Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Vecvagara un Rozīša trenētā "Barsy" piedzīvo sagrāvi Kazahstānā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Vecvagara un Rozīša trenētā "Barsy" piedzīvo sagrāvi Kazahstānā
Arnis Vecvagars dod norādījumus komandai. Foto: www.nbf.kz

Kazahstānas Nacionālajā līgā basketbolā otro zaudējumu aizvadītajās septiņās cīņās piedzīvojusi latviešu speciālistu Arņa Vecvagara un Rūdolfa Rozīša trenētā Atiravas "Barsy", kas savā laukumā ar 67:102 kapitulēja valsts spēcīgākajaj komandai" "Astana".

Ja cīņas ievadā "Barsy" vēl spēja turēties viesiem līdzās, tad pirmā puslaika izskaņā "Astana" veica deviņu punktu izrāvienu, 15 minūšu pārtraukumā dodoties ar 11 punktu pārsvaru kabatā - 50:39. Mača otrajā cēlienā laukumā jau izteikti dominēja astanieši, kas izcīnīja piekto panākumu piecās Kazahstānas čempionāta spēlēs, kas "Astanai" ļauj nostiprināties kopvērtējuma galvgalī.

Savukārt "Barsy" ar bilanci 5-2 noslīdēja līdz trešajai vietai, atpaliekot arī no 4-1 bilanci iekrājušās Kostanajas "Tobol". Rītdien "Barsy" un "Astana" savā starpā spēkosies vēlreiz.

"Barsy" šosezon piedalās ne tikai Kazahstānas čempionātā, bet arī Balkānu līgā, līdzās komandām no Albānijas, Bulgārijas, Kosovas, Melnkalnes un Ziemeļmaķedonijas. Iepriekš "Barsy" ir spēlējuši arī Baltijas Basketbola līgā, visus mačus aizvadot izbraukumā.

Izmantotie resursi:
https://nbf.kz/match/?id=4125#oppon...

     [+] [-]

, 2019-10-29 17:19, pirms 4 gadiem
Kazahstānā visi jebkurš būs aiz Astana vienības kas labi arī VTB līgā.