Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Raimo iekļauts "Diamond Head Classic" simboliskajā izlasē

Raimo iekļauts "Diamond Head Classic" simboliskajā izlasē
Zigmārs Raimo spēlē pret "Rhodes Island". Foto: Dennis Oda, Star-Advertiser

21 gadu vecais madonietis Zigmārs Raimo izpelnījies atzinību ESPN rīkotajā turnīrā „Diamond Head Classic”. Viņš iekļauts pirms dažām dienām notikušā turnīra simboliskajā izlasē.

Zigmārs Raimo „Diamond Head Classic” turnīrā vidēji spēlē guva 13.3 punktus un savāca desmit atlēkušās bumbas. Viņa pārstāvētā komanda „Rainbow Warriors” zaudēja pirmajā mačā attiecīgi, zaudējot cerības tikt augstāk par piekto vietu, ko izdevās izcīnīt ar uzvarām nākamajās divās spēlēs, kurās Raimo atzīmējās ar 14 punktiem un 17 atlēkušajām bumbām (atkārtots turnīra rekords) pret Kolorado un 19 punktiem pret „Rhodes Island” komandu.

Raimo tika iekļauts turnīra simboliskajā izlasē kopā ar Aleksu Robinsonu un Džeilenu Fišeru no TCU, komandas, kas ieguva pirmo vietu, Džordanu Bārnsu no otro vietu ieguvušās Indiānas štata universitātes un Neitu Sestinu no „Bucknell” komandas, kas ieguva trešo vietu.

„Diamond Head Classic” ir tradicionāls četru dienu turnīrs, kas šogad norisinājās desmito reizi. Tas notiek Havaju salās un tajā piedalās astoņas NCAA komandas. Iepriekšējos gados par šī turnīra MVP atzīti tādi spēlētāji kā Solomons Hils, Rodnijs Makgrūders un Badijs Hīlds, kuri šobrīd nostabilizējušies NBA.

Raimo pārstāv Havaju salu komandu „Rainbow Warriors”, kuras rindās aizvada trešo NCAA sezonu. Šosezon viņš ir viens komandas līderiem, vidēji spēlē laukumā pavadījis 29 minūtes, kurās guvis 11.1 punktu un savācis 7.1 atlēkušo bumbu. „Big West” konferencē viņa komanda ar deviņām uzvarām 14 spēlēs ieņem trešo vietu.

Izmantotie resursi:
Raimo joins elite company – Hawaii...


