Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Rihards Bērziņš līdz sezonas beigām pievienojas ACB kluba "Burgos" sistēmai

Rihards Bērziņš līdz sezonas beigām pievienojas ACB kluba "Burgos" sistēmai
Rihards Bērziņš
Foto: Ģirts Gertsons

21 gadu vecais Latvijas uzbrucējs Rihards Bērziņš sezonu turpinās Spānijā, kur spēlēs „Nissan Grupo de Santiogo” vienībā Spānijas pēc spēka ceturtajā līgā, taču regulāri aizvadīs treniņus ar augstākās līgas kluba „San Pablo Burgos” komandu.

„Burgos” kluba mājaslapā apstiprināta Riharda Bērziņa pievienošanās kluba sistēmai, norādot, ka vienošanās panākta līdz šīs sezonas beigām. Bērziņam paredzēts spēlēt Spānijas pēc spēka ceturtajā līgā „San Pablo Burgos” otrajā komandā, taču kluba paziņojumā norādīts, ka viņam būs iespēja regulāri piedalīties galvenās komandas treniņos un iegūt plašāku pieredzi.

Bērziņš iepriekš spēlēja Liepājā, kur sāka arī šo sezonu, taču pirms dažām dienām tika ziņots par viņa aiziešanu no komandas. Latvijas un Igaunijas līgā šosezon Bērziņš 15 spēlēs guva 3.9 punktus un savāca 2.6 bumbas zem groziem, kamēr Liepājas komanda atradās pie turnīra pastarītēm.

„San Pablo Burgos” Spānijas augstākajā līgā ar sešām uzvarām 18 spēlēs ieņem 14. vietu, bet dublieru komanda „Nissan Grupo de Santiago” spēlē „Liga EBA” A-A konferencē, kur 14 komandu konkurencē ar astoņām uzvarām 14 spēlēs ieņem septīto vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.sanpabloburgos.com/riha...


, 2019-01-31 21:03, pirms 5 gadiem
Tas gan negaidīti.Jo Lat-Est līga neko daudz nerādijā kaut spelēja daudz vai arī Štalbergs neprata izmantot pareizi?Bet ceru Spānijā vismaz viņam nedaudz fizisko uzdzīs.
, 2019-01-31 21:15, pirms 5 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Tas gan negaidīti.Jo Lat-Est līga neko daudz nerādijā kaut spelēja daudz vai arī Štalbergs neprata izmantot pareizi?Bet ceru Spānijā vismaz viņam nedaudz fizisko uzdzīs.
Kurucs Spānijas II līgā radīja kaut ko NBA cienīgu!? :d
, 2019-01-31 22:21, pirms 5 gadiem
Sen jau bija laiks, viņam ir potenciāls, augums labs, metiens arī labs. Galvenais, lai nenokar galvu un neklausa kritiķus. Basī var arī izsist ceļu savos 25 gados. Man patīk viens piemērs - Lasenbergs, atceros LU laikos viņu norakstīja un teica, ka nebūs nekas, bet viņš malacis aizcīnījies līdz Ogrei
, 2019-03-14 20:29, pirms 5 gadiem
Neliekas, ka LU kāds viņu norakstīja. Tika uz Valmieru īsi pirms viņu Ordo "pedāļa grīdā". Tika atbrīvots makten ātri, baumoja ka par gulēšanu ar kāda no trenera otro pusīti.
Artūrs Strautiņš. Foto: FIBA
16

13 sezonas Itālijā: Strautiņš pagarina līgumu Tortonā līdz 2027. gadam

Latvijas basketbola izlases uzbrucējs Artūrs Strautiņš pagarinājis līgumu ar Itālijas A sērijas vienību Tortonas ''Derthona Basket'' līdz 2027. gadam, pavēstījis klubs.
Dāvis Rozītis spēlē pret "Voluntari". Foto: Diana Jesin/Tartu Ülikool

Rozīša 12+7+6 nepaglābj Tartu no sakāves Rumānijā un izstāšanās no Ziemeļu līgas

Eiropas Ziemeļu basketbola līgas (ENBL) ceturtdaļfinālu nepārvarēja Gundara Vētras trenētā "Tartu Universitāte", otrajā cīņā ar 69:92 zaudējot Ainara Bagatska vadītajai "Voluntari" un divu spēļu summā kapitulējot ar 152:168.
Kitija Laksa 2024. gada 21. februārī. Foto: Fenerbahce

Kitija Laksa sekmīgi debitē Turcijas čempionāta izslēgšanas spēlēs

Kitija Laksa un "Fenerbahce" basketbolistes pirmdien, 25. martā, kvalificējās Turcijas čempionāta pusfinālam, kur spēlēs pret "Izmit" un "Galatasaray" pāra uzvarētājām. Kristīne Vītola guva 19 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas.