Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kuksika komandai vēl viens pastiprinājums

Kuksika komandai vēl viens pastiprinājums
Rihards Kuksiks
Foto: AP

Latvijas basketbolista Riharda Kuksika pārstāvētā Arizonas štata universitātes "Sun Devils" pastiprinājusi sastāvu ar aizsargu Brendonu Tompsonu.

Pirmdien aizsargs Brendons Tompsons paziņoja, ka pēc vidusskolas beigšanas izvēlējies turpināt savu karjeru Arizonas štata universitātē, kuru pārstāv arī Latvijas uzbrucējs Rihards Kuksiks. Tompsons aizvadītajā sezonā spēlēja "Stevens High" vidusskolas (atrodas Sanantonio) sastāvā.

Tā kā aizvadītās sezonas līderis Džeimss Hārdens pēc sava otrā gada universitātē nolēma pieteikties NBA draftam, "Sun Devils" komandas sastāvā parādījās viena brīva vieta, kas izmantota, lai piesaistītu Tompsonu. 187 cm garais Tompsons savas vidusskolas sastāvā vidēji spēlē guva 17,2 punktus, izcīnīja 5,2 atlēkušās bumbas, atdeva 4,1 rezultatīvu piespēli un pārtvēra 3,1 bumbas. Īpaši labu sniegumu Tompsons demonstrēja izslēgšanas spēlēs, kur vidēji guva 27,7 punktus. "Stevens High" aizvadītajā sezonā izcīnīja 31 uzvaru un piedzīvoja četrus zaudējumus. Tompsons pēc aizvadītas sezonas snieguma tika uzskatīts par vienu labākajiem aizsargiem vidusskolu basketbolā Teksas štatā.

"Tas bija smags lēmums. Bija kārtīgi viss jāizdomā un nolēmu izvēlēties Arizonas štata universitātes piedāvājumu, kas man šķita labs," sacīja pats Tompsons. Tiek ziņots, ka Tompsonu savās rindās gribēja redzēt arī tādas pazīstamas universitātes kā "Georgetown" un "Texas Tech", bet spēlētājs izvēlējās Arizonas štata universitāti. "Viņam patiešām patika universitāte un tās apkārtne, vairāk par visu viņam izveidojās laba sapratne ar esošajiem komandas spēlētājiem. Brendons ir tāds, kuram svarīgākais ir uzvarēt. Viņš nav tāds, kas domā par sevi. Viņš patiešām grib būt daļa no lieliskas komandas," sacīja "Sun Devils" galvenais treneris Herbs Sendeks.

Uz gaidāmo sezonu "Sun Devils" sastāvam vairs nevar pievienoties neviens jauns spēlētājs, jo visas paredzētās stipendijas ir izmantotas.

Izmantotie resursi:
asuwebdevil.com
azcentral.com

     [+] [-]

, 2009-04-30 19:00, pirms 15 gadiem
izskatas ka buus labs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja