Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Freimanis izcīna Polijas Superkausu, Strēlnieks pārspēj "Olympiacos"

Freimanis izcīna Polijas Superkausu, Strēlnieks pārspēj "Olympiacos"
Rolands Freimanis ar komandas biedriem priecājas par Polijas Superkausu. Foto: plk.pl

Latviešu basketbolists Rolands Freimanis trešdien iemeta sešus punktus un izcīnīja Polijas Superkausu, kamēr Jānis Strēlnieks Gomeļska kausa finālā uzvarēja savu pagājušās sezonas vienību Pirejas "Olympiacos".

Polijas Superkausā satikās Freimaņa pārstāvētā pagājušās sezonas čempione Vloclavekas "Anwil" un kausa ieguvēja "Stal Ostrow Wielkopolski", čempioniem izcīnot ļoti drošu uzvaru ar 95:66 (27:22, 17:10, 20:23, 31:11). Freimanis laukumā bija 18 minūtes un 19 sekundes, trāpot divus no trijiem tālmetieniem, bet viņa trīs divpunktu raidījumi lidoja grozam garām. Tāpat latvietis savāca sešas atlēkušās bumbas un nopelnīja trīs piezīmes, dueli noslēdzot ar septiņiem efektivitātes punktiem, bet viņam vienīgajam komandā bija negatīvs +/- rādītājs (-4).

Jauno Polijas čempionāta sezonu "Anwil" iesāks svētdien, uzņemot "Polpharma Starogard Gdanski" basketbolistus, kuri pērn palika kā pirmie aiz izslēgšanas turnīra zonas. Kā zināms, pagājušajā piektdienā ar "Anwil" pārbaudes spēlē tikās arī Latvijas čempione "VEF Rīga", piedzīvojot zaudējumu ar rezultātu 92:96.

Tikmēr Strēlnieka pārstāvētais Krievijas grands Maskavas CSKA Aleksandra Gomeļska kausa finālā ar 91:66 (19:14, 29:16, 27:16, 16:20) sagrāva "Olympiacos". Latvijas izlases saspēles vadītājs laukumā bija 11 minūtes un 48 sekundes, izceļoties ar pieciem iemestiem punktiem (2p. 1/1, 3p. 1/2) un četriem efektivitātes koeficienta punktiem.

Dienu iepriekš CSKA ar 77:57 droši uzvarēja Grieķijas komandu "Promitheas Patras", Strēlniekam 17 minūtēs izceļoties ar četriem punktiem, trim rezultatīvām piespēlēm un trim pārtvertām.

CSKA jauno VTB Vienotās līgas sezonu sāks sestdien Krasnojarskā pret vietējo "Enisey" komandu. Tikmēr "Olympiacos" šajā sezonā, kā zināms, nepiedalīsies Grieķijas čempionāta augstākajā līgā un spēlēs vienīgi ULEB Eirolīgā.

Kā vēstīts, vairāki latviešu leģionāri trešdien aizvadīja arī spēles nacionālajā čempionātā - par viņiem iespējams lasīt ŠEIT.


, 2019-09-26 13:34, pirms 5 gadiem
Kāds skatījās CSKA spēles?? Kāda ir/būs Strēlnieka loma komandā?
, 2019-09-26 14:08, pirms 5 gadiem
Kur CSKA spēlētāju statistika? Man piemēram interesē kā Beikers nospēlējis! Kā grieķim iet?
, 2019-09-26 17:48, pirms 5 gadiem
Number 0 rakstīja: Kāds skatījās CSKA spēles?? Kāda ir/būs Strēlnieka loma komandā?
Pagaidām izskatās tikai epizodiska.
Matīss Rožlapa 2024. gada 3. martā. Foto: Michael Soller
2

Matīss Rožlapa trenēs divkārtējo Vācijas čempioni "Saarlouis Royals"

Matīss Rožlapa 2024.-2025. gada sezonā trenēs Vācijas basketbola klubu "Saarlouis Royals", treneris otrdien, 23. aprīlī, telefonsarunā ar Sportacentrs.com apstiprināja vācu medijos izskanējušo informāciju.
Kate Vilka 2024. gada 19. aprīlī. Foto: Charnay Basket

Kate Vilka pēdējā spēlē nomedī antilopes, Francijas pusfināls bez latvietēm

Kate Vilka un "Charnay Basket" otrdien, 23. aprīlī, izbraukumā svinēja lielu uzvaru pār "Lattes Montpellier" – 75:64, taču ceturtdaļfināla spēļu summā zaudēja sāncensēm ar 137:141 un neiekļuva Francijas pusfinālā.
Rolands Šmits. Foto: Žalgiris
20

"Monaco" iepirkumu sarakstā ierakstīts Šmita uzvārds

ULEB Eirolīgas pamatturnīrā trešo vietu ieņēmusī AS "Monaco" starp potenciālajiem nākamās sezonas sastāva papildinājumiem noskatījusi Latvijas izlases basketbolistu Rolandu Šmitu, vēsta itāļu portāls "Sportando".