Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Pašutinu pie Bērziņa pārstāvētās "Avtodor" stūres nomaina Kruničs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pašutinu pie Bērziņa pārstāvētās "Avtodor" stūres nomaina Kruničs
Jevgeņijs Pašutins. Foto: Imago Sport/Scanpix

LETA. Pazīstamais treneris Jevgeņijs Pašutins neturpinās darbu pie Krievijas kluba Saratovas "Avtodor" stūres, viņa vietā stājoties Predragam Kruničam.

Saratovas vienība, kuras pieteikumā ir Kaspars Bērziņš, ar divām uzvarām septiņās spēlēs Vienotās līgas turnīra tabulā ieņem 11. vietu 13 komandu konkurencē. Kā ziņo klubs, līgums ar 50 gadus veco Pašutinu lauzts, abām pusēm vienojoties.

Pašutins "Avtodor" galvenā trenera amatā atgriezās šī gada janvārī, bet iepriekšējās sezonas pirmajā pusē viņš vadīja Itālijas klubu Kantu "Acqua S.Bernardo". Viņš par Saratovas kluba galveno treneri pirmo reizi kļuva aizpērn novembrī. Tiesa, maijā desmit dienas pēc līguma pagarināšanas viņš negaidīti tika atbrīvots no amata.

Pašutins karjeras laikā vadījis arī Krievijas izlasi, Maskavas CSKA, Krasnodaras "Lokomotiv-Kubaņ" un Kazaņas "Unics". Ar pēdējām divām komandām viņš pa reizei triumfējis ULEB Eiropas kausā.

Viņa vietā stājies 52 gadus vecais bosniešu speciālists Kruničs, ar kuru noslēgts līgums līdz šīs sezonas beigām. Iepriekšējā darba vieta Kruničam bija Vācijas komanda Bonnas "Telekom Baskets", kuru viņš vadīja no 2016. gada līdz šī gada janvārim. Bonnnā viņa vadībā spēlēja arī latviešu basketbolists Ojārs Siliņš.

Savus lielākos panākumus Kruničs guva ar Oldenburgas "EWE Baskets" komandu, kuru 2009. gadā aizveda līdz Vācijas čempiontitulam. Tāpat viņš karjeras laikā vadījis Serbijas komandu Belgradas "Zemun", Vācijas vienības Baireitas "Medi" un "Mitteldeutscher", kā arī Polijas klubu Vloclavekas "Anwil".

  +2 [+] [-]

, 2019-11-27 15:38, pirms 4 gadiem
Uz cik ilgu laiku Bērziņš noslēdza līgumu? Nav jau beidzies vai kaut kad drīz nebeidzas? Atgriezīsies Ogrē?

  +1 [+] [-]

, 2019-11-27 16:48, pirms 4 gadiem
Number 0 rakstīja: Uz cik ilgu laiku Bērziņš noslēdza līgumu? Nav jau beidzies vai kaut kad drīz nebeidzas? Atgriezīsies Ogrē?
Jā,gribetos to zinat...