas soliņš kurš taisa rezultātu arī.VIsiem Cavs pretiniekiem ir daudz labāki sastāvi..

     [+] [-]

, 2018-05-01 08:37, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Pret Cavs nav variantu?Please..Redzot,kā Cavs spēlē visu PO,tad es tiešām neredzu tavu-Bostonas bezcerību..Cavs sastāvs pagaidām joprojām neko nerāda bez Lebrona,un viņiem vēl jātiek garām Raptors.Ja pat viņiem Lowry un DD atkal iesūkas,tad viņiem šogad ir labākais līgas soliņš kurš taisa rezultātu arī.VIsiem Cavs pretiniekiem ir daudz labāki sastāvi..
Tas viss skaidrs.
Es vienkārši cenšos tam pagaidām nenoticēt, jo nevēlos sacerēties ka būs beidzot citas finālistes!

  +1 [+] [-]

, 2018-05-01 08:44, pirms 6 gadiem
Pag pag.domaju ka celtils uzvareja vienigo speli tagad.😀😀😀.un cavs nav pelnijuši talak par raptors
😀😀

     [+] [-]

, 2018-05-01 08:52, pirms 6 gadiem
Šai sērijā es viennozīmīgi par simpātisko Filadelfiju.
Pie tam nedomāju ka Bostonai kaut kas liels spīdētu ar šādu sastāvu.

     [+] [-]

, 2018-05-01 08:53, pirms 6 gadiem
Un vēl šonakt Raptors jāpaņem savu spēli tad visās sērijās pirmo spēli būs paņēmusi mājiniece.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-01 09:00, pirms 6 gadiem
Cik Bostonai ir spēlētāju? Viens pēc otra krīt ārā, bet nāk tikai jauni vietā!

     [+] [-]

, 2018-05-01 09:10, pirms 6 gadiem
Bostona jau ir paradijusi sezonas parsteigumu.cavs miskaste-cerams beidzot miskste raptors paradis vietu cavs.es eju uz veikalu pakalĺ vienam dzerienam.par filadelfiju protams,kura nejauši zaudejā tagad vienu spēli.😀

     [+] [-]

, 2018-05-01 09:10, pirms 6 gadiem
vālētājs rakstīja: Cik Bostonai ir spēlētāju? Viens pēc otra krīt ārā, bet nāk tikai jauni vietā!
Laikam sistēmai ir nozīme un trenera plānam. Bostonai, pēc Roziera spēles, jādomā par Irvinga maiņu vasarā? Brauns būs atpakaļ?

     [+] [-]

, 2018-05-01 09:18, pirms 6 gadiem
chubaki rakstīja: Laikam sistēmai ir nozīme un trenera plānam. Bostonai, pēc Roziera spēles, jādomā par Irvinga maiņu vasarā? Brauns būs atpakaļ?
Uz otro būs atpakaļ.Šonakt gribējis spēlēt,bet ārsti neļāva

  +1 [+] [-]

, 2018-05-01 10:03, pirms 6 gadiem
Neticami. Bostona bez visiem līderiem spēj šādi spēlēt. Malači, bet nu kopumā jāatzīst,ka visa cīņa par čempiontitulu notiek tikai rietumos.

     [+] [-]

, 2018-05-01 10:03, pirms 6 gadiem
chubaki rakstīja: Laikam sistēmai ir nozīme un trenera plānam. Bostonai, pēc Roziera spēles, jādomā par Irvinga maiņu vasarā? Brauns būs atpakaļ?
Zinot Eindžu nebrīnīšos, ja Rozieru mainīs prom pret kādu rookiju un 1. Raundā drafta piku.

     [+] [-]

, 2018-05-01 10:17, pirms 6 gadiem
Bostonai ir lielisks GM un trenera korpuss par ko nopelns, ko viņi dara šajā play-off! Lieliski spēlētāji pat uz rezerves, bet domāju šodienas spēlē pret 76ers būs kapiņš, bet zaudēja 76ers. Domāju nākošajās spēlēs aizies ritmā un būs sīvākās cīņas.

