Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Strēlnieks un Vecvagars nespēlē, viņu komandas uzvar

Rolands Eliņš

Strēlnieks un Vecvagars nespēlē, viņu komandas uzvar
Jānis Strēlnieks
Foto: AFP/Scanpix

„Brose Baskets” bez Jāņa Strēlnieka ierindā ar 80:64 pieveica Berlīnas „Alba”, bet Kauņas „Žalgiris” bez Kaspara Vecvagara panāca 2-0 Lietuvas ceturtdaļfināla sērijā.

„Brose Baskets” jau nodrošinājusi uzvaru Vācijas regulārās sezonas turnīrā, un šodienas spēle pret sestajā vietā esošo Berlīnes „Alba” vairs neko mainīt nevarēja. „Brose Baskets” sastāvā šodien bija vairāki ierastie līderi, taču nebija Jāņa Strēlnieka, kurš iepriekš bija piedalījies 31 no 32 komandas spēlēm.

„Brose Baskets” arī bez Strēlnieka prata izcīnīt uzvaru ar 80:64, 21 punktu gūstot Bredlijam Vanameikeram. Tas ļāvis komandai uzlabot savu bilanci līdz 30-3, un regulārajā sezonā „Brose Baskets” atlikusi vairs tikai viena spēle.

Kauņas „Žalgiris” bez Kaspara Vecvagara pieteikumā panāca 2:0 Lietuvas čempionāta ceturtdaļfināla sērijā pret „Pieno žvaigždes”. Šodien viesos „Žalgiris” uzvarēja ar 84:71, 18 punktus gūstot Pauļum Jankūnam. Viņš arī savāca 18 atlēkušās bumbas, kas veidoja iespaidīgu „double-double”. 18 punktus pievienoja arī Džeroms Rendls.

Sērijas nākamā un iespējams pēdējā spēle paredzēta otrajā maijā. Sērijas pirmajā spēlē Vecvagars bija nospēlējis desmit minūtes un guvis sešus punktus.

Izmantotie resursi:
Pieno zvaigzdes VS Zalgiris | Lietuvos...
Beko BBL - Tabelle Gesamt

     [+] [-]

, 2016-04-30 09:11, pirms 8 gadiem
Un kāpēc nespēlēja?..