Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Makgreidijs mēģina kļūt par profesionālu beisbolistu

Makgreidijs mēģina kļūt par profesionālu beisbolistu
Treisijs Makgreidijs
Foto: AP/Scanpix

Bijusī Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) superzvaigzne Treisijs Makgreidijs, kurš augustā lika punktu karjerai NBA, šobrīd cenšoties kļūt par profesionālu beisbolistu, raksta "Houston Chronicle".

34 gadus vecais Makgreidijs augusta izskaņā paziņoja, ka noslēdz karjeru NBA, taču iespēja spēlēt Eiropā vai Ķīnā nav izslēgta. "Ātri parunājot ar Makgreidiju, domāju, ka viņš spēlēs kādā neatkarīgajā līgā kā pičers," ESPN atklāja treneris un eksperts Džefs Van Gandijs. "Runāju nopietni. Esmu dzirdējis no avotiem Hjūstonā, ka viņš met bumbu ar 90 jūdzēm (144 km) stundā."

Van Gandijs norādīja, ka Makgreidijs, visticamāk, pievienosies "Sugar Land Skeeters" komandai, kas spēlē Atlantijas līgā. Tā ir profesionāla līga ASV ziemeļaustrumos.

203 centimetrus garais Makgreidijs NBA karjeras laikā divas reizes kļuva par sezonas labāko punktu guvēju un septiņas reizes piedalījās Visu zvaigžņu spēlēs. Pagājušās sezonas izskaņā Makgreidijs pievienojās Sanantonio "Spurs" vienībai izslēgšanas spēlēs, kurā aizvadījis pēdējās spēles profesionāla basketbolista arodā.

1997. gada drafta devītais numurs Makgreidijs NBA aizvadīja 16 sezonas, pārstāvot Toronto "Raptors", Orlando "Magic", Hjūstonas "Rockets", Ņujorkas "Knicks", Detroitas "Pistons", Atlantas "Hawks" un Sanantonio "Spurs". Vidēji regulārajā sezonā Makgreidijs guva 19,6 punktus, izcīnīja 5,6 atlēkušās bumbas un atdeva 4,4 rezultatīvas piespēles. Izslēgšanas mačos 22,2 punkti, 5,7 bumbas un 5,0 piespēles.

Pagājušās sezonas lielāko daļu Makgreidijs pavadīja Ķīnā, "Qingdao DoubleStar" labā vidēji gūstot 35,1 punktus, izcīnot 7,2 bumbas, atdodot 5,1 un pārtverot 2,7 bumbas.

Izmantotie resursi:
Huston Chronicle


, 2014-02-01 23:15, pirms 10 gadiem
labāk būtu uz to pašu ķīnu vai eiropu brraucis pabumbot! būtu vēl prieks skatīties bijušo superzvaigzni.
pičers.. pff
, 2014-02-01 23:23, pirms 10 gadiem
nav nekas dzirdets par latvijas lielakajiem luzerim - vef?

jau butu bankrotejushi? sen nekadas infas nav
, 2014-02-01 23:24, pirms 10 gadiem
Tad jau kādi divi gadi un būs atpakaļ NBA. Džordanam tāpat bija.
Slēpts komentārs: valdemaars
, 2014-02-01 23:35, pirms 10 gadiem
valdemaars rakstīja: mak greidijs nav tas speletajs kas butu kadam 34 gadu vecuma nepieciesams. atkalatiu sakot fingnjuks pat 28 gadu vecuma, aizsardziba neksa kautkadas lejasgala komandas no serijas meta par tricaru un????
tas tipa tapak ka kaut kada miskastes vefa kads no serijas vtb mestu pa 30 pt par speli, un?

