Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Timmam un Bertānam 12 punkti, ''Khimki'' pirmā uzvara VTB līgā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Timmam un Bertānam 12 punkti, ''Khimki'' pirmā uzvara VTB līgā
Dairis Bertāns: 12 punkti uzvarā pret ''Enisey''. Foto: Khimki

Latviešu basketbolistu Jāņa Timmas un Daira Bertāna pārstāvētā Maskavas apgabala ''Khimki'' izcīnīja pirmo uzvaru trīs spēlēs VTB līgā, ar 92:77 pārspējot Krasnojarskas ''Enisey''. Timma un Bertāns katrs izcēlās ar 12 gūtajiem punktiem.

''Khimki'' neveiksmīgi iesākuši jauno VTB līgas sezonu, vispirms atzīstot Sanktpēterburgas ''Zenit'' pārākumu ar 67:79, bet vēlāk ar 85:96 zaudējot ''Nizhny Novgorod'' komandai.

Šodien aizvadīta trešā spēle, izbraukumā tiekoties ar ''Enisey''. Pirmais puslaiks pagāja līdzīgā cīņa, noslēdzoties neizšķirti - 43:43. Ja pirmo ceturtdaļu uzvarēja mājinieki ar 23:20, tad otro ar tādu pašu rezultātu ''Khimki''. Izšķirošo pārsvaru Timmas un Bertāna pārstāvētā vienība panāca trešajā ceturtdaļā, to uzvarot ar desmit punktu pārsvaru - 25:15. Pēdējās desmit minūtēs pārsvars tika palielināts par vēl pieciem punktiem un svinēta pārliecinoša uzvara ar 92:77.

Dairis Bertāns laukumā devās starta sastāvā un 26:43 pavadītajās minūtēs izcēlās ar 12 punktiem, realizējot četrus no septiņiem trīspunktniekiem. Tāpat basketbolists izcīnīja divas atlēkušās bumbas un atdeva piecas rezultatīvas piespēles. Produktīvs sniegums arī Timmam, kas 31:17 minūšu laikā guva 12 punktus, izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un atdeva divas rezultatīvas piespēles.

Jau šonedēļ komanda uzsāks ULEB Eirolīgas sezonu.

Tikmēr Sanda Buškevica trenētā Klaipēdas ''Neptunas'' izcīnīja sīvu uzvaru Lietuvas basketbola līgas spēlē ar 76:70 pieveicot ''Nevežis''. Uzvara izcīnīta pēdējā ceturtdaļā, kurā uzvarēts ar septiņiem punktiem - 21:14.

Izmantotie resursi:
https://www.vtb-league.com/en/game/...
https://www.lkl.lt/rungtynes/9659