Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Lejasmeieram seši punkti un sasniegts Zviedrijas fināls

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Lejasmeieram seši punkti un sasniegts Zviedrijas fināls
Dāvis Lejasmeiers un Sēderteljes "Kings"
Foto: FIBA

Šovakar Zviedrijas Basketbola čempionāta sesto pusfināla sērijas spēli aizvadīja Dāvja Lejasmeiera pārstāvētā Sēderteljes "Kings", kas ar 78:69 pieveica Norčepingas "Dolphins", sērijā uzvarot ar 4-2 un iekļūstot turnīra finālā, kurā tiksies ar "BC Lulea" komandu.

Pēc uzvaras iepriekšējā spēlē izbraukumā, "Kings" šovakar bija iespēja pabeigt sēriju savās mājās.

Sākums gan nebija īpaši sekmīgs - 11:16 pēc pirmās ceturtdaļas. Arī otrās ceturtdaļas sākums nebija veiksmīgs mājiniekiem - "Dolphins" ieguva jau 11 punktu pārsvaru (25:14). Tomēr līdz puslaika noslēgumam mājinieki spēja saņemties, pietuvojoties līdz pat divu punktu atstatumam - 33:35.

Pēc pārtraukuma "Kings" spēlēja ļoti sekmīgi, uzvarot trešo ceturtdaļu ar 23:13, bet visā spēlē nonākot vadībā ar 56:48. Spēles pēdējā ceturksnī "Kings" ieguva pat 16 punktu pārsvaru (71:55), kas lielā mērā izšķīra spēles un sērijas uzvarētāja likteni. Beigās gan viesi spēja pietuvoties, tomēr mājinieku uzvaru tā pa īstam apdraudēt nespēja. "Kings" uzvara ar 78:69, visā sērijā triumfējot ar 4-2.

Dāvis Lejasmeiers 30:15 minūšu laikā guva sešus punktus (3/5 - 2p., 0/3 - 3p.), savāca vienu atlēkušo bumbu, iedeva trīs rezultatīvas piespēles, kā arī pieļāva divas kļūdas un nopelnīja četras personiskās piezīmes.

Izmantotie resursi:
Basketligan Herr | SBBF