, 2018-12-30 13:28, pirms 5 gadiem
Mans novadnieks vismaz progresē un iespējas uz draftu vai labu eiropas līgumu ir.
, 2018-12-30 13:36, pirms 5 gadiem
uz draftu.. Normāli norēcos.
, 2018-12-30 13:50, pirms 5 gadiem
Kas mums NCAA ir kurus nākotnē izskatīt kā izlases materālu pagaidām redzams ka Raimo,Zoriks, Blumbergs,Sliņš,Lācis varbūt vēl Garoza?
, 2018-12-30 13:51, pirms 5 gadiem
tampax rakstīja: uz draftu.. Normāli norēcos.
Pieteikties var kas zina varbūt otrās kārtas beigās redzēs ja turpinās vēl progresēt.
, 2018-12-30 14:07, pirms 5 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Pieteikties var kas zina varbūt otrās kārtas beigās redzēs ja turpinās vēl progresēt.
gaidi ar maisu
, 2018-12-30 14:11, pirms 5 gadiem
Drafts? Skan nereāli, kāpēc nē? Tikai nezinu, ka viņš spēlē, jo pēc statiem izskatās, bet paskatījos uz sodiņu statistiku - 43,1%. Par švaku, zinot, ka Big Mani jau meta trīņus šajā laikmetā.
, 2018-12-30 14:50, pirms 5 gadiem
Stpri optimistiski par draftu runāt, šobrīd velk uz VEF vai Vpils spēlētāju, ja turpinaās progresēt.
, 2018-12-30 15:45, pirms 5 gadiem
Edgars rakstīja: Stpri optimistiski par draftu runāt, šobrīd velk uz VEF vai Vpils spēlētāju, ja turpinaās progresēt.
Drīzāk pirmais klubs pagaidām, jo tomēr pats tur uzspēlējis ir. Bet tā liels prieks par novadnieku. Bija iespēja viņu vēl skolas vecumā apskatīt.
, 2018-12-30 17:52, pirms 5 gadiem
tampax rakstīja: uz draftu.. Normāli norēcos.
ahahahah uz draftu ahahha nu vismaz eiroligu tad katru gadu paris stukas uz draftu ietu un desmit stukas uz eiroligu.... spanijas 2 liga ,italija,vef ,ventspils butu zbis pec sadam sezonam
, 2018-12-30 17:54, pirms 5 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Kas mums NCAA ir kurus nākotnē izskatīt kā izlases materālu pagaidām redzams ka Raimo,Zoriks, Blumbergs,Sliņš,Lācis varbūt vēl Garoza?
kadel ja spele ncaa uzreiz jabut izlases materialam...? ja izvelejusies sadu celu,tad drizak saprot ka lielo piki nenopelnis un vairak tendeti uz izglitibu un nakotni labaa darbaa...ja kads izlase paradisies,tad tie varetu but Zoriks un Raimo,varbut trajautu,varbut aizkersies,bet lielaka dala pec izglitibas iegusanas saks stradat par vismaz 5k menesi,nevis spelet par 1k menesi
, 2018-12-30 18:10, pirms 5 gadiem
Nez ar granātu mešanu šis vēl tur nodarbojas?
, 2018-12-30 18:27, pirms 5 gadiem
elanss rakstīja: kadel ja spele ncaa uzreiz jabut izlases materialam...? ja izvelejusies sadu celu,tad drizak saprot ka lielo piki nenopelnis un vairak tendeti uz izglitibu un nakotni labaa darbaa...ja kads izlase paradisies,tad tie varetu but Zoriks un Raimo,varbut trajautu,varbut aizkersies,bet lielaka dala pec izglitibas iegusanas saks stradat par vismaz 5k menesi,nevis spelet par 1k menesi
Pilnīgi piekrītu! Lielai daļai šiem džekiem, kuri studē ASV, primārais ir izglītība un pēc tam laba darba iespējas un apskatīt pasauli, bet basis jau kā kārtīga fiziskā aktivitāte.Nevis spēlēt bez izglītības kkur Ogrē, J-pilī vai Liepājā par Eur 700 un nedod Dievs satraumēties ...
, 2018-12-30 19:01, pirms 5 gadiem
Divi spilgtākie no “amerikāņiem”, kuriem ir tiešām potenciāls pieaugušo basketbolā, tie ir Zoriks un Blumbergs(īpaši viņš, viņā ir diezgan iespaidīgs potenciāls). Zoriks raisa jautājumu par basketbola karjeras turpinājumu vispār kopumā, jo, ja nemaldos, viņam ir otrā smagā trauma, pēc kuras vēl jāatgūstas. Pēdējā jauniešu čempī jau bija jūtams viegla kritums pārliecībā un agresivitātē. Blumbergs, tas ir diezgan ideāls auguma un kustīguma apvienojums kopā ar lielisku metienu. Ja pastrādāt labi pie individuālās tehnikas, Tur var sanākt labs Eirolīgas, NBA, izlases līmeņa spēlētājs
, 2018-12-30 19:34, pirms 5 gadiem
tādsnesportists rakstīja: Divi spilgtākie no “amerikāņiem”, kuriem ir tiešām potenciāls pieaugušo basketbolā, tie ir Zoriks un Blumbergs(īpaši viņš, viņā ir diezgan iespaidīgs potenciāls). Zoriks raisa jautājumu par basketbola karjeras turpinājumu vispār kopumā, jo, ja nemaldos, viņam ir otrā smagā trauma, pēc kuras vēl jāatgūstas. Pēdējā jauniešu čempī jau bija jūtams viegla kritums pārliecībā un agresivitātē. Blumbergs, tas ir diezgan ideāls auguma un kustīguma apvienojums kopā ar lielisku metienu. Ja pastrādāt labi pie individuālās tehnikas, Tur var sanākt labs Eirolīgas, NBA, izlases līmeņa spēlētājs
lai tada limeni speletu ar to nepietik,ir jabut raksturam,agresivitatei un nekaunigumam,kas vinam ir 0 ......Gromova variants
, 2018-12-30 21:02, pirms 5 gadiem
elanss rakstīja: lai tada limeni speletu ar to nepietik,ir jabut raksturam,agresivitatei un nekaunigumam,kas vinam ir 0 ......Gromova variants
Tu muldi laikam kaut ko bez sajēgas. Abi manis nosauktie ir visai agresīvi ar pārliecību un raksturu. Nevajag jaukt ar Kohu vai Mālmani, Mišku, kuriem tiešām ir ļoti raksturīgs pārliecības trūkums.. Lai gan Kohs vismaz šobrīd met regulāri. Neesmu tikai redzējis, kā tas notiek.
, 2018-12-30 21:14, pirms 5 gadiem
tādsnesportists rakstīja: Tu muldi laikam kaut ko bez sajēgas. Abi manis nosauktie ir visai agresīvi ar pārliecību un raksturu. Nevajag jaukt ar Kohu vai Mālmani, Mišku, kuriem tiešām ir ļoti raksturīgs pārliecības trūkums.. Lai gan Kohs vismaz šobrīd met regulāri. Neesmu tikai redzējis, kā tas notiek.
esmu blumbergu trenejis 6menesus.......kohs ir rokijs salidzinot ar Blumbergu.....Blumbergs spanijas un vacijas zemakajas ligas izspelejas un pat nekadu ligumu nedabuja,tadel vecaki palidzeja nonakt pie secinajuma ,ka jaiegust izglitiba...Kohs uz vina fona ir monstru monstrs
, 2018-12-30 21:42, pirms 5 gadiem
elanss rakstīja: esmu blumbergu trenejis 6menesus.......kohs ir rokijs salidzinot ar Blumbergu.....Blumbergs spanijas un vacijas zemakajas ligas izspelejas un pat nekadu ligumu nedabuja,tadel vecaki palidzeja nonakt pie secinajuma ,ka jaiegust izglitiba...Kohs uz vina fona ir monstru monstrs
Tad paskaidro, kāpēc spēlējot jauniešu izlasēs Blumbergs izskatījies vienmēr kā agresīvs monstrs salīdzinot ar mūžam maigo Kohu?
, 2018-12-30 23:39, pirms 5 gadiem
tādsnesportists rakstīja: Tad paskaidro, kāpēc spēlējot jauniešu izlasēs Blumbergs izskatījies vienmēr kā agresīvs monstrs salīdzinot ar mūžam maigo Kohu?
nju ok....tas ir katra viedoklis...... kohs ir tendets uz metienu,parak biezi ar to reizem aizraujas....tadel mazak izmanto caurgajienu.
, 2018-12-31 01:25, pirms 5 gadiem
elanss rakstīja: nju ok....tas ir katra viedoklis...... kohs ir tendets uz metienu,parak biezi ar to reizem aizraujas....tadel mazak izmanto caurgajienu.
Kohs izskatījās bezcerīgs caurgājienos, par nedankoja tur kur tas bija neizbēgami, bet Blumbergs gāja uz dankiem ar pārliecību un enerģiju.
Matīss Rožlapa 2024. gada 3. martā. Foto: Michael Soller
2

