Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Peiners iemet 14 punktus pret "Fenerbahce", Šmits nepabeidz spēli

Rolands Eliņš

Peiners iemet 14 punktus pret "Fenerbahce", Šmits nepabeidz spēli
Žanis Peiners pret "Fenerbahce". Foto: Bsl.org.tr

Turcijas basketbola čempionātā Žanis Peiners ar 14 punktiem palīdzēja "Darussafaka" komandai cīņā ar "Fenerbahce", taču uzvaru tomēr neizdevās izcīnīt.

Žanis Peiners „Darussafaka” spēlē pret Eirolīgas regulārās sezonas uzvarētāju „Fenerbahce” nospēlēja 23 minūtes, kurās guva 14 punktus (2p. 4/6, 3p. 2/2) un savāca trīs atlēkušās bumbas, kā arī veica divas rezultatīvas piespēles. Žaņa +/- rādītājs bija mīnus trīs, bet viņa lietderības koeficients +13 bija otrs labākais komandā.

„Darussafaka” neveiksmīga sanāca pirmā ceturtdaļa, kurā tika zaudēts ar 14:25, un mača turpinājumā „Fenerbahce” apliecināja savu spēku, uzvarot ar 87:72. 14 punktus „Fenerbahce” rindās guva Luidži Datome. „Darussafaka” ar 11 uzvarām 26 spēlēs šobrīd atrodas tieši aiz „play-off” robežas.

Lietuvas basketbola līgā tikās divu Latvijas treneru-asistentu pārstāvētās komandas, proti, Uvis Helmanis kopā ar „Rytas” viesojās Paņevežā pie „Lietkabeļa” un Sanda Buškevica, taču saimnieki nebija viesmīlīgi un izcīnīja uzvaru ar 83:74. „Rytas” tas bija devītais zaudējums šosezon 33 spēlēs Lietuvas līgā, un „Lietkabelis” ar bilanci 21-12 ir tikai vienu vietu zemāk.

Itālijas A Sērijā Artūrs Strautiņš bija pieteikts mačam, bet palika „Alma Trieste” rezervē spēlē pret „Brindisi”. Strautiņa komanda zaudēja ar 72:80. Savukārt Ojārs Siliņš „Avellino” spēli prt Milānas „Olimpia” izlaida traumas dēļ.

Savukārt Spānijas ACB līgā Rolands Šmits un „Barcelona” ar 77:89 viesos zaudēja „Joventut”. Šmits nospēlēja tikai 3:36 minūtes, kurās netrāpīja savu vienīgo tālmetienu un savāca vienu atlēkušo bumbu. Ilgāku spēles laiku Šmitam liedza neveiksmīgs kritiens, pēc kura viņš sāpīgi piezemējās un atstāja spēli.

Par spīti zaudējumam „Barcelona” gan tāpat saglabā Spānijas līgas līderes godu, bet šovakar pieredzēja savas uzvaru sērijas apraušanos, kamēr „Joventut” nedaudz nostabilizēja savu septīto pozīciju.

  +1 [+] [-]

, 2019-04-28 22:54, pirms 5 gadiem
Kas Ojāram Siliņam ar pagājušajā nedēļā gūto traumu? Kaut kas nopietns?