     [+] [-]

, 2018-05-01 10:43, pirms 6 gadiem
Bostona bija spēļu ritmā,varbūt patiešām 76ers patraucēja lielais pārtraukums. Bet lai vai kā,ir jāspēj savākties! First round varbūt ir pastaiga dažām komandām,bet nu 2 raundā kļūdas var nospēlēt lielu lomu!

     [+] [-]

, 2018-05-01 10:51, pirms 6 gadiem
gan jau 76 beigās 4-2 paņems sēriju

     [+] [-]

, 2018-05-01 11:29, pirms 6 gadiem
BayernM rakstīja: Lai gan nefanoju par Lebi, vairāk esmu tieši par underdogiem, kas šajā gadījumā būtu Celtics un 76ers.
Bet nu Celtics nav nekādu izredžu diemžēl pret Cavs. Bez Hejvorda un Īrvinga ir bezcers.
ja būtu šie divi ierindā, tad es pat teiktu ka stabili iet uz titulu...
Nu cik var gulēt uz veciem lauriem. Nu nav nekādi underdogi ne Pacers, ne Raptors un arī ne Celtics, kur nu vēl 76ers. Šīs ir vājākais sastāvs, kurā spēlējis LJ. To parādīja gan regulārā sezonas nestabilitāte, gan mocības pret Pacers. To atzīst pat paši klīvlendieši, tā ka nav ko iespaidoties no iepriekšējām sezonām un samierināties ar realitāti- Lebrons ir praktiski viens, bet titulus uzvar komanda. Lai vai cik monstrozs būtu paša Lebrona sniegums.

  -3 [+] [-]

, 2018-05-01 11:47, pirms 6 gadiem
yuka rakstīja: Nu cik var gulēt uz veciem lauriem. Nu nav nekādi underdogi ne Pacers, ne Raptors un arī ne Celtics, kur nu vēl 76ers. Šīs ir vājākais sastāvs, kurā spēlējis LJ. To parādīja gan regulārā sezonas nestabilitāte, gan mocības pret Pacers. To atzīst pat paši klīvlendieši, tā ka nav ko iespaidoties no iepriekšējām sezonām un samierināties ar realitāti- Lebrons ir praktiski viens, bet titulus uzvar komanda. Lai vai cik monstrozs būtu paša Lebrona sniegums.
Šis tiešām nav vājākais LJ komandas sastāvs.Cilvēki laikam ir aizmirsuši kāda miskaste bija tā komanda pirms viņš aizgāja uz Miami.Šis sastāvs šausmīgi neattaisno cerības.Kas ir otrs stabilākais/labākais aiz LJ?Principā Korvers kurš ir 3pt metienu snaiperis.Love,JR,Hills,Hoods un pārējie pat savā līmenī nav spēlējuši PO,un pat pāris visu sezonu spēlē zem katras kritikas.

  -4 [+] [-]

, 2018-05-01 11:54, pirms 6 gadiem
Šķiet, Lebrona fani ir gājuši kādā speciālā skolā, kur mācīts, kā no jebkuras tēmas novirzīties uz to,cik Lebrons ir izcils un labākais spēlētājs, kāds jebkad ir dzīvojis.
Šeit ir pilns ar piemēriem, galu galā spēlēja Bostona pret 76es.
Ko šodien ēdi pusdienās? Neko īpašu, tāpat kā Lebrona komandas biedri, kurus Lebrons viens pats velk uz savu konferences pusfinālu.
Cerams, šogad būs silta vasara. Jā, it īpaši, ja Lebrons pametīs Cavs.
Beidziet mālēt sev acis, Love jebkurā citā komandā būtu all stars un komandas 1-2 līderis, tikai Lebrons viņu ir tā pazemojis, ka cilvēki sāk uzskatīt, ka komandas otrais labākais spēlētājs ir Korvers?! Koooo?!

  +1 [+] [-]

, 2018-05-01 12:05, pirms 6 gadiem
"Patīk", kā zvaigžņu pārbāztās GSW troļļi, izliekas par BOS faniem! BOS pierāda, ka BEZ zvaigznēm tā joprojām ir KOMANDA, atšķirībā no GSW, kas izkrītot vismaz 2 līderiem ir kā izļurkāta gulta!!!

  +1 [+] [-]

, 2018-05-01 12:08, pirms 6 gadiem
kols00 rakstīja: Šķiet, Lebrona fani ir gājuši kādā speciālā skolā, kur mācīts, kā no jebkuras tēmas novirzīties uz to,cik Lebrons ir izcils un labākais spēlētājs, kāds jebkad ir dzīvojis.
Šeit ir pilns ar piemēriem, galu galā spēlēja Bostona pret 76es.
Ko šodien ēdi pusdienās? Neko īpašu, tāpat kā Lebrona komandas biedri, kurus Lebrons viens pats velk uz savu konferences pusfinālu.
Cerams, šogad būs silta vasara. Jā, it īpaši, ja Lebrons pametīs Cavs.
Beidziet mālēt sev acis, Love jebkurā citā komandā būtu all stars un komandas 1-2 līderis, tikai Lebrons viņu ir tā pazemojis, ka cilvēki sāk uzskatīt, ka komandas otrais labākais spēlētājs ir Korvers?! Koooo?!
Redzi, te arī ir tā LIELĀ atšķirība, ko pieminēji, bet nespēj apjēgt! Lebrons padara labākus arī savus komandas biedrus! Lovs ir ļoti traumatisks, tas arī viņa vērtības krituma lielākais iemesls!
Lai kur arī Lebrons spēlēs nākamajā sezonā, tā tā pat būs komanda, kas cīnīsies par titulu!

  -1 [+] [-]

, 2018-05-01 12:10, pirms 6 gadiem
viedoklis rakstīja: Redzi, te arī ir tā LIELĀ atšķirība, ko pieminēji, bet nespēj apjēgt! Lebrons padara labākus arī savus komandas biedrus! Lovs ir ļoti traumatisks, tas arī viņa vērtības krituma lielākais iemesls!
Lai kur arī Lebrons spēlēs nākamajā sezonā, tā tā pat būs komanda, kas cīnīsies par titulu!
Jā, lai aiziet uz Kings vai Mavs

     [+] [-]

, 2018-05-01 12:12, pirms 6 gadiem
kols00 rakstīja: Jā, lai aiziet uz Kings vai Mavs
Uzraksti viņam kādā soc tīklā! Saproti par ko vispār ir runa?! Statistika, balvas, tituli nemelo!

  -1 [+] [-]

, 2018-05-01 12:14, pirms 6 gadiem
viedoklis rakstīja: "Patīk", kā zvaigžņu pārbāztās GSW troļļi, izliekas par BOS faniem! BOS pierāda, ka BEZ zvaigznēm tā joprojām ir KOMANDA, atšķirībā no GSW, kas izkrītot vismaz 2 līderiem ir kā izļurkāta gulta!!!
Tu vispār nejēdz, kā risinās notikumi basketbola laukumā.
Tas nav tikai skaļš vārds, kas pārsvarā veidojies no laba snieguma uzbrukumā.
Papēti Bostonas spēles, ja tev Dievs ir devis iespēju spriest un analizēt.
Bostinai ir izcils treneris un virkne ļoti labu AIZSARDZĪBAS spēlētāju.
GSW panākumu atslēga slēpjas ļoti labā aizsardzībā, uzbrukumā netrūkst talanta uz 3pts metēju arī tādā Hjūstonā,bet titulu viņiem neredzēt

     [+] [-]

, 2018-05-01 12:18, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Šis tiešām nav vājākais LJ komandas sastāvs.Cilvēki laikam ir aizmirsuši kāda miskaste bija tā komanda pirms viņš aizgāja uz Miami.Šis sastāvs šausmīgi neattaisno cerības.Kas ir otrs stabilākais/labākais aiz LJ?Principā Korvers kurš ir 3pt metienu snaiperis.Love,JR,Hills,Hoods un pārējie pat savā līmenī nav spēlējuši PO,un pat pāris visu sezonu spēlē zem katras kritikas.
Tev ar atmiņu viss ir LABI?!
Pirms aiziešanas uz MIA, CLE sastāvs maigi izsakoties bija tuvu ideālam 61-21 bilance pati par sevi to apliecina!
Miskaste... jā, šogad cik miskastes sasniedz tādu bilanci!?

