Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Janičenoka klubs pastiprinās

Andrejs Siliņš

Janičenoka klubs pastiprinās
Kristaps Janičenoks
Foto: reyer.it

Latvijas basketbolista Kristapa Janičenoka pārstāvētā Itālijas otrās līgas kluba Venēcijas "Umana Reyer" vadība, reaģējot uz komandas vājo sniegumu, parakstījusi līgumus ar diviem spēlētājiem.

Janičenoka vienībai pirms sezonas bija ļoti ambiciozi plāni un mērķi, un netikšana uz Itālijas augstāko līgu vispār netika pieļauta, taču šobrīd jau ir skaidrs, ka tas nenotiks - komandai ir piecas uzvaras 17 spēlēs un 13. vieta turnīra tabulā... Arī Janičenoka nākotne līdz ar to nav skaidra - ja klubs tiktu augstākajā līgā, tad līgums pēc sezonas automātiski pagarinātos uz vēl vienu sezonu. Šoreiz tas nenotiks.

Itālijā runā, ka lielākā problēma "Umana Reyer" neveiksmēs bijusi treneru maiņa, taču ambiciozā kluba vadība joprojām turpina uzticēties pašreizējam galvenajam trenerim Andrea Mačonam. Tā vietā iegādāti divi jauni spēlētāji - 202 centimetrus garais uzbrucējs Alvins Jangs, kurš sezonu iesāka "Edimes Pavia", kas turnīra tabulā ieņem divas vietas zemāk nekā "Umana Reyer", bet iepriekš pārstāvējis arī "Reggio Emilia", kas ir trešajā vietā. Tāpat vienībai pievienojies vakar no Trevīzo "Benetton" atlaistais Tairons Grants.

Izmantotie resursi:
eurobasket.com

     [+] [-]

, 2010-01-28 16:30, pirms 14 gadiem
Njaa... te tev nu bija perspektīvais Itālijas klubs... Nez, kaut kā tie mūsu bēleliņiem Itālijā nav paveicies - Kristapam potenciālās A sērijas vietā sanāk kapāties par izkrišanu, bet Armandam vispār klubs bankrotē un paliek bez spēlētājiem... žēl, protams!

Nez, kādam ir kāda info, ko Šķēle tagad dara vai kā BSA starptautiskās aģentūras līderim Kalnītim veicas ar Armanda jauna Eirolīgas kluba meklējumiem?