Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Bagatskis pārbaudīsies pret "Ventspili" un "Valmieru"

Andrejs Siliņš

Bagatskis pārbaudīsies pret "Ventspili" un "Valmieru"
Ainars Bagatskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Krievijas Superlīgas klubs Krasnojarskas "Enisey", kura galvenais treneris ir Ainars Bagatskis, Rīgā gatavojoties jaunajai sezonai, aizvadīs pārbaudes mačus gan pret "Ventspils", gan "Valmieras" vienībām.

"Enisey" Rīgā ieradās 26. augustā un uzreiz devās uz Bagatska bijušo darba vietu Valmierā, kur aizvada pirmssezonas treniņnometni. Gaidāms, ka "Enisey" treniņnometne Latvijā ilgs līdz 11. septembrim. Līdz tam tiks aizvadītas arī vairākas pārbaudes spēles ar vietējām komandām. Krasnojarskas klubs uz Latviju devies 12 spēlētāju sastāvā, no kuriem ar deviņiem ir līgums, viens ir uz pārbaudes laiku, bet divi ir no jauniešu komandas. Pagaidām ierindā ir tikai krievu basketbolisti, taču drīzumā jāgaida arī ārzemnieku piesaistīšanās. Kaspars Kambala joprojām nav parakstījis līgumu ar klubu, taču tam jānotiek tuvākajā laikā.

Klubs izplatījis informāciju, ka 3. septembrī tiksies ar vietējo "Valmieras" vienību, savukārt nedēļu vēlāk 10. septembrī spēlēs pret "Ventspili". Mačs pret kurzemniekiem gan paredzēts Rīgā - citā bijušajā Bagatska darba vietā "Ķeizarmeža" sporta kompleksā. Vēl "Enisey" sākotnēji bija sarunāta pārbaude pret igauņu "Rock", taču Tartu komanda pārdomājusi un atteikusies no spēles. Iespējams, ka Krasnojarskas komanda trešo pārbaudes maču aizvadīs pret lietuviešu "Šiauliai".

Izmantotie resursi:
basket-enisey.ru

  -2 [+] [-]

, 2009-08-28 14:24, pirms 15 gadiem
atbrauks pablatot cik kruts palicis

  +3 [+] [-]

, 2009-08-28 14:52, pirms 15 gadiem
elvison rakstīja: atbrauks pablatot cik kruts palicis
Drīzak lai bijuša darba vieta nopelna ..

  +1 [+] [-]

, 2009-08-28 16:11, pirms 15 gadiem
tad jau sanak ka Kambis ar buus!?

  +2 [+] [-]

, 2009-08-28 17:59, pirms 15 gadiem
Nu pozitivi ka Bagijs krizes laikos atvilcis te vienu naudīgu krievu bariņu, lai vietējiem uzņēmejiem ar kas tiek!

     [+] [-]

, 2009-08-28 21:25, pirms 15 gadiem
No sibīrijas izsūtījuma atgriezās civilizācijā!!!Bet izsūtīt jau vajadzēja diezgan sen!!!Kā nekā Valmiera ar Bagatski priekšgalā, tā arī neko jēdzīgu neizcīnīja!!!