Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Geks atgriežas Spānijas otrajā līgā ar 18 gūtiem punktiem "Oviedo" sastāvā

Geks atgriežas Spānijas otrajā līgā ar 18 gūtiem punktiem "Oviedo" sastāvā
Dāvis Geks. Foto: Union Financiera Oviedo

Spānijas basketbola otrajā līgā rezultatīvu spēli aizvadījis Dāvis Geks, kurš pievienojies "Oviedo" komandai, kurā spēlēja arī divās iepriekšējās sezonās.

Spānijas otrajā līgā Andris Misters palīdzēja "Melilla" vienībai ar 68:65 pārspēt "Mallorca". Misters nospēlēja 30 minūtes, kurās iemeta 12 punktus, trāpot divus no astoņiem tālmetieniem. Viņam arī četras rezultatīvas piespēles un otrs labākais +/- rādītājs komandā (plus deviņi).

Spānijas "Leb Oro" līgā atgriezies Dāvis Geks, kurš sezonas sākumā bija Šauļu komandas sastāvā. Viņš atgriezies "Oviedo" komandas sastāvā un darījis to rezultatīvi, šovakar iemetot 18 punktus mačā pret "Cacares". Geka komanda gan zaudēja ar 73:85. Geks nospēlēja 37 minūtes un trāpīja četrus tālmetienus no deviņiem, viņam arī sešas atlēkušās bumbas, viena piezīme un sliktākais +/- rādītājs komandā (mīnus 16).

Ukrainas čempionātā Ainara Bagatska vadītā "Kyiv" viesos ar 76:68 pieveica "Sokoly" vienību, kas joprojām nav tikusi pie sezonas pirmās uzvaras šajā turnīrā. Bagatska komanda tikmēr savu bilanci uzlabojusi līdz 4-3, kas ir piektā labākā līgā.


Anete Šteinberga 2024. gada 15. martā. Foto: Bourges Basket

Anetei Šteinbergai +10, "Bourges" skarbs zaudējums 1/4 fināla pirmajā spēlē

Ceturtdien, 18. aprīlī, sākās Francijas čempionāta izslēgšanas spēles basketbolā sievietēm. Anete Šteinberga un "Bourges" viesos piedzīvoja sakāvi pret "Tarbes Gespe Bigorre" ar 69:87. Ceturtdaļfinālā uzvarētājas noskaidro divu spēļu summā.
Aigars Šķēle. Foto: Rafał Jakubowicz/Stal Ostrów Wielkopolski

Siliņam 18 punkti, Šķēlem 10+8+8+8 Polijas līgas spēlē, Bagatska padotie izsēj +22

Polijas basketbola meistarsacīkstēs otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja latviešu pārstāvētā Ostruvas Velkopolskas "Stal" (bilance 18-11), savā laukumā ar 96:93 pieveicot vienu no sekotājām Ļubļinas "Start" (16-13).
Klaipēdas "Neptūnas" basketbolists Žigimants Janavičs (Nr. 4). Foto: BC Neptūnas Klaipėda

Šmitam piecas piezīmes, "Žalgiris" divu pagarinājumu drāmā zaudē Klaipēdā

Pirmo klupienu Lietuvas Basketbola līgā (LKL) kopš 27. novembra piedzīvoja valsts vadošā komanda Kauņas "Žalgiris", izbraukumā divu papildlaiku kaujā piekāpjoties (112:114) Klaipēdas "Neptūnas".