Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kambalas veiksmīgā spēle neglābj "Enisey"

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Kambalas veiksmīgā spēle neglābj "Enisey"
Kaspars Kambala
Foto: FIBA-Europe

Veiksmīgu spēli šodien Krievijas Superlīgā aizvadīja latviešu basketbolists Kaspars Kambala, gūstot 19 punktus, tomēr tas neglāba viņa Krasnojarskas "Enisey" no zaudējuma Krasnodaras "Lokomotiv" 72:82.

Krasnodarā notiekošajā spēlē mājnieki pārliecinoši kontrolēja spēles gaitu jau no pirmās ceturtdaļas, kuru uzvarēja ar 10 punktu pārsvaru 20:10. Pirms pēdējām desmit minūtēm "Lokomotiv" bija priekšā jau par 18 punktiem. Tajās "Enisey" izdevās starpību padarīt pieklājīgāku, tomēr spēli glābt neizdevās – 72:82.

Lai arī klubs zaudēja, Kasparam Kambalam individuāli veiksmīga spēle – Kaspars uzsāka spēli sākumsastāvā un 28 minūtēs viņam 19 punkti (divpunktnieki – 7/11, soda metieni – 5/8), kā arī deviņas atlēkušās bumbas. Tāpat Kambala trīsreiz kļūdījās un nopelnīja četras personiskās piezīmes.

Nākamo un pēdējo spēli Superlīgas Otrās A grupas spēli "Enisey" aizvadīs piektdien, tiekoties ar Maskavas apgabala "Triumf".

Izmantotie resursi:
basket.ru

     [+] [-]

, 2010-04-26 21:02, pirms 14 gadiem
cik daudz dod tas,kad uzticās viņam un ir spēles laiks...
ļoti labi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-04-26 22:39, pirms 14 gadiem
Problēma tā, ka lielais vairums no šiem punktiem bija laikā, kad nekas vairs neizšķīrās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja