Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

A2 Sērijas Superkausā Gražulis tiek nosaukts par pusfināla MVP

Rolands Eliņš

A2 Sērijas Superkausā Gražulis tiek nosaukts par pusfināla MVP
Andrejs Gražulis (MVP cepurē) kopā ar komandas biedriem. Foto: Prime Athlete

Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis vakar ar 19 punktiem palīdzēja savai komandai „Bertram Tortuna” uzvarēt LNP Superkausa pusfinālā pret „Old Wild West Udine” vienību ar 78:67.

Andrejs Gražulis, kurš Itālijas komandai „Bertram Tortuna” pievienojās šovasar, vakardien nospēlēja 22 minūtes, kurās guva 19 punktus (1p. 1/2, 2p. 9/13, 3p. 0/1) un savāca desmit atlēkušās bumbas. Latvijas basketbolistam arī divas rezultatīvas piespēles un četri noteikumi pārkāpumi.

Gražuļa sniegums palīdzēja viņa komandai izcīnīt uzvaru ar 78:67, un viņa pārstāvētā aģentūra „Primi Athlete” vēsta, ka tieši Gražulis tika atzīts par šīs spēles vērtīgāko spēlētāju.

LNP („Lega Nazionale Pallacanestro”) Superkausa fināls norisināsies šodien, un tajā Gražuļa komanda spēkosies pret „Mutua Torino”, jaundibināto klubu, kas šovasar pārņēma iepriekšējā sezonā A Sērijā spēlējušā un bankrotējušā „Auxilum Torino” tradīcijas un debitēs Itālijas otrajā līgā. Pusfināla un fināla spēles tiek aizvadītas Milānā.

Šajā pirmssezonas turnīrā A Sērijas komandas nepiedalās, tajā toties spēlē visas 28 A2 Sērijas komandas.

Izmantotie resursi:
https://www.legapallacanestro.com/w...