Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Bagatska un Bērziņa Ņižņijnovgoroda piedzīvo sakāvi Kazaņā

Agris Suveizda

Bagatska un Bērziņa Ņižņijnovgoroda piedzīvo sakāvi Kazaņā
Kaspars Bērziņš
Foto: nn-basket.ru

VTB Vienotajā līgā graujošu zaudējumu piedzīvoja Ainara Bagatska vadītā "Nizhny Novgorod", kas izbaukumā ar 68:102 piekāpās Kazaņas "Unics". Kasparam Bērziņam divi punkti.

Kazaņas "Unics" spēli sāka ar izrāvienu 10:2 un iniciatīvu neatdeva līdz pat mača beigām. Ņižņijnovgorodai gan ilgu laiku izdevās turēties aptuveni desmit punktu attālumā, un vēl nepilnas 13 minūtes līdz pamatlaika beigām rezultāta tablo vēstīja tikai par 62:53 "Unics" labā.

Tomēr ceturtās ceturtdaļas sākumā deficīts jau pārsniedza 20 punktus un spēles noslēgumā pamatīga sagrāve ar 34 punktiem (68:102). Kaspara Bērziņš laukumā pavadīja 18 minūtes un četras sekundes, guva divus punktus (2p. – 1/1, 3p. – 0/2), izcīnīja sešas atlēkušās bumbas un pieļāva vienu kļūdu.

Ainara Bagatska vadītā "Nizhny Novgorod" piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas (iepriekš arī 87:90 pret "Krasny Oktyabr" un 69:82 pret "Lokomotiv Kuban") un ar piecām uzvarām un četrām neveiksmēm VTB Vienotās līgas tabulā noslīdēja uz devīto vietu.

Turcijas čempionātā sesto zaudējumu septiņās spēlēs piedzīvoja "Turk Telekom", kas pagarinājumā ar 99:102 atzina Gaziantepas "Royal Hali" pārākumu. Kristaps Valters guva deviņus punktus.

Izmantotie resursi:
УНИКС Казань, Россия vs. «Нижний Новгород»...
bsl.org.tr