Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Siliņa "Sidigas" sezonu noslēdz ar zaudējumu izšķirošajā 1/4 fināla mačā Milānā

Siliņa "Sidigas" sezonu noslēdz ar zaudējumu izšķirošajā 1/4 fināla mačā Milānā
Ojārs Siliņš. Foto: Sidigas Avellino

Sezonu Itālijas "Lega A" čempionātā ar bezierunu neveiksmi ceturtdaļfināla piektajā spēlē noslēgusi latviešu basketbolista Ojāra Siliņa pārstāvētā Avelīno "Sidigas Scandone", kas ar 76:92 viesos piekāpās Milānas "Olimpia" priekšā.

Ojārs Siliņš šovakar laukumā pavadīja 21 minūti, gūstot trīs punktus (0/2 - 2p., 1/3 - 3p.), savāca trīs atlēkušās bumbas, divreiz pārkāpa noteikumus, kā arī nopelnīja +/- rādītāju -8. Latvietis šosezon vidēji spēlē regulārajā čempionātā guva 6,4 punktus, savāca 2,2 atlēkušās bumbas un iedeva 0,8 rezultatīvas piespēles, kamēr piecos izslēgšanas mačos Siliņš guva 5,6 punktus, savāca 2,8 bumbas zem groziem un iedeva vienu rezultatīvu piespēli.

"Sidigas" izcīnīja uzvaras sērijas pirmajā un trešajā spēlē, tomēr pēdējā nepāra mačā šai komandai neizdevās parādīt savu labāko sniegumu. Jau pirmajā trešdaļā "Olimpia" spēja iekrāt deviņu punktu pārsvaru (26:17). Spēles turpinājumā viesi tuvāk par septiņu punktu atstatumu pietuvoties nespēja, Itālijas čempionei "Olimpia" izcīnot drošu uzvaru un ceturtdaļfināla sērijā esot pārākai ar 3-2.


, 2019-05-27 00:55, pirms 5 gadiem
Jus varat maksat par 40% mazak par elektroenergiju, nekada veida maldinot vai parkapjot likumu! Es iesaku visiem izlasit so rakstu - https://cuu.su/latmk Es to esmu izmantojis kops decembra, un rekins patiesam ir kluvis mazaks!
Anete Šteinberga treniņā. Foto: Bourges Basket

Anete Šteinberga un "Bourges" atspēlē 24 no 25 punktiem, taču zaudē "Tarbes"

Anete Šteinberga un "Bourges" basketbolistes pirmdien, 22. aprīlī, izstājās no cīņas par Francijas zeltu, ceturtdaļfinālā divu spēļu summā ar 167:170 atzīstot "Tarbes Gespe Bigorre" pārākumu. Sestdien "oranži-melnās" cīnīsies par Francijas kausu.
Daniels Hakets ar bumbu. Foto: Virtus Bologna
4

Banki padotajiem otrā uzvara pēdējās sešās mājas spēlēs un līderpozīcija A sērijā

Iepriekšējā nedēļā ULEB Eirolīgas kampaņu noslēgusī Boloņas "Virtus" šovakar Itālijas A sērijā ar 83:73 pārspēja Redžo Emīlijas komandu.
Paula Strautmane un "Kangoeroes Basket Mechelen" 2024. gada 9. martā. Foto: Kangoeroes

Paula Strautmane pēc 30 uzvaru sērijas kļūst par Beļģijas čempioni

Paula Strautmane un "Kangoeroes Basket Mechelen" basketbolistes svētdien, 21. aprīlī, savā laukumā uzvarēja septiņkārtējo Beļģijas čempioni "Royal Castors Braine" ar 70:67. Finālsērijā līdz divām uzvarām "ķenguri" bija pārāki ar 2-0 un trešo gadu pēc kārtas uzvarēja nacionālajā čempionātā.