Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kurucam 13+8 un zaudējums pēdējā sekundē G līgā, Pasečņikam divi punkti

Rolands Eliņš

Kurucam 13+8 un zaudējums pēdējā sekundē G līgā, Pasečņikam divi punkti
Rodions Kurucs. Foto: "Nets" arhīvs

NBA Attīstības līgā Rodions Kurucs piedalījās Longailendas "Nets" spēlē un tika pie 13+8, bet viņa komanda piedzīvoja zaudējumu. Zaudējums šajā līgā arī Anžejam Pasečņikam.

Rodions Kurucs piektdienas vakarā nepiedalījās Bruklinas "Nets" NBA spēlē pret Bostonu, tā vietā spēlējot G līgā. Viņš laukumā pavadīja 32 minūtes un guva 13 punktus (2p. 5/10, 3p. 1/6), kā arī tika pie astoņām atlēkušajām bumbām, četrām no tām uzbrukumā, kā arī veica četras rezultatīvas piespēles.

Kurucam arī divi bloķēti metieni, viena pārtverta bumba, viena kļūda un trīs piezīmes.

Kuruca pārstāvētā "Nets" zaudēja "Raptors" fārmklubam ar 111:112, pēdējā ceturtdaļā līdz galam savu atspēlēšanos nepaveicot. Longailendas "Nets" pēdējā ceturtdaļā guva 40 punktus un pēdējās sekundēs varēja izraut uzvaru, taču tālmetienu netrāpīja Sīdžejs Viljamss. Atlēkušo bumbu uzbrukumā paspēja savākt Kurucs, taču viņa metiens pēdējā sekundē nebija precīzs.

Tikmēr Anžeja Pasečņika pārstāvētā "Go-Go" ar 94:108 piekāpās "Greensboro" vienībai, atrodoties iedzinējos lielāko mača daļu.

Pasečņiks laukumā pavadīja 16 minūtes, kurās guva divus punktus (2p. 1/3, 3p. 0/1) un savāca sešas atlēkušās bumbas. Viņam arī viena piespēle, viena pārtverta bumba un viens bloķēts metiens, taču arī trīs kļūdas un viena piezīme. Pasečņika +/- rādītājs bija mīnus 12.

Izmantotie resursi:
https://gleague.nba.com