nav no ta jegas jo zema limenja komandas videja limenja limenja speletai vienmer izcelsies, to atceramies, pierakstam.
Šito es noteikti ierakstīšu "jebal!!! Neko nesaprotu!" lapiņā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-02-02 00:06, pirms 10 gadiem
armand kas tu kautkāds latgalis vai vienkārši āksties? skatos visur šitā raksti..
, 2014-02-02 00:34, pirms 10 gadiem
oskarinho rakstīja: armand kas tu kautkāds latgalis vai vienkārši āksties? skatos visur šitā raksti..
vienkārši grib izcelties, lkm jāspiež ignore, jo pārāk bieži sanāk uzdurties viņa komentāriem, samežģījot smadzenes
, 2014-02-02 08:35, pirms 10 gadiem
Tajā Atlantijas līgā pagājušajā sezonā Long Island Ducks spēlēja Pete Budkevics - latvietis un runā, ka diskvalifikācijas laikā tur varētu arī A-Rod spēlēt, komanda tomēr no Ņujorkas. Bet atšķirībā no Džordana, kurš MLB netika tālāk par pirmssezonu, pašreizējais Celtics basketbola operāciju prezidents Denijs Eindžs sāka ar beisbolu, spēlēja MLB un pēc tam sekmīgi arī NBA
, 2014-02-02 09:56, pirms 10 gadiem
Ruck&Maul rakstīja: Tajā Atlantijas līgā pagājušajā sezonā Long Island Ducks spēlēja Pete Budkevics - latvietis un runā, ka diskvalifikācijas laikā tur varētu arī A-Rod spēlēt, komanda tomēr no Ņujorkas. Bet atšķirībā no Džordana, kurš MLB netika tālāk par pirmssezonu, pašreizējais Celtics basketbola operāciju prezidents Denijs Eindžs sāka ar beisbolu, spēlēja MLB un pēc tam sekmīgi arī NBA
Domāju Džordanam kāds gads vēl bija vajadzīgs un būtu ticis. 5 gadi - būtu līgas labākais spēlētājs.
, 2014-02-02 11:56, pirms 10 gadiem
valdemaars rakstīja: mak greidijs nav tas speletajs kas butu kadam 34 gadu vecuma nepieciesams. atklati sakot fingnjuks pat 28 gadu vecuma, aizsardziba nekads kautkadas lejasgala komandas no serijas meta par tricaru un????
tas tipa tapak ka kaut kada miskastes vefa kads no serijas vtb mestu pa 30 pt par speli, un?

nav no ta jegas jo zema limenja komandas videja limenja limenja speletai vienmer izcelsies, to atceramies, pierakstam.
Whaaat ??!
';
, 2014-02-02 17:49, pirms 10 gadiem
minkanak rakstīja: Šito es noteikti ierakstīšu "jebal!!! Neko nesaprotu!" lapiņā.
You made my day
Jannis Adetokunbo. Foto: USA Today Sports/Scanpix
4

ESPN: Adetokunbo traumas dēļ nesāks ''play-off'' sēriju pret ''Pacers''

ESPN ziņo, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Milvoki ''Bucks'' līderis Jannis Adetokunbo ikra muskuļa savainojuma dēļ nesāks izslēgšanas spēļu sēriju pret Indiānas ''Pacers'', taču pastāvot optimisms par viņa atgriešanos ierindā sērijas gaitā.
Kevins Durents ar olimpisko zeltu. Foto: AP/Scanpix
39

Lebrons, Durents, Karijs, Embīds un citi – ASV uz Parīzi vedīs superzvaigžņu sastāvu

Olimpisko spēļu vīriešu basketbola turnīrā četras reizes pēc kārtas uzvarējusi ASV izlase, un šovasar Parīzē tā visdrīzāk spēlēs zvaigžņotā sastāvā – kā ziņo ESPN, jau izvēlēti vienpadsmit no divpadsmit spēlētājiem, vienu vietu vēl paturot brīvu.
Greisons Alens ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
3

Karjerā labāko regulāro sezonu aizvadījušais Alens tiek pie 70 miljonu līguma ar ''Suns''

Savā karjerā labāko Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulāro sezonu aizvadījušais amerikāņu aizsargs Greisons Alens vienojies ar Fīniksas ''Suns'' par līguma pagarināšanu uz nākamajām četrām sezonām par 70 miljoniem ASV dolāru, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.