Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Strēlniekam pieci punkti un graujoša uzvara izbraukumā ar +48

Agris Suveizda

Strēlniekam pieci punkti un graujoša uzvara izbraukumā ar +48
Jānis Strēlnieks
Foto: brosebaskets.de

Pie otrā panākuma divās spēlēs Vācijas Bundeslīgas jaunajā sezonā tika Bambergas "Brose Baskets", kas izbraukumā guva divreiz vairāk punktu un ar rezultātu 96:48 sagrāva Braunšveigas "Lowen".

Bambergas "Brose Baskets" ne brīdi nebija iedzinējas lomā un trešajā ceturtdaļā ielaida tikai piecus punktus, ceturksni uzvarot ar 25:5 un tobrīd panākot 72:30 savā labā. Pirmajā kārtā Bamberga savā laukumā pārliecinoši apspēlēja arī Frankfurtes "Skyliners" (87:55) un sezonu sākusi ar divām uzvarām.

Jānis Strēlnieks laukumā pavadīja 20 minūtes un 13 sekundes un guva piecus punktus (2p. – 1/2, 3p. – 1/1). Viņa rēķinā arī četras rezultatīvas piespēles, viena atlēkusī bumba, viena pārtverta piespēle, +/- koeficients +27 un desmit efektivitātes punkti.

Bambergas komandā gan spēles laiks, gan gūtie punkti sadalījās līdzvērtīgi. Neviens no basketbolistiem nespēlēja ilgāk par 22 minūtēm un 38 sekundēm, un seši spēlētāji guva vismaz deviņus punktus. Rezultatīvākais ar 15 punktiem bija Dariuss Millers. Tikmēr mājiniekiem visvairāk punktu – deviņus – guva Luiss Figi.

Izmantotie resursi:
easyCredit - 2016-09-30 BRA-BAM

     [+] [-]

, 2016-10-01 15:45, pirms 8 gadiem
baigi līdzvērtīgs līmenis šajā spēlē, apmēram, kā goldensteita atbraukusi uzspēlēt uz jēkabpili.
strēlnieks labs, tikai pārāk nesavtīgs, labi krampē aizsardzibā, dod piespēles, pats met ļoti maz, nav brīnums, ka izlasē nespēj ieslēgt uzbrukumu. atradinājies.