Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Gromovs ar pieciem punktiem palīdz "Samara" pagarināt sezonu

Ints Megnis
Ints Megnis

Gromovs ar pieciem punktiem palīdz "Samara" pagarināt sezonu
Iļja Gromovs. Foto: bcsamara.com

Latvijas basketbolists Iļja Gromovs sestdien guva piecus punktus Krievijas superlīgas ceturtdaļfināla sērijas mačā, bet viņa pārstāvētā "Samara" komanda viesos ar 57:69 (12:13, 12:19, 15:18, 18:19) uzveica Jekaterinburgas "Ural".

Lai gan regulārajā turnīrā "Samara" finišēja otrajā pozīcijā, bet "Ural" septītajā, sērijas pirmajos divos mačos Samāras komanda piedzīvoja zaudējumus, līdz ar to sestdien vēl vienas neveiksmes gadījumā jau būtu noslēgusi sezonu.

Tomēr šoreiz "Samara" maču aizvadīja pārliecinoši, pēdējās 15 minūtēs pretiniekus tuvāk par desmit punktiem vairs nepielaižot un svinot drošu panākumu.

Iļja Gromovs laukumā pavadīja 14 minūtes un astoņas sekundes, kuru laikā iemeta piecus punktus (2p. 2/7, s.m. 1/2). Ceturtdaļfināla sērijas notiek līdz trīs uzvarām, "Samara” joprojām ir iedzinējos ar 1-2.

Arī cita Latvijas basketbolista Artjoma Butjankova pārstāvētā Jaroslavļas "Burevestnik” ir vienas neveiksmes attālumā no sezonas beigām, sērijā esot iedzinējos 0-2 pret Sanktpēterburgas "Spartak”. Šeit trešais mačs gaidāms vēlāk šodien.

Izmantotie resursi:
Главная страница / Российская Федерация Баскетбола