Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Freimanis piedalīsies Spānijas "Laboral Kutxa" treniņnometnē

Rolands Eliņš

Freimanis piedalīsies Spānijas "Laboral Kutxa" treniņnometnē
Rolands Freimanis spēlē pret Rumānijas izlasi
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Spānijas basketbola klubs "Laboral Kutxa" paziņojis par Latvijas izlases basketbolista Rolanda Freimaņa pievienošanos tā sastāvam uz treniņnometnes laiku.

"Šonedēļ Marko Krespi (komandas galvenais treneris) rīcībā būs divi jauni spēlētāji, kuri pastiprinās pirmssezonas komandu," vēstīts "Laboral Kutxa" paziņojumā. "Rolands Freimanis un Milošs Milisavljevičs pievienojušies komandai, lai palīdzētu kopējos treniņos pirms sezonas sākuma."

Vēstīts, ka Freimanis komandai pievienosies piektdien (trešdienu viņu un Latvijas izlasi sagaida mačs EČ atlases turnīra noslēdzošais mačs Rumānijā). Freimanis pagājušo sezonu pavadīja Ukrainā, Kārļa Muižnieka trenētajā komandā "Khimik", taču pēc sezonas līgums beidzās, un jauns klubs vēl nav atrasts.

Jāuzsver, ka līgums ar "Laboral Kutxa" vēl parakstīts nav, tāpat kā nav garantēta viņa vieta komandā sezonas gaitā, jo Spānijas klubs vēsta tikai par sadarbību treniņnometnes garumā. To apstiprinājis arī basketbolista aģents Artūrs Kalnītis, taču portālam Sportacentrs.com sīkāk par panākto vienošanos un iespējamo turpmāko sadarbību ar Spānijas klubu viņš atklāt nevēlējās.

"Laboral Kutxa" ir viens no spēcīgājiem Spānijas klubiem, kurš pagājušajā sezonā vietējā čempionātā cieta zaudējumu jau ceturtdaļfinālā, bet Eirolīgā aizcīnījās līdz "Top 16" kārtai. Starpsezonā klubam pievienojies cits Latvijas basketbolists, Dāvis Bertāns - viņš oficiāli parakstījis līgumu uz trim sezonām.

Freimanis augustā palīdzējis Latvijas izlasei nodrošināt vietu Eiropas čempionāta finālturnīrā - vidēji mačā viņš guvis 8,2 punktus un savācis 1,4 atlēkušās bumbas, laukumā pavadot 17 minūtes. Freimanim jau ir pieredze Spānijas basketbola laukumos, savulaik 26 gadus vecais spēka uzbrucējs pārstāvējis "Sevilla", "Penas Huesca", "Lagun Aro" un "CB Sant Josep" komandas, bet pirms došanās uz Ukrainu spēlēja Itālijas "Sutor Basket Montegranaro".

Izmantotie resursi:
Freimanis y Milisavljevic se suman a la...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-08-26 13:09, pirms 10 gadiem
Lai veicas nometnē un ļoti ceru, ka šo klubu pārstāvēs 2 latvju bāleliņi

     [+] [-]

, 2014-08-26 13:10, pirms 10 gadiem
fish72 rakstīja: Lai veicas nometnē un ļoti ceru, ka šo klubu pārstāvēs 2 latvju bāleliņi
Kāpēc ne visi 3?

     [+] [-]

, 2014-08-26 13:21, pirms 10 gadiem
Reaalists17 rakstīja: Kāpēc ne visi 3?
Mālmani domāji? Viņam vel stipri jāaug lai tiktu lielā kluba pamatsastāvā!

Šogad U18 izlasē viņš bija ļoti pašvaks maigi sakot, kgan gaidīta no viņa bija līdera cienīga spēle, bet lidz līderim vinjam bija ļooti tālu!

  +1 [+] [-]

, 2014-08-26 14:17, pirms 10 gadiem
Malmanim, ka stasta zinataji, talanta basketbola parparem, tacu ar to darba milestibu pagaidam ne visai... Ja puisis stradas ar sviedriem vaiga, tad tur sanaks laba tirgus prece, ja ne, kautkas viduvejs.

     [+] [-]

, 2014-08-26 15:37, pirms 10 gadiem
Laboralā taču ir arī daži leiši, ne?