Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

"Avtodor" ar Kuksiku sastāvā izcīna uzvaru Izaicinājuma kausa spēlē

Rolands Eliņš

"Avtodor" ar Kuksiku sastāvā izcīna uzvaru Izaicinājuma kausa spēlē
Rihards Kuksiks
Foto: Vtb-league.com

Rihards Kuksiks aizvadījis savu pirmo spēli Eiropas Izaicinājuma kausa izcīņā Saratovas "Avtodor" sastāvā, palīdzot tai izcīnīt uzvaru 71:68. Kuksiks ar gūtiem punktiem gan neatzīmējās.

Krievijas komanda Saratovas "Avtodor" pirmajā spēlē Izaicinājuma kausa "Top 16" posmā bija cietusi sāpīgu zaudējumu pret Tartu "Rock" ar 105:106. Toreiz tās sastāvā vēl nebija pieteikts Latvijas basketbolists Rihards Kuksiks, kurš savu debiju komandā piedzīvoja nedēļas nogalē, bet šodien iemēģināja arī Izaicinājuma kausa noskaņas, sacenšoties ar Vācijas komandu "Fraport Skyliners".

"Avtodor" aizvadīja veiksmīgu otro ceturtdaļu, kuru uzvarēja 24:11. Iegūto pārsvaru izdevās noturēt līdz spēles beigām (71:68), lai arī pēdējā minūtē "Skyliners" prata pievilkt līdz tikai divu punktu starpībai.

Kuksiks laukumā pavadīja 13:14 minūtes un izdarīja vienu tālmetienu, kurš gan nebija precīzs. Viņš arī izcīnīja vienu atlēkušo bumbu un pieļāva vienu kļūdu.

"Avtodor" nākamā spēle Izaicinājuma kausa izcīņā paredzēta trešajā februārī pret Nīderlandes komandu "SPM Shooters". Jāpiemin, ka "Skyliners" pirms šodienas spēles bija uzvarējusi abās pirmajās spēlēs.

Izmantotie resursi:
FIBA Europe

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-01-27 23:19, pirms 9 gadiem
weedsmoker rakstīja: Tas tev nav Kuksik pret lbl amatieriem puljit
Kuksikam meistarība nekad nav trūkusi, tagad ir jautājums kā iejutīsies komandā un vai būs motivācija strādāt.

  +2 [+] [-]

, 2015-01-27 23:22, pirms 9 gadiem
Šodien Eurochallange LeMans uzvareja turkus ar 20p, labakais ir tas, ka viņi 3/4 uzvarēja ar 29-0..
Jūs esat ko tadu redzejuši? Es neesmu, tapec vienigais kas man ir sakams, viņi man vareja algu samaksat pa 1 dienu, es apsolu es iemestu vismaz 1p ceturtdaļā viens pats !!

  +1 [+] [-]

, 2015-01-27 23:25, pirms 9 gadiem
teemusalami rakstīja: Kuksikam meistarība nekad nav trūkusi, tagad ir jautājums kā iejutīsies komandā un vai būs motivācija strādāt.
Ja Kuksikam nebutu trukusi meistariba, tad sezona nebutu jāuzsāk Jēkabpilī. Kuksisks pa lielam izgaza karjieru aizejot no koležas uz Valensiju, tur arī viss aizgaja greizi, laukuma netika, tad aizgaja uz Budivelnik, tur ar nevareja sevi pieradit !

     [+] [-]

, 2015-01-27 23:40, pirms 9 gadiem
T.G.H. rakstīja: Šodien Eurochallange LeMans uzvareja turkus ar 20p, labakais ir tas, ka viņi 3/4 uzvarēja ar 29-0..
Jūs esat ko tadu redzejuši? Es neesmu, tapec vienigais kas man ir sakams, viņi man vareja algu samaksat pa 1 dienu, es apsolu es iemestu vismaz 1p ceturtdaļā viens pats !!
Kaut kādā Eurochalange.. nesen Žalgiris Eirolīgā iemeta 2p ceturtdaļā. What next?

     [+] [-]

, 2015-01-28 01:25, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Kaut kādā Eurochalange.. nesen Žalgiris Eirolīgā iemeta 2p ceturtdaļā. What next?
2p ceturtdaļā ir bijuši vairakkart, bet te iet runa pa apullu 0 !
Turcijas top10 komanda, nu nav jau ari nekas pagalma līmenis, jebkura gadijuma - diezgan traki !