Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Rolands Freimanis: "Tagad visu uzmanību veltīšu valstsvienībai"

Rolands Freimanis: "Tagad visu uzmanību veltīšu valstsvienībai"
Rolands Freimanis
Foto: Kalev/Cramo

"Tallinā jūtos laimīgs un novērtēts. Pateicos faniem, pilsētai, ikvienam, jo pret mani izturas kā igauni," kļūstot par Igaunijas čempionu, sarunā ar Delfi.ee teica basketbola kluba "Kalev/Cramo" spēka uzbrucējs Rolands Freimanis.

"Par finālsērijas MVP varēja kļūt daudzi spēlētāji. Daudzi spēlēja tiešām labi. Šons Kings, Moriss Karijs, Gregors Arbets – sarakstu var turpināt un turpināt. Nav svarīgi, kurš ir MVP, kamēr turpinām uzvarēt. Tas ir viss, kam ir nozīme. Atzinība ir patīkama, taču svarīgākais ir uzvarēt čempionātā.

Pirms pāris nedēļām teicu, ka mēs uzvarēsim. Daudzi cilvēki vīpsnāja, teica, ka tās ir “bla-bla-bla” runas. Pierādījām, ka ticam sev. Parādījām, ka esam labākā komanda Igaunijā. Īpaši piektajā spēlē, paskatieties uz starpību. Esmu lepns par savu komandu. Visi priecīgi!

Man nerūp, cik iztukšoti bija "Rock" spēlētāji. Ieradāmies kā uz mūsu pēdējo spēli. Izrādījās, ka esam daudz labāka komanda. Labāks treneru darbs, labāka pretinieku izpēte. Viņiem bija jāiznāk tādiem, kādi iznācām mēs – spēlēt no sirds. Mēs to parādījām.

Grūti pateikt, vai komanda sasniedza visus mērķus. Nebija izcila, taču laba sezona. Pirmkārt, atguvām Igaunijas čempionu titulu. Otrkārt, VTB līgā pierādījām, ka varam cīnīties par uzvaru katrā spēlē – gandrīz katrā spēlē. Jā, varējām nospēlēt vēl labāk, taču izdarījām gandrīz visu iespējamo.

Nezinu, kur spēlēšu nākamajā sezonā. Šobrīd par to nedomāju. Igaunijas čempionāts ir beidzies, tagad visu uzmanību veltīšu valstsvienībai. Tālāk jāskatās, kas notiks. Esmu atvērts sarunām ar "Kalev/Cramo", jo Tallina ir manas basketbola mājas. Jūtos šeit laimīgs un novērtēts. Fani mani mīl un cenšos atdarīt ar to pašu. Mājās spēlēt vienmēr ir labi."

Izmantotie resursi:
DELFI VIDEO: Rolands Freimanis: tunnen end...


, 2016-05-28 13:25, pirms 8 gadiem
Prieks par Freimani! Ja jau sasniedza Igaunijas MVP statusu, vajag mērķēt uz augstāku līmeni. Jācer, ka veiksies arī ar izlasi!
, 2016-05-28 13:32, pirms 8 gadiem
Aistutat mejeru vai berzienu uz igauniju vini tur ari kluss par MVP, ko tads Labs BasketbolisTs dara igauniju kur tikai viena normala komanda. Lai brauc spelet uz vaciju kur komandu limenis ir daudz labaks un kur komandas spele euroleugue Un Lai nesez VTB kur Kalev nav nekadas izredzes uz play-off
, 2016-05-28 14:07, pirms 8 gadiem
Visu cieņu!
, 2016-05-28 17:02, pirms 8 gadiem
MVP jebkura līgā ir MVP.
Bet Igaunija ir Igaunija,sakāt,ko gribat.
, 2016-05-28 22:06, pirms 8 gadiem
SportaEkspertuPazinejs rakstīja: MVP jebkura līgā ir MVP.
Bet Igaunija ir Igaunija,sakāt,ko gribat.
Igaunijas čempis ir tāds pats kā lbl. Nu nav diži liela starpa.
, 2016-05-29 19:05, pirms 8 gadiem
Jāpiebilst, ka vinš regulāro vtb pabeidza kā top10 scorers. Un tikai nevajag tagad stāstīt, ka tas tikai tāpēc, ka viņš ir kalevā un tur tas tjipa ir easy. Aizejat un sametat, pretimieki visiem vienādi un uz viņu arī pretinieki lika lielāko uzsvaru aizsardzībā.
Apnicis lasīt šitos latviešu vēmienus, un ekspertu slēdzienus katrā rakstā.
TTT basketbolistes 2024. gada 18. janvārī. Foto: EuroCup Women

Gulbja lidojums un lietuviešu ambīcijas: četras intrigas Baltijas līgas "Final 4"

Piektdien, 29. martā, Lietuvas kūrortpilsētā Palangā sāksies "BioSil" Sieviešu Baltijas basketbola līgas piektais finālturnīrs. Latviešu spēlētājas pulcētas trijās no četrām komandām, savukārt ceturto vienību pārstāv divas bijušās TTT basketbolistes. Sportacentrs.com iepazīstina ar "Final Four" galvenajām sižeta līnijām.
Artūrs Strautiņš. Foto: FIBA
16

13 sezonas Itālijā: Strautiņš pagarina līgumu Tortonā līdz 2027. gadam

Latvijas basketbola izlases uzbrucējs Artūrs Strautiņš pagarinājis līgumu ar Itālijas A sērijas vienību Tortonas ''Derthona Basket'' līdz 2027. gadam, pavēstījis klubs.
Dāvis Rozītis spēlē pret "Voluntari". Foto: Diana Jesin/Tartu Ülikool

Rozīša 12+7+6 nepaglābj Tartu no sakāves Rumānijā un izstāšanās no Ziemeļu līgas

Eiropas Ziemeļu basketbola līgas (ENBL) ceturtdaļfinālu nepārvarēja Gundara Vētras trenētā "Tartu Universitāte", otrajā cīņā ar 69:92 zaudējot Ainara Bagatska vadītajai "Voluntari" un divu spēļu summā kapitulējot ar 152:168.