  +1 [+] [-]

, 2018-05-01 12:23, pirms 6 gadiem
kols00 rakstīja: Tu vispār nejēdz, kā risinās notikumi basketbola laukumā.
Tas nav tikai skaļš vārds, kas pārsvarā veidojies no laba snieguma uzbrukumā.
Papēti Bostonas spēles, ja tev Dievs ir devis iespēju spriest un analizēt.
Bostinai ir izcils treneris un virkne ļoti labu AIZSARDZĪBAS spēlētāju.
GSW panākumu atslēga slēpjas ļoti labā aizsardzībā, uzbrukumā netrūkst talanta uz 3pts metēju arī tādā Hjūstonā,bet titulu viņiem neredzēt
Nosauc VIENU, LOĢISKU iemeslu, kāpēc BOS vajag Īrvingu un Heivordu, ja reiz treneris un labie aizsardzības spēlētāji ir tikuši tik tālu bez viņiem!?
GSW labā aizsardzība kkā pazūd, ja divi no trim 3p metējiem nevar trāpīt virs 30%!
Dievspriedis atradies, tā kā Tev kā mega ekspertam viss jau ir pirms sezonas skaidrs, kāda velna pēc sekot līdzi sportā notiekošajam?!

  -1 [+] [-]

, 2018-05-01 12:35, pirms 6 gadiem
viedoklis rakstīja: Nosauc VIENU, LOĢISKU iemeslu, kāpēc BOS vajag Īrvingu un Heivordu, ja reiz treneris un labie aizsardzības spēlētāji ir tikuši tik tālu bez viņiem!?
GSW labā aizsardzība kkā pazūd, ja divi no trim 3p metējiem nevar trāpīt virs 30%!
Dievspriedis atradies, tā kā Tev kā mega ekspertam viss jau ir pirms sezonas skaidrs, kāda velna pēc sekot līdzi sportā notiekošajam?!
Bostona un 76es veidos dominanci Austrumos turpmāko 5 gadu laikā.
Grūti noliegt, man šī sezona nav nesusi daudz kļūdu un pārsteigumu.
Esmu konstantos plusos NBA jau no 2016. gada.
Vienīgais pārsteigums, ka Heat nebija augstāk, likās, ka tur ir labi šūteri un kārtīgs vecis zem groza, ka spēs konkurēt Austrumos.
Saproti mani, man stāv 650 eur uz to,ka Cavs nebūs finālā, 550 eur, ka GSW būs čempioni.
Tad ikdienas likmes, tagad sēriju uzvarētāji, piemēram, ka GSW uzvarēs PELS 4-1 un under 5.5 spēles.
Tas,ka man te kkas neiziet un jūs ierēcat, ka es kļūdos, man pilnīgi neko neizsaka, tikai es redzu un zinu, cik labi strādājusi mana sistēma, izpratne par NBA pēdējos gadus.
Jūs pārāk daudz domājat no skatpunkta - es gribētu, lai viņi uzvar, nevis viņi reāli uzvarēs

  -1 [+] [-]

, 2018-05-01 12:36, pirms 6 gadiem
Es off

  +2 [+] [-]

, 2018-05-01 13:06, pirms 6 gadiem
Žēl, ka Knicks nav tāds treneris.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-05-01 14:38, pirms 6 gadiem
HMB - BIROJAA EEDU SUSHI!!! rakstīja: es pa nakteem gulu jau 3 meneshus, poh, no riita paskatos apskatus!!! Lebis finala, tikai vinam apkart taadi bomzhi ka es v ahuje, pret Rockets buus 7 speles
Hehe. Birojs no komas piecēlies! Nu es nezinu vai Lebis izturēs tādu tempu un spēļu daudzumu.
1 2 38 komentāri