Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Timma "Zenit" debitē ar desmit punktiem, Zaķim 12 punkti pret "Lokomotiv-Kuban"

Timma "Zenit" debitē ar desmit punktiem, Zaķim 12 punkti pret "Lokomotiv-Kuban"
Jānis Timma
Foto: basket.fc-zenit.ru

Ņesterova kausa izcīņas spēlē šodien Jāņa Timmas pārstāvētais Sanktpēterburgas "Zenit" ar 89:83 pieveica Ainara Bagatska un Artūra Štālberga vadīto BC "Nizhny novgorod", kurā spēlē arī Kaspars Bērziņš.

Timma Sanktpēterburgas komandā debitēja ar desmit gūtiem punktiem nepilnu 22 minūšu laikā, realizējot četrus no astoņiem metieniem (2p. - 2/4, 3p. - 2/4). Tāpat latviešu basketbolists izcīnīja atlēkušās bumbas, atdeva divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra divas bumbas un nopelnīja piecas piezīmes. Tikmēr Bērziņš nepilnu astoņu minūšu laikā guva trīs punktus (2p. - 1/2, s.m. - 1/2), atdeva rezultatīvu piespēli un paspēja nopelnīt četras piezīmes.

"Domāju, ka pirmajai spēlei parādīju sevi neslikti. Pirms mača visa komanda izanalizēja kļūdas, kuras pieļāvām iepriekšējā spēlē, kad zaudējām "Nizhny Novgorod" komandai. Centāmies šodien no tām izvairīties," stāsta Timma. "Puiši parādīja labu spēli, veica lielu darba apjomu. Mums neslikti sanāca uzbrukuma un aizsardzības elementi. Esmu pārliecināts, ka mūs sagaida interesanta sezona un mēs spēsim parādīt cienīgu basketbolu, kas patiks mūsu līdzjutējiem."

"Atsevišķi mūsu spēlētāji šodien nebija gatavi mačam un tas pielipa pārējiem spēlētājiem," norāda Bagatskis. "Mēs slikti sākām spēli, ielaidām 47 punktus. Šķita, ka tam būtu jāmainās trešajā ceturtdaļā, bet kļuva tikai sliktāk. Pēc tam sākām spēlēt ar mazo sastāvu, centāmies paātrināt spēli. Kaut kas izdevās, tomēr beigās pietrūka. Jebkurā gadījumā "Zenit" uzvarēja pelnīti un šodien to gribēja vairāk."

Atgādinām, ka sestdien Ņesterova kausa izcīņas ietvaros abas komandas jau aizvadīja vienu savstarpējo maču, "Nizhny novgorod" komandai svinot panākumu ar 90:71.

Ronalda Zaķa pārstāvētais Slovēnijas klubs Ļubļanas "Union Olimpija" ar 50:72 zaudēja Krasnodaras "Lokomotiv-Kuban" no Krievijas. Zaķis nospēlēja 21 minūti un četras sekundes, guva 12 punktus (2p. - 3/3, s.m. - 6/7) un savāca piecas atlēkušās bumbas, kā arī pārtvēra vienu bumbu, pieļāva vienu kļūdu un nopelnīja četras piezīmes.

Tikmēr "Krombacher Challenge" turnīrā Jāņa Blūma Avellīno "Sidigas" ar 92:108 piekāpās Vācijas klubam Hāgenas "Phoenix", bet Blūms guva 11 punktus.

Vēl vienā pārbaudes spēlē sakāvi cieta "Bilbao Basket" ar Dairi Bertānu ierindā. Bilbao komanda ar 54:85 piekāpās "Valencia Basket", bet Bertāns desmit minūšu un 18 sekunžu laikā guva astoņus punktus (2p. - 2/2, 3p. - 0/1, s.m. - 4/4) un izcīnīja vienu atlēkušo bumbu.

Izmantotie resursi:
basket.fc-zenit.ru
nn-basket.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-09-27 18:52, pirms 9 gadiem
kriss1 rakstīja: Ar 10 punktiem , bet iemetis 4 trojkas , bumbum autor?
Atkal Jankelis izskatas tik plivina no talienes baigais shooters kipa !!!!
labs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2015-09-27 19:02, pirms 9 gadiem
2 truļi,viens danks ātrajā, viens iebakstīts no apakšas. visai labi izmantojas sev dotās iespējas ar labu procentu. ne ta kā biedrs berjozkins, kurš tradicionāli iekrīt aizsardzībā un visai cītīgi komunicē ar tiesnešiem, lielākoties ar to iegūstot tikai negatīvus bonusus.

  +5 [+] [-]

, 2015-09-27 19:07, pirms 9 gadiem
es skatījos un mēģināju saprast, kā izskatās bagija rokraksts izlasē, un kā klubā. pagaidām ļoti reti iznāk tik smuka bumbas kustība, kā latvijas izlases izpildījumā, bet atšķirībā no izlases, kluba spēlētāji ļoti labprāt spēlē agresīvi uzbrukumā, iet uz grozu, diezgan labi sitās soda laukumā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-09-27 20:13, pirms 9 gadiem
filatov1986 rakstīja: Sogad zenit bus daudz svakaks ka ieprieks. Timma noteikti bus tikpat lideris, kads bija VEFa!
tads pats lideris ka LV izlasee,un VEFa LBL finalos?!

     [+] [-]

, 2015-09-27 20:31, pirms 9 gadiem
timma pēc savas būtības un spēles nav un nevar būt līderis. epizodiski viņš var nospēlēt izcili labas spēles. viņš ir labs spēlētājs,var pacīnīties, nostrādāt aizsardzībā, iedot ļoti labas piespēles, iemest truli, iedankot, ja paveicas un ir daudz maz brīvs ceļš uz grozu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-09-27 23:57, pirms 9 gadiem
Valencia bija -2.5 pirms spēles. rēka

  -2 [+] [-]

, 2015-09-28 09:12, pirms 9 gadiem
.."Tāpat latviešu basketbolists izcīnīja atlēkušās bumbas"...ooooo - tātad vismaz divas, autor!?!? Ja reiz daudzskaitlī, bet neraksti - cik!?
Timma kā Gulbis, abi plivinās pa laukumu un brīžiem ārdās...nelietderīgi, u.tml.

  +1 [+] [-]

, 2015-09-28 09:51, pirms 9 gadiem
mastrojani rakstīja: .."Tāpat latviešu basketbolists izcīnīja atlēkušās bumbas"...ooooo - tātad vismaz divas, autor!?!? Ja reiz daudzskaitlī, bet neraksti - cik!?
Timma kā Gulbis, abi plivinās pa laukumu un brīžiem ārdās...nelietderīgi, u.tml.
vispār, sanāca man paskatīties šo spēli, Timma nospēlēja pat ļoti lietderīgi, priekš pirmās spēles pilnīgi svešā komandā, ļoti labi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-09-28 14:26, pirms 9 gadiem
jaudīgs uzbrukums olimpijai, 50 punkti pa spēli. Zaķis laikam sasparojies, esot ārzemēs, ja negribi braukt mājās, ir sevi jāapliecina ar spēli, gūtajiem punktiem. krīt acīs ne pārāk lielais metienu skaits no spēles.