Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kuksikam 11 punkti un uzvara, Vildem septiņi un zaudējums Francijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kuksikam 11 punkti un uzvara, Vildem septiņi un zaudējums Francijā
Rihards Kuksiks
Foto: herminenantes.fr

Šovakar Vācijas Bundeslīgas kārtējā mačā Jāņa Strēlnieka "Brose Baskets" mājās izglābās no zaudējuma pret Brēmerhāvenes "Eisbären" un uzvarēja ar 85:84. Vakarā Francijas "Pro B" basketbola līgā Rihards Kuksika "Hermine Nantes" ar 77:69 viesos pieveica "Ada Blois" komandu, kamēr Ričmonda Vildes pārstāvētā "Evreux" ar 87:96 viesos piekāpās "Charleville-Mézières".

Vācija

Vieni no turnīra līderiem - Bambergas "Brose Baskets" - uzņēma 12. vietā esošo Brēmerhāvenes "Eisbären".

Par spīti lielajai komandu atšķirībai uz papīra, Brēmerhāvenes komanda ar augstu precizitāti aizvadīja spēles pirmo ceturtdaļu, to uzvarot ar 27:20. Arī otrajā ceturtdaļā pārsteidzoši uzvarēja viesi, kas ļāva "Eisbären" doties pārtraukumā ar vadību 51:42.

Pēc pārtraukuma aizsardzībā saņēmās mājinieki, kas spēja līdz trešās ceturtdaļas beigām pietuvoties par sešiem punktiem - 64:67. Pēdējā spēles ceturksnī ritēja ļoti spraiga spēle - uzvarētājs nebija skaidrs līdz pat pēdējām spēles sekundēm. Tomēr beigās meistarīgāki izrādījās mājinieki, svinot uzvaru ar 85:84.

Jānis Strēlnieks spēlei nebija pieteikts.

Bambergas "Brose Baskets" ar bilanci 28-3 ieņem otro vietu turnīra tabulā.

Francija-2

"Hermine Nantes" un "Ada Blois" spēlē gan pirmā ceturtdaļa (23:23), gan puslaiks (35:35) noslēdzās neizšķirti, viesiem izšķirošo pārsvaru iegūstot otrajā puslaikā un uzvarot spēli ar 77:69.

Rihards Kuksiks 27 minūšu laikā guva 11 punktus (1/1 - 2p., 3/7 - 3p.), izcīnīja divas atlēkušās bumbas, vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, vienu reizi pārtvēra bumbu, kā arī vienu reizi kļūdījās un četras reizes pārkāpa noteikumus.

"Hermine Nantes" ar bilanci ieņem devīto vietu turnīra tabulā.

Tikmēr "Evreux" komanda, jau no paša spēles sākuma atrodoties iedzinējos, nespēja atspēlēties pret vietējo "Charleville-Mézières", piedzīvojot zaudējumu ar 87:96.

Ričmonds Vilde 11 minūtēs guva septiņus punktus (3/6 - 2p., 1/1 - s.m.), izcīnīja četras atlēkušās bumbas, vienu reizi pārķēra bumbu, divas reizes kļūdījās, kā arī četras reizes pārkāpa noteikumus.

"Evreux" ar bilanci 16-14 ieņem septīto vietu turnīra tabulā.

Izmantotie resursi:
easyCredit - easyCredit Basketball Bundesliga |...
LNB.fr - Site officiel de la Ligue Nationale de...

  -1 [+] [-]

, 2017-04-29 21:36, pirms 7 gadiem
Vēl pamatīgāku rakstu es nebiju lasījis.