Matīss Rožlapa trenēs divkārtējo Vācijas čempioni "Saarlouis Royals"

Matīss Rožlapa 2024.-2025. gada sezonā trenēs Vācijas basketbola klubu "Saarlouis Royals", treneris otrdien, 23. aprīlī, telefonsarunā ar Sportacentrs.com apstiprināja vācu medijos izskanējušo informāciju.
Kate Vilka 2024. gada 19. aprīlī. Foto: Charnay Basket

Kate Vilka pēdējā spēlē nomedī antilopes, Francijas pusfināls bez latvietēm

Kate Vilka un "Charnay Basket" otrdien, 23. aprīlī, izbraukumā svinēja lielu uzvaru pār "Lattes Montpellier" – 75:64, taču ceturtdaļfināla spēļu summā zaudēja sāncensēm ar 137:141 un neiekļuva Francijas pusfinālā.
Rolands Šmits. Foto: Žalgiris
19

"Monaco" iepirkumu sarakstā ierakstīts Šmita uzvārds

ULEB Eirolīgas pamatturnīrā trešo vietu ieņēmusī AS "Monaco" starp potenciālajiem nākamās sezonas sastāva papildinājumiem noskatījusi Latvijas izlases basketbolistu Rolandu Šmitu, vēsta itāļu portāls "